Paling Undeuran

Ngundeur Parangkat Lunak

Unduh Light Alloy

Light Alloy

Light Alloy mangrupikeun pamuter kompak, gancang sareng merenah anu ngadukung format audio sareng pidéo anu paling umum. Éta gaduh antarmuka anu saderhana sareng ramah-pamaké anu ngadukung téma anu tiasa dirobih sareng ditarjamahkeun kana basa anu béda, kalebet Rusia. Pamuter Light Alloy hadir sareng set diwangun-di sadaya codec audio...

Unduh
Unduh Reflex

Reflex

Refleks mangrupikeun kaulinan pikeun latihan sareng nguji waktos réaksi anjeun, akurasi klik beurit sareng laju hover. Hiji kaulinan basajan nu Anjeun kudu némbak ka handap bal ngalayang, bari dodging bom jeung ngumpulkeun barang mangpaat. Kalawan unggal tingkat aya beuki loba bal sarta aranjeunna ngapung leuwih gancang. Salaku...

Unduh
Unduh Fly on Desktop

Fly on Desktop

Fly on Desktop mangrupikeun laleur anu paling realistis pikeun desktop anjeun! Gemblengna niru kalakuan laleur. Ngajalankeun aranjeunna 5-10 potongan, tur anjeun bakal yakin yén maranéhna nyata. Klik-katuhu dina laleur pikeun ngaksés ménu dimana anjeun tiasa ngamimitian otomatis, nempatkeun éta di luhur sadaya windows, atanapi bahkan...

Unduh
Unduh mySize

mySize

mySize mangrupikeun alat unik anu ngamungkinkeun anjeun ngukur naon waé dina komputer anjeun. Ukuran poto, gambar, jandéla software, tombol, sarta loba kadali séjén gampang diukur ku program mySize leutik, pisan basajan tur ramah-pamaké ieu sarta paling importantly bébas. Beda antara program sareng analogna aya dina betah dianggo, kitu...

Unduh
Unduh Pivot Animator

Pivot Animator

Pivot Animator mangrupikeun aplikasi animasi 2D anu henteu peryogi kaahlian gambar khusus sareng gaduh antarmuka anu sederhana sareng intuitif. Prosés nyiptakeun dumasar kana bagian gerak inohong (jalma, sato, rupa-rupa objék, jsb) diwangun ku garis jeung bunderan. Anjeun tiasa ngarobih warna sareng ukuran bentuk. Nyimpen animasi tiasa...

Unduh
Unduh Clickermann

Clickermann

Clickermann mangrupikeun clicker anu tiasa diprogram universal anu tiasa ngagentos pangguna dina komputer atanapi janten asistén anu saé pikeun anjeunna. Clicker ngadalikeun alat input (mouse sareng keyboard), nganalisa grafik dina layar (misalna milarian gambar), dianggo sareng file (maca, nyerat, ngaluncurkeun aplikasi). Clickerman...

Unduh
Unduh CheMax Rus

CheMax Rus

CheMax mangrupikeun program dimana anjeun tiasa mendakan seueur kode curang, pelatih, simpen file sareng jalan-jalan pikeun rébuan kaulinan. Bosen nyéépkeun jam dina Internét milarian kodeu pikeun kaulinan karesep anjeun dimana anjeun macét dina salah sahiji tingkat? Teras anjeun peryogi CheMax. Sajaba ti éta, informasi ngeunaan endog...

Unduh
Unduh Pascal ABC

Pascal ABC

Pascal ABC nyaéta sistem anu dirancang pikeun ngajarkeun program dina basa Pascal sareng ditujukeun pikeun murangkalih sakola sareng mahasiswa sarjana. Sistim ieu dirancang pikeun nyieun transisi tina program basajan ka modular, obyek-berorientasi, acara jeung programming komponén. Seueur konsép dina Pascal ABC disederhanakeun, sahingga...

Unduh
Unduh Datebook

Datebook

Datebook mangrupikeun pangatur kompak dumasar kana téknologi buku harian bisnis kertas sareng kalénder salami sababaraha taun (taun ayeuna, sababaraha taun katukang sareng taun anu bakal datang sakaligus sayogi) sareng nampi sababaraha fitur tambahan dumasar kana téknologi komputer. . Dibandingkeun sareng prototipe kertas,...

Unduh
Unduh Charles

Charles

Charles mangrupakeun program mangpaat nu ngidinan Anjeun pikeun ngawas pangiriman pakét antara Network jeung software Internet. Nganggo aplikasi, anjeun tiasa nganalisis sacara rinci karya situs sareng para nasabah nganggo rencana tarif murah. Ngundeur Charles gampang, tapi pamula kedah terang pungsionalitasna. Untungna, aya seueur...

Unduh
Unduh Resource Hacker

Resource Hacker

Resource Hacker mangrupikeun program kompak anu dirancang pikeun ngabantosan anjeun ngatur sumber daya sistem, nyaéta file .exe sareng .res. Éta ngamungkinkeun anjeun nimba aranjeunna, ngagentos ikon sareng grafik, sareng seueur deui. Program ieu dibungkus dina antarmuka intuitif anu terstruktur sareng teratur. Kalayan éta, anjeun tiasa...

Unduh
Unduh Notepad++ Portable

Notepad++ Portable

Notepad ++ Portable mangrupikeun versi portabel tina pangropéa file téks anu tiasa dianggo tanpa instalasi. Ngarojong sabagéan ageung basa pamrograman sareng dirancang pikeun ngajalankeun dina PC anu ngajalankeun MS Windows. Portabel teu merlukeun instalasi. Pikeun ngagunakeun éta, ngan ukur unzip arsip sareng angkat damel. Dina mimiti...

Unduh
Unduh My Visual Database

My Visual Database

My Visual Database mangrupikeun lingkungan pangembangan database anu sederhana, tanpa bantosan spesialis sareng kaahlian program, anjeun bakal nyiptakeun aplikasi database Windows anu lengkep. Éta tiasa saderhana sapertos diréktori telepon, atanapi sistem akuntansi dina bisnis anjeun. Desainer laporan anu diwangun bakal ngabantosan...

Unduh
Unduh Windows Phone SDK

Windows Phone SDK

Windows Phone SDK - program ieu nyadiakeun aksés ka sadaya parabot diperlukeun pikeun ngembangkeun aplikasi tur kaulinan pikeun alat nu bagerak ngajalankeun Windows Phone 7.0 jeung Windows Phone 7.5. Punten dicatet yén program éta ngadukung Windows 7; Windows Vista, iwal ti versi awal OS....

Unduh
Unduh PhpStorm

PhpStorm

PhpStorm pikeun Windows mangrupikeun program anu badé angkat upami anjeun hoyong rohangan pikeun ngawangun situs wéb nganggo pangropéa pinter anu diwangun. Program ieu mangrupikeun redaktur kode PHP anu sederhana sareng merenah. Ngidinan anjeun nyekel kasalahan, masihan petunjuk anu mangpaat sareng ngartos kodeu. ngidinan Anjeun pikeun...

Unduh
Unduh CodeLite

CodeLite

CodeLite mangrupikeun alat parangkat lunak pikeun C/C ++, PHP, Node.js sareng Javascript. Ieu mangrupikeun IDE kabuka anu ngamungkinkeun anjeun ngagunakeun toolkit wxWidgets. Program ieu dioptimalkeun pikeun platform Windows, tiasa dianggo gancang sareng tanpa kasalahan. Ajeg diropéa kalawan fitur tambahan. Antarbeungeut aplikasi dibere...

Unduh
Unduh Site-Auditor

Site-Auditor

Site-Auditor - utilitas ieu bakal ngabantosan anjeun gancang ngumpulkeun data anu diperyogikeun pikeun meunteun pisibilitas situs dina mesin pencari Runet. Kalayan hiji klik, anjeun bakal nampi sadaya data anu dipikabutuh tina jasa milarian utama anu dianggo dina ruas Internét Rusia, nyaéta: Yandex, Rambler, Aport, ogé dina jasa...

Unduh
Unduh WebStorm

WebStorm

WebStorm - program ieu mangrupikeun alat pikeun ngembangkeun situs wéb sareng ngédit HTML, CSS sareng kode javascript. WebStorm nyayogikeun navigasi file gancang sareng ngahasilkeun béwara sacara real-time ngeunaan masalah anu muncul dina kode. WebStorm ngidinan Anjeun pikeun nambahkeun markup dokumen HTML atawa elemen SQL langsung kana...

Unduh
Unduh nLite

nLite

nLite mangrupikeun program anu ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun versi sorangan (assemblies) tina sistem operasi Windows. nLite ngidinan Anjeun pikeun nambahkeun supir alat, apdet sistem, téma, sarta fine-tune sistem ka gambar sistem. Vérsi sistem 32 jeung 64 bit dirojong. Saatos ngabéréskeun setélan sistem, anjeun tiasa langsung...

Unduh
Unduh PHP DevelStudio

PHP DevelStudio

PHP DevelStudio mangrupikeun lingkungan pemrograman anu lengkep anu ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun program exe dina PHP atanapi tanpa program, nganggo sababaraha wizard. Ayeuna program tiasa didamel dina salah sahiji basa pemrograman PHP anu paling kasohor sareng gampang, leres, leres, dimana situs wéb ditulis. Pikeun anu henteu acan...

Unduh
Unduh Kaspersky Password Manager

Kaspersky Password Manager

Aplikasi ieu bakal ngabantosan ngajagi alat sélulér anjeun tina peretas ku cara nyimpen sadaya kecap akses anjeun dina kolong anu aman sareng énkripsi. Anjeun ngan ukur tiasa ngaksés data anu disimpen ku cara nuliskeun kecap akses master anu ngan ukur anjeun terang. Kecap akses anu disimpen sacara otomatis disingkronkeun ka sadaya alat...

Unduh
Unduh Microsoft Authenticator

Microsoft Authenticator

Aplikasi ieu bakal ngabantosan anjeun gancang lulus verifikasi idéntitas pikeun mastikeun yén anjeun ngan ukur gaduh aksés kana akun Microsoft anjeun. Kalayan aplikasi Akun Microsoft, anjeun henteu kedah deui ngalebetkeun kode kaamanan anu ditampi ku SMS atanapi aplikasi auténtikasi, ayeuna anjeun ngan saukur tiasa ngaklik tombol pikeun...

Unduh
Unduh Anti Spy Mobile Free

Anti Spy Mobile Free

Anti Spy Mobile Free mangrupikeun program anu dipercaya ngajaga alat Android tina panjagaan. Masalah panjagaan sareng maling data dina jaringan janten langkung relevan ayeuna. Henteu ngan ukur peretas dina jaringan tiasa nénjo, tapi ogé jalma-jalma caket sareng réréncangan, tilas mitra sareng seueur anu sanésna. Program ieu bakal...

Unduh
Unduh Security Master

Security Master

Program pikeun ngadeteksi sareng ngaleungitkeun malware, kerentanan, adware sareng spyware tina alat sélulér Android. Aplikasi Master Kaamanan nyayogikeun sistem panyalindungan multi-lapisan ku mariksa program anu dipasang, pesen asup, situs wéb, ogé mémori alat sareng kartu SD. Mibanda speed dipariksa memori tinggi, kitu ogé ukuran...

Unduh
Unduh IP Webcam

IP Webcam

Aplikasi anu ngarobah telepon anjeun janten kaméra jaringan. Ngarojong seueur cara pikeun ningali dina sadaya sistem operasi umum. Lalajo pidéo langsung ngalangkungan pamuter VLC, browser atanapi parangkat lunak panjagaan naon waé. IP Webcam cocog sareng tinyCam Monitor pikeun ningali pidéo dina alat Android anu sanés, sareng parangkat...

Unduh
Unduh AdBlock Plus

AdBlock Plus

aplikasi anu dijalankeun dina latar tukang sareng ngablokir iklan nganggo daptar saringan anu sami sareng ekstensi browser anu nami anu sami. Kusabab larangan dina sistem panyaring lalu lintas dina platform Android, utilitas ngagaduhan sababaraha skénario saluyu sareng anu dijalankeun: Dina alat anu gaduh hak administrator, program...

Unduh
Unduh Zoner AntiVirus Free

Zoner AntiVirus Free

Antipirus anu kuat pikeun alat Android kalayan ngahalangan telepon sareng pesen, kontrol parental sareng anti maling. Jaga data anjeun anu disimpen dina mémori alat anjeun, atur alat anjeun nganggo paréntah SMS. Program ieu tiasa otomatis meungpeuk ngirim SMS sareng MMS ka nomer anu mayar, énkripsi pesen kaluar, pariksa mémori alat...

Unduh
Unduh 1Password

1Password

1Password Simpen login sareng kecap akses tina situs anu paling sering dilongok dina program ieu sareng lebet ka aranjeunna kalayan ngan ukur hiji klik dina layar. Aplikasi 1Password bakal ngajaga login anjeun, kecap akses, sareng inpormasi kartu bank aman sareng aman. Sadaya data anjeun bakal ditangtayungan ku enkripsi AES-256 anu kuat...

Unduh
Unduh Taiga Mobile Security

Taiga Mobile Security

Taiga Mobile Security Sistem Rusia munggaran anu bakal ngajagi alat anjeun tina aplikasi palsu sareng spyware, bocor data pribadi, spam, sareng upami maling alat bakal ngabantosan anjeun mendakanana. Taiga Mobile Security bakal ngadeteksi aplikasi bank-klien palsu, jaringan sosial atanapi jasa populér anu dipasang dina alat anjeun....

Unduh
Unduh Avira Security Antivirus & VPN

Avira Security Antivirus & VPN

Avira Antivirus Security mangrupikeun program anu tiasa masihan panyalindungan dipercaya pikeun alat anjeun tina malware sareng maling data. Program Avira Antivirus Security ngamungkinkeun anjeun pikeun otomatis nyeken aplikasi nalika dipasang sareng diropéa, ngadeteksi sareng meungpeuk malware, sareng ogé ngagaduhan fungsi anti maling....

Unduh
Unduh Psiphon Pro - The Internet Freedom VPN

Psiphon Pro - The Internet Freedom VPN

Psiphon Pro mangrupikeun aplikasi open source anu ngamungkinkeun anjeun gampang nyambung ka jaringan sosial paporit, situs warta, sareng jasa sanés anu henteu sayogi di daérah anjeun. Salaku tambahan, versi aplikasi pangénggalna nyayogikeun panyalindungan anu dipercaya pikeun anonimitas anjeun, ogé sadaya data anu dikirimkeun, bahkan...

Unduh
Unduh F-Secure Freedome VPN

F-Secure Freedome VPN

Program ieu ngabantosan pikeun mastikeun kaamanan data pribadi anjeun dina jaringan sareng ngahindarkeun panjagaan. Kalayan program ieu, anjeun tiasa nyiptakeun sambungan jaringan pribadi anu énkripsi sareng ngaluyukeun lokasi virtual anjeun ku milih tina daptar nagara anu sayogi. Ogé, program F-Secure Freedome VPN gaduh rubakpita anu...

Unduh
Unduh Private Zone

Private Zone

Private Zone-Applock&Hide pics Program anu ngamungkinkeun anjeun nyayogikeun panyalindungan komprehensif data anu disimpen dina alat Android anjeun. Aplikasi Zona Pribadi kalebet sababaraha alat anu tiasa ngajagi data sénsitip anjeun: - Konci aplikasi calakan. Kalayan éta, anjeun tiasa nyegah pihak katilu nganggo aplikasi naon waé...

Unduh
Unduh Callzzz

Callzzz

Callzzz Kalayan aplikasi ieu, anjeun tiasa iraha waé kéngingkeun inpormasi ngeunaan nomer telepon khusus, kalebet daérah, kota sareng alamat anu nelepon, ogé operator telekomunikasi na. Callzzz bakal ngabantosan anjeun ngaidentipikasi saha anu nelepon ti nomer anu teu dipikanyaho atanapi ngirim pesen SMS ka anjeun. Ningali inpormasi...

Unduh
Unduh Dr. Safety

Dr. Safety

Trend Micro Dr.Safety 2018 Program anu nyayogikeun 100% deteksi malware dina alat sélulér Android kalayan panyalindungan data dumasar-awan anu terus diropéa. Program Dr. Kasalametan ngamungkinkeun anjeun nyeken sadaya aplikasi sareng file anu dipasang dina alat anjeun, ngaidentipikasi aplikasi mana anu ngumpulkeun sareng maok data...

Unduh
Unduh AndroidLost Jumpstart

AndroidLost Jumpstart

Upami alat sélulér anjeun leungit, kami nyarankeun unduh AndroidLost Jumpstart. Saatos masang program ieu, log in ka androidlost.com. Upami akunna henteu diblokir, anjeun bakal dibéré aksés kana kadali jauh tina telepon anu leungit. Sambungan tiasa saatos otorisasi Google. Aplikasi AndroidLost Jumpstart pikeun Android parantos...

Unduh
Unduh CyberGhost

CyberGhost

Program anu penting pikeun sadayana anu hoyong ngajantenkeun padamelan na dina Internét langkung aman atanapi tetep anonim dina jaringan. Kalayan aplikasi CyberGhost, anjeun tiasa ngajagi privasi online anjeun. Éta ngamungkinkeun anjeun ngarobih alamat IP anjeun sareng aman énkripsi sambungan Internét anjeun. Ieu bakal ngamungkinkeun...

Unduh
Unduh FunnyLocker

FunnyLocker

Aplikasi anu henteu ngan ukur ngamungkinkeun anjeun ngonci telepon anjeun, tapi ogé maénkeun trik dina réréncangan anjeun. Aplikasi ieu ngagaduhan konci khusus. Antarbeungeut utama sapertos konci biasa anu bakal ngaganggu jalma. Tanpa curiga nanaon, sobat anjeun bakal nyobian muka konci layar anjeun, tapi bakal sieun ku gambar...

Unduh
Unduh McAfee Mobile Security

McAfee Mobile Security

Hiji software suite nu nyadiakeun panyalindungan komprehensif pikeun telepon Android Anjeun atawa tablet ngalawan virus jeung ancaman sejenna. Alat ieu mastikeun kasalametan data pribadi anjeun upami alat anjeun leungit atanapi dipaling, ngamungkinkeun anjeun nyadangkeun sareng malikkeun data, ogé milarian sareng ngalacak alat anjeun,...

Unduh
Unduh ESET Mobile Security & Antivirus

ESET Mobile Security & Antivirus

ESET Mobile Security & Antivirus ESET Mobile Security & Antivirus anyar anu cerdas pikeun Android ngamungkinkeun anjeun nganggo Internét sacara bébas pikeun komunikasi, damel, balanja sareng hiburan tanpa hariwang ngeunaan virus, aplikasi jahat sareng transaksi curang. fitur konci: ngatur telepon anu teu dihoyongkeun, SMS...

Unduh
Unduh Registry Life

Registry Life

Registry Life mangrupikeun utilitas pikeun nyepetkeun sistem operasi ku ngalereskeun kasalahan dina pendaptaran sistem, nga-defragmentasi (ngaleungitkeun fragmen anu ngalambatkeun maca data tina disk) sareng ngompresna. Fitur registry cleaner bakal milarian sareng ngalereskeun sajumlah ageung kategori masalah anu béda dina pendaptaran...

Unduh
Unduh Mini Clicker

Mini Clicker

Mini Clicker - program ieu simulates mencét tombol kénca mouse dina koordinat dibikeun dina layar. Mencét bisa lumangsung duanana otomatis (dina timer a - sanggeus kurun waktu nu tangtu), sarta synchronously ku tombol-pedal disambungkeun ka port COM komputer. Mini Clicker dirarancang khusus pikeun ngajadikeun otomatis sareng...

Unduh
Unduh Recuva

Recuva

Upami anjeun kaleungitan file audio, pidéo, email atanapi dokumén anu diperyogikeun, éta patut diunduh Recuva. Hiji program gunana ngamungkinkeun pikeun cageur file dihapus ku kasalahan atawa leungit salaku hasil tina serangan virus, sistem gagal. Recuva pikeun Windows mangrupikeun aplikasi anu mangpaat anu tiasa dianggo sareng hard...

Unduh
Unduh FreeSpacer

FreeSpacer

FreeSpacer mangrupikeun pembersih file sampah anu kuat. panganteur intuitif. speed pilarian tinggi. Jumlah maksimum sampah kapanggih. Sajumlah ageung masker pikeun ngadeteksi file / polder anu teu perlu. Ngabersihan polder sareng file samentawis henteu ngan ukur Windows / Internét, tapi ogé sakitar 30 program populér. Milarian potong...

Unduh
Unduh Punto Switcher

Punto Switcher

Punto Switcher mangrupikeun alat anu kapaké pikeun anu kedah seueur damel sareng téks: ngetik, leres, édit. Program éta ngawas tata letak keyboard di latar tukang, gentos sareng ngabenerkeun téks anu diketik upami pangguna salah ngamimitian ngetik dina basa sanés. Hal ieu dipaké dina tipena béda alat (komputer, laptop, jsb) dina sistem...

Unduh
Unduh Realtek HD Audio Codec Driver

Realtek HD Audio Codec Driver

Ieu mangrupikeun sakumpulan supir sareng codec pikeun kartu sora ti Realtek. Éta cocog sareng Windows Vista, Windows7, Windows8/8.1 sareng Windows10. Realtek HD Audio Codec Supir ngadukung audio sareng modél chip ieu: ALC880, ALC882, ALC883, ALC885, ALC888, ALC861, ALC861VD, ALC660, ALC260, ALC262, ALC268, ALC269, ALC275, jsb anu cocog...

Unduh
Unduh AnyReader

AnyReader

Program anu pohara kapaké anu bakal ngabantosan dina kaayaan dimana anjeun kedah nyimpen data tina alat panyimpen anu rusak atanapi sesah dibaca. Kalayan éta, anjeun tiasa nimba file tina média anu ngagaduhan séktor goréng, goresan, atanapi masalah sanés anu nyegah anjeun nyalin data ku cara biasa. Kusabab AnyReader dioperasikeun...

Unduh
Unduh Video Rotator

Video Rotator

Video Rotator mangrupikeun program anu ngamungkinkeun anjeun pikeun muterkeun pidéo 90 atanapi 180 derajat, atanapi flip aranjeunna sacara horisontal / vertikal. Éta ngadukung file pidéo dina AVI, MPG, FLV, MP4, WMV, MOV, 3GP sareng sababaraha format anu sanés. Video Rotator tiasa ngolah file pidéo dina modeu angkatan. Ieu ngandung...

Unduh