Unduh 1Password

Unduh 1Password

Platform: Android Basa: InggrisUkuran File:
Gratis Unduh pikeun Android
  • Unduh 1Password
  • Unduh 1Password
  • Unduh 1Password
  • Unduh 1Password
  • Unduh 1Password
  • Unduh 1Password
  • Unduh 1Password
  • Unduh 1Password

Unduh 1Password

1Password Simpen login sareng kecap akses tina situs anu paling sering dilongok dina program ieu sareng lebet ka aranjeunna kalayan ngan ukur hiji klik dina layar.

Unduh 1Password

Aplikasi 1Password bakal ngajaga login anjeun, kecap akses, sareng inpormasi kartu bank aman sareng aman. Sadaya data anjeun bakal ditangtayungan ku enkripsi AES-256 anu kuat sareng Encrypt-then-MAC. Pikeun ngaksés kolong anjeun, anjeun kedah ngalebetkeun kecap konci master anu ngan ukur anjeun terang, atanapi nganggo panyeken sidik, upami sayogi dina alat sélulér anjeun. Fitur konci otomatis bakal ngabantosan data anjeun upami alat anjeun diantep salami lami atanapi parantos dipaling.

Kalayan 1Password, anjeun tiasa log in kana situs anu anjeun peryogikeun ngan ukur hiji sentuhan layar. Salaku tambahan, anjeun bakal tiasa ngahemat data kartu bank, rekening sareng paspor dina bentuk énkripsi, salawasna aya di tangan.

Fitur anu saé tina program nyaéta sinkronisasi data sareng alat anjeun anu sanés. Anjeun ogé tiasa ngamangpaatkeun panyingkronan data otomatis anu gampang via Dropbox, atanapi nganggo panyimpenan lokal pikeun nyingkronkeun data anjeun tanpa bantosan awan.

Sadaya ieu sareng seueur fitur aplikasi anu sanés sayogi pikeun pangguna énggal gratis salami 30 dinten.

Kami nyarankeun Unduh 1Password pikeun Android tina situs wéb kami: éta gancang, gratis, sareng aman pisan.

Gratis Unduh 1Password pikeun Android platform.

1Password Spésifikasi

  • Platform: Android
  • Kategori: Security and Privacy
  • Basa: Inggris
  • Lisensi: Gratis
  • Update panganyarna: 04-10-2022
  • Unduh: 1

Aplikasi nu patali

Unduh 1Password

1Password

1Password Simpen login sareng kecap akses tina situs anu paling sering dilongok dina program ieu...
Unduh
Unduh Kaspersky Password Manager

Kaspersky Password Manager

Aplikasi ieu bakal ngabantosan ngajagi alat sélulér anjeun tina peretas ku cara nyimpen sadaya...
Unduh

Paling Undeuran