Unduh AdBlock Plus

Unduh AdBlock Plus

Platform: Android Basa: InggrisUkuran File:
Gratis Unduh pikeun Android
  • Unduh AdBlock Plus
  • Unduh AdBlock Plus
  • Unduh AdBlock Plus

Unduh AdBlock Plus

aplikasi anu dijalankeun dina latar tukang sareng ngablokir iklan nganggo daptar saringan anu sami sareng ekstensi browser anu nami anu sami.

Unduh AdBlock Plus

Kusabab larangan dina sistem panyaring lalu lintas dina platform Android, utilitas ngagaduhan sababaraha skénario saluyu sareng anu dijalankeun:

  • Dina alat anu gaduh hak administrator, program langsung ngamimitian ngablokir iklan, henteu paduli jinis lalu lintas anu aranjeunna datang.
  • Dina alat non-administrator sareng versi OS 3.0 sareng anu langkung luhur, konfigurasi aplikasi kedah dirobih pikeun masihan status server proxy, anu dilakukeun sacara manual. Pikeun alat nu teu ngarojong server proxy, program teu sadia.
  • Alat dina Android 3.1 sareng langkung lami saatos masang program bakal tiasa nganggo lalu lintas disaring anu ditampi liwat jaringan Wi-Fi.
  • Kalawan Android 4.1.2, 4.2.1 jeung versi engké dipasang, AdBlockPlus meungpeuk Iklan datang ti lalulintas Wi-Fi, tapi sanggeus nyetel server proxy.

Kasaluyuan

Aplikasi ieu cocog sareng smartphone sareng tablet anu ngajalankeun Android 2.3 sareng anu langkung luhur. Antarbeungeutna ngagaduhan versi Rusia, anu kalebet dina pakét.

Gratis Unduh AdBlock Plus pikeun Android platform.

AdBlock Plus Spésifikasi

  • Platform: Android
  • Kategori: Utilities and Tools
  • Basa: Inggris
  • Lisensi: Gratis
  • Update panganyarna: 04-10-2022
  • Unduh: 1

Aplikasi nu patali

Unduh X-VPN

X-VPN

X-VPN mangrupikeun program anu gunana pikeun ngajagi data pangguna dina jaringan. Éta tiasa masihan...
Unduh
Unduh VPN Master

VPN Master

VPN Master mangrupikeun aplikasi anu ngamungkinkeun anjeun pikeun browsing internet sacara anonim...
Unduh
Unduh VPNhub

VPNhub

VPNhub mangrupikeun aplikasi anu bakal ngabantosan anjeun damel sareng maén online langkung merenah...
Unduh
Unduh Secure VPN

Secure VPN

VPN Aman mangrupikeun cara anu gampang pikeun ngajagi data pribadi anjeun sacara online sareng...
Unduh
Unduh Shuttle VPN

Shuttle VPN

Shuttle VPN mangrupikeun aplikasi gratis pikeun anu peryogi panyalindungan privasi anu dipercaya...
Unduh
Unduh Windscribe VPN

Windscribe VPN

Windscribe VPN ngabantosan anjeun tetep anonim online nalika disambungkeun tina smartphone atanapi...
Unduh
Unduh Taiga Mobile Security

Taiga Mobile Security

Taiga Mobile Security Sistem Rusia munggaran anu bakal ngajagi alat anjeun tina aplikasi palsu...
Unduh
Unduh AdBlock Plus

AdBlock Plus

aplikasi anu dijalankeun dina latar tukang sareng ngablokir iklan nganggo daptar saringan anu sami...
Unduh
Unduh Security Master

Security Master

Program pikeun ngadeteksi sareng ngaleungitkeun malware, kerentanan, adware sareng spyware tina...
Unduh

Paling Undeuran