Unduh Betternet

Unduh Betternet

Platform: Windows Vérsi: 6.11.0 Basa: InggrisUkuran File: 17.39 MB
Gratis Unduh pikeun Windows (17.39 MB)
  • Unduh Betternet
  • Unduh Betternet

Unduh Betternet

Upami anjeun milarian program pikeun ngarobih alamat IP anjeun anu saleresna, kami nyarankeun Unduh Betternet. Hal ieu dirarancang pikeun ngagunakeun VPN pikeun ngagunakeun Internét tanpa larangan ku nagara, kota. Aplikasi ngajagi jaringan tina pelacak, ngamungkinkeun anjeun nganjang situs sacara anonim.

Unduh Betternet

Dibere Betternet pikeun Windows muka aksés ka sumber web diblokir. Éta ngamungkinkeun pikeun nembus situs, aksés anu diwatesan di daérah anu tangtu, ogé ngalebetkeun sumber daya perusahaan anu ditutup. Cocog jeung browser Chrome, Firefox. Ogé, aplikasi dipasang tanpa masalah dina Android sareng ios. Nyadiakeun privasi sareng pameungpeuk iklan. Kabébasan lengkep dina Internét.

Pikeun ngundeur Betternet tina situs urang, mimitian undeuran sareng nganggo téknologi standar pikeun masang file dina PC atanapi telepon anjeun. Unduh program supados data henteu disimpen dina jaringan, henteu ditransfer pikeun dianggo sareng analisa. Fungsi pikeun asup ka Internét di tempat umum bakal mangpaat pikeun ngamankeun prosésna. Taya setélan tambahan diperlukeun.

Jieun privasi haratis, ngajaga diri tina panjagaan hacker, serangan. Pausahaan nembongkeun statistik transparan nu demonstrate cara pikeun ngarojong program - pasatujuan pasangan, ngundeur aplikasi mobile tambahan. Ieu ngabantuan ngabiayaan proyék, muka aksés gratis kana dokumén program.

Nyambungkeun ka layanan VPN nyaéta hiji klik tombol, nu otomatis nyumputkeun lokasi. Saatos diundeur sareng masang produk langsung siap dianggo. Unduh gratis Betternet pikeun komputer atanapi smartphone tina freesoft.ru nyaéta pikeun kéngingkeun program tanpa pendaptaran SMS.

Gratis Unduh Betternet 6.11.0 pikeun Windows platform.

Betternet Spésifikasi

  • Platform: Windows
  • Kategori: Security and Privacy
  • Basa: Inggris
  • Ukuran File: 17.39 MB
  • Lisensi: Gratis
  • Vérsi: 6.11.0
  • Pamekar: betternet
  • Update panganyarna: 07-12-2021
  • Unduh: 2,312

Aplikasi nu patali

Unduh Windscribe

Windscribe

Windscribe VPN mangrupikeun jasa VPN gratis pikeun komputer sareng alat sélulér anu nawiskeun 12 GB...
Unduh
Unduh Warp VPN

Warp VPN

Pamakéan Internét sélulér téh pinuh ku rupa-rupa bahaya. Ngaliwatan jaringan, aranjeunna tiasa...
Unduh
Unduh Hotspot Shield

Hotspot Shield

Watesan panyadia maksakeun seueur anu nyéépkeun waktos milarian jalan-jalan pikeun lebet kana situs...
Unduh
Unduh ProtonVPN

ProtonVPN

ProtonVPN mangrupikeun jasa VPN anu bakal mastikeun anonimitas anjeun dina Internét, ngabuka blokir...
Unduh
Unduh NordVPN

NordVPN

NordVPN bakal ngabantosan anjeun henteu hariwang ngeunaan kasalametan data anjeun dina jaringan ku...
Unduh
Unduh AVG VPN

AVG VPN

Aplikasi ieu bakal ngajagi privasi online anjeun ku cara nyumputkeun alamat IP saleresna komputer...
Unduh
Unduh Betternet

Betternet

Upami anjeun milarian program pikeun ngarobih alamat IP anjeun anu saleresna, kami nyarankeun unduh...
Unduh
Unduh VuzeVPN

VuzeVPN

VuzeVPN mangrupikeun aplikasi VPN anu ngamungkinkeun anjeun nyambung ka pangladén jauh pikeun...
Unduh
Unduh PureVPN

PureVPN

PureVPN mangrupikeun klien VPN anu bakal nyayogikeun panyalindungan dipercaya pikeun data anjeun...
Unduh
Unduh HMA VPN

HMA VPN

HMA! Pro VPN mangrupikeun klien cross-platform pikeun salah sahiji layanan VPN anu pang populerna...
Unduh
Unduh Hamachi

Hamachi

Hamachi mangrupikeun parangkat lunak anu ngatur jaringan aman tina komputer anu disambungkeun...
Unduh
Unduh ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN mangrupikeun klien VPN pikeun Windows. Éta bakal mastikeun kabébasan sareng privasi...
Unduh
Unduh IPVanish VPN

IPVanish VPN

IPVanish mangrupikeun utilitas anu nawiskeun panyalindungan anonimitas online ku nyumputkeun...
Unduh
Unduh PrivateTunnel

PrivateTunnel

PrivateTunnel mangrupikeun klien VPN pikeun komputer Windows. Hal ieu dirarancang henteu ngan ukur...
Unduh
Unduh WireGuard

WireGuard

WireGuard mangrupikeun program anu nawiskeun solusi VPN gratis sareng transparan sareng nganggo...
Unduh
Unduh Mullvad VPN

Mullvad VPN

Mullvad VPN mangrupikeun aplikasi anu gampang dianggo anu ngamungkinkeun anjeun ngabahekeun...
Unduh
Unduh Turbo VPN

Turbo VPN

Turbo VPN pikeun Windows mangrupikeun klien pikeun nyambung ka layanan VPN gratis. Éta sacara...
Unduh
Unduh Ultrasurf

Ultrasurf

Ultrasurf mangrupikeun program anu asalna dirancang pikeun ngaliwat Great Firewall China ku warga...
Unduh
Unduh VeePN

VeePN

VeePN mangrupikeun aplikasi VPN modern anu nyertakeun sadaya kabutuhan kaamanan jaringan dasar...
Unduh
Unduh Avast SecureLine VPN

Avast SecureLine VPN

Avast SecureLine VPN mangrupikeun klien VPN anu dipercaya sareng aman pikeun PC Windows anjeun....
Unduh
Unduh Private Internet Access

Private Internet Access

Aksés Internét Pribadi mangrupikeun program anu tiasa dipercaya pikeun anu kedah ngajaga privasi...
Unduh

Paling Undeuran