Unduh BlueStacks App Player

Unduh BlueStacks App Player

Platform: Windows Vérsi: 5.4.50.1009 Basa: InggrisUkuran File: 515.09 MB
Gratis Unduh pikeun Windows (515.09 MB)
  • Unduh BlueStacks App Player
  • Unduh BlueStacks App Player
  • Unduh BlueStacks App Player

Unduh BlueStacks App Player

BlueStacks App Player mangrupikeun program émulator gratis anu ngajalankeun aplikasi Android dina komputer Windows. Ieu pinuh reproduces platform Android dina layar pinuh atawa mode PC windowed.

Unduh BlueStacks App Player

Programna dipasang dina cara standar sareng kalebet sekuen tindakan saderhana, sapertos milih polder pikeun pamasangan, satuju kana syarat lisénsi. Pikeun ngalih ka Rusia, setel dina setélan. Pikeun pinuh damel sareng program, anjeun kedah nganggo akun Google anu tos aya atanapi ngadamel akun énggal.

Saatos pamasangan suksés, antarbeungeut OS Android tradisional bakal muncul dina layar, dimana sadaya unsur katingali dina alat sélulér. Pangguna kéngingkeun aksés kana daptar ageung aplikasi anu kalebet ku pamekar salaku conto. Upami anjeun hoyong kaulinan atawa program nu teu aya dina daptar, Anjeun bisa nambah tina Google Play. Aplikasi dibuka dina sakabéh monitor PC, nu robah jadi layar handphone.

Komputer standar teu gaduh kadali rampa, teu sapertos alat Android, janten sababaraha pilihan diganti ku ngagunakeun potong kompas mouse atanapi keyboard.

Fitur utama émulator

BlueStacks App Player ngamungkinkeun pamaké PC pikeun pinuh ngarasakeun rupa-rupa kaulinan Android sarta aplikasi tur nyadiakeun fitur di handap ieu:

  • Sinkronisasi komputer sareng smartphone nyata, saatos éta sadaya aplikasi, jasa sareng dokumén anu aya dina éta janten sayogi dina PC.
  • Puter dina komputer Android OS sareng dianggo pikeun milarian sareng ngaluncurkeun program, aplikasi sareng kaulinan.
  • Kontrol PC tina program sareng aplikasi anu dipasang dina smartphone, ngirim SMS.
  • Unduh sajumlah program anu henteu terbatas.
  • Robah setélan kontrol.
  • Rojongan pikeun kaulinan 3D.
  • Mésér aplikasi sareng kaulinan tina toko Google Play anu terkenal, AMD AppZone, sareng Amazon Appstore.

Anjeun tiasa ngaunduh versi panganyarna tina BlueStacks App Player pikeun Windows dina halaman wéb kami tanpa pendaptaran sareng SMS. 

Gratis Unduh BlueStacks App Player 5.4.50.1009 pikeun Windows platform.

BlueStacks App Player Spésifikasi

  • Platform: Windows
  • Kategori: Utilities and Tools
  • Basa: Inggris
  • Ukuran File: 515.09 MB
  • Lisensi: Gratis
  • Vérsi: 5.4.50.1009
  • Pamekar: BlueStack Systems, Inc
  • Update panganyarna: 05-01-2022
  • Unduh: 1,227

Aplikasi nu patali

Unduh CCleaner Portable

CCleaner Portable

Malah pamaké PC novice weruh yén sampah accumulates dina alat, nu slows turun operasi sistem...
Unduh
Unduh WinRAR

WinRAR

Pikeun niiskeun inpormasi atanapi, sabalikna, unzip éta, anjeun kedah ngaunduh WinRAR. Program ieu...
Unduh
Unduh Far Manager

Far Manager

Kami ngarékoméndasikeun unduh Far Manager - alat pikeun ngatur katalog pangguna sareng sistem,...
Unduh
Unduh Microsoft .NET Framework

Microsoft .NET Framework

Ladenan Downloadro nawarkeun pikeun ngundeur Microsoft .NET Framework, utilitas populér pikeun...
Unduh
Unduh IObit Uninstaller

IObit Uninstaller

IObit Uninstaller mangrupikeun alat uninstall software multifungsi. Éta lengkep ngaleungitkeun...
Unduh
Unduh My Drivers

My Drivers

My Drivers Program anu gampang dianggo anu tiasa mikawanoh hardware anjeun sareng otomatis...
Unduh
Unduh WinToFlash

WinToFlash

Pikeun salawasna gaduh pakét pamasangan sareng sistem operasi anu aya, anjeun kedah ngaunduh...
Unduh
Unduh CCleaner

CCleaner

CCleaner mangrupikeun asistén pikeun ngabersihkeun file anu teu perlu sareng henteu dianggo tina...
Unduh
Unduh CrystalDiskMark

CrystalDiskMark

CrystalDiskMark mangrupikeun program gratis anu dirancang pikeun nguji sareng nganalisis kacepetan...
Unduh
Unduh VyprVPN

VyprVPN

VyprVPN mangrupikeun utilitas anu ngamungkinkeun anjeun ngaksés Internét ngalangkungan server jauh,...
Unduh
Unduh Speccy

Speccy

Speccy mangrupikeun utilitas leutik anu ngamungkinkeun anjeun nyeken hardware sareng parangkat...
Unduh
Unduh Uninstall Tool

Uninstall Tool

Uninstall Tool mangrupikeun alat pikeun ngahapus program anu teu dipikabutuh tina komputer atanapi...
Unduh
Unduh Reg Organizer

Reg Organizer

utilitas pikeun damel sareng pendaptaran sistem Windows. Programna gaduh antarmuka basa Rusia,...
Unduh
Unduh 7-Zip

7-Zip

Arsip fungsional anu anjeun tiasa ngompres file pikeun mindahkeun kompak sareng gancang ka méga...
Unduh
Unduh All My Books

All My Books

Sadaya Buku Abdi bakal ngabantosan anjeun ngatur sareng ngatur koleksi buku anjeun. Pikeun unggal...
Unduh
Unduh PhotoRec

PhotoRec

Upami anjeun hoyong cageur data anjeun, éta patut diunduh PhotoRec. Program ieu ngamungkinkeun...
Unduh
Unduh Fraps

Fraps

Fraps kedah diunduh pikeun ngitung pigura per menit pikeun aplikasi 2D sareng 3D. Diantara fungsi...
Unduh
Unduh Total Commander

Total Commander

Pangatur file, dimana, langkung ti 25 taun ayana, set alat éksténsif parantos muncul pikeun damel...
Unduh
Unduh Any Send

Any Send

Any Send mangrupikeun program pikeun nransferkeun file tina hiji alat ka alat anu sanés ngan ukur...
Unduh
Unduh KingoRoot

KingoRoot

KingoRoot mangrupakeun program gunana pikeun meunangkeun hak ROOT dina smartphone Android sarta...
Unduh
Unduh WinZIP

WinZIP

Arsip file populér anu ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun, ngajaga sareng ngatur arsip. Éta ngadukung...
Unduh
Unduh Driver Booster

Driver Booster

Di dieu anjeun tiasa ngaunduh utilitas Driver Booster pikeun masang panggerak énggal pikeun...
Unduh
Unduh WinSetupFromUSB

WinSetupFromUSB

Ieu mangrupikeun program pikeun nyiptakeun drive USB bootable. Mibanda panganteur pamaké basajan...
Unduh
Unduh AOMEI Partition Assistant Standard Edition

AOMEI Partition Assistant Standard Edition

Upami anjeun peryogi program pikeun ngatur hard drive, kami nyarankeun unduh AOMEI Partition...
Unduh
Unduh SHAREit

SHAREit

Nalika anjeun biasa ngabagi file sareng alat anu sanés sareng hoyong ngalakukeunana ku cara anu...
Unduh
Unduh UNetbootin

UNetbootin

UNetbootin Program anu pohara kapaké pikeun profésional komputer anu bakal ngaleungitkeun kabutuhan...
Unduh
Unduh DAEMON Tools Lite

DAEMON Tools Lite

Vérsi bébas émulator DAEMON Tools, dirancang pikeun niru drive optik CD / DVD sareng cakram BluRay....
Unduh
Unduh CommView for WiFi

CommView for WiFi

Ieu mangrupikeun vérsi khusus CommView anu dirancang pikeun moto sareng nganalisis pakét jaringan...
Unduh
Unduh MSI Afterburner

MSI Afterburner

Utilitas multifungsi ti MSI pikeun nyaluyukeun parameter operasi, ngawaskeun sareng overclocking...
Unduh
Unduh Aion

Aion

Если пользователь интересуется играми в стиле ММОРПГ, то нужно скачать Aion. Игровая программа...
Unduh

Paling Undeuran