Unduh eFootball PES 2021

Unduh eFootball PES 2021

Platform: Android Vérsi: 5.5.0 Basa: InggrisUkuran File: 1859.89 MB
Gratis Unduh pikeun Android (1859.89 MB)
  • Unduh eFootball PES 2021
  • Unduh eFootball PES 2021
  • Unduh eFootball PES 2021
  • Unduh eFootball PES 2021
  • Unduh eFootball PES 2021
  • Unduh eFootball PES 2021
  • Unduh eFootball PES 2021

Unduh eFootball PES 2021

eFootball PES 2021 mangrupikeun kaulinan sélulér pikeun peminat maén bal kalayan grafik sareng fisika réalistis, ogé langkung ti 8000 pamaén animasi, kalebet pamaén maén bal legendaris ti sakumna dunya.

Ihtisar kaulinan

Ieu mangrupikeun simulator maén bal realistis pikeun alat Android. Program éta mangrupikeun adaptasi tina kaulinan konsol anu kasohor di dunya pikeun smartphone sareng tablet. Kalayan bantosanana, anjeun tiasa ngaraosan sareng hirup unggal waktos pertandingan, hatur nuhun kana grafik realistis, animasi, fisika bola sareng ayana langkung ti 8000 pamaén animasi, dimana anjeun tiasa ngabentuk tim anjeun nyalira.

Kaulinan PES 2021 ngandung sababaraha modeu. Ku kituna, anjeun tiasa maén sareng réréncangan anjeun hiji-hiji dina modeu Local Match, atanapi kumpulkeun sakelompok réréncangan sareng ngatur turnamén anjeun nyalira dina modeu Liga Lokal. Anjeun ogé tiasa nambihan pangguna kana daptar réréncangan anjeun sareng tangtangan aranjeunna kana pertandingan anu ramah, henteu paduli jarak anu misahkeun anjeun. Tangtosna, kaulinan ogé gaduh mode online dimana anjeun tiasa tangtangan pamaén ti sakumna dunya, ilubiung dina kompetisi mingguan sareng nampi sagala jinis panghargaan sareng hak istimewa.

Fitur kaulinan:

  • Langkung ti 8000 pamaén animasi.
  • Ayana liga maén bal ti sakumna dunya, kalebet liga ti Rusia, Jepang, Portugal, Swédia, Dénmark, jsb.
  • Ayana pamaén bal legendaris sapertos Beckham, Zico, Romario, Cruyff, Nedved, Gullit, Maldini sareng Khan.
  • Kamampuhan maén online sareng pamaén ti sakumna dunya, ogé dina liga lokal sareng réréncangan anjeun.
  • Grafik kualitas luhur sareng animasi.
  • Fisika realistis.
  • Ditambahkeun gaya maén anyar, kaahlian khusus, sareng perayaan sirah anu bakal ngajantenkeun karakter sareng karakter langkung dikenal.
  • Ngagunakeun Unreal Engine 4.
  • Pembaruan gancang transfer sareng data tingkat pamaén, anu ngamungkinkeun anjeun nyingkronkeun data dina kaulinan sareng data nyata saminggu.

Punten dicatet yén aksés internét diperyogikeun pikeun maén.

Naha anjeun resep maén bal? Teras unduh simulator maén bal eFootball PES 2021 pikeun Android tina halaman wéb kami.

Gratis Unduh eFootball PES 2021 5.5.0 pikeun Android platform.

eFootball PES 2021 Spésifikasi

  • Platform: Android
  • Kategori: Games
  • Basa: Inggris
  • Ukuran File: 1859.89 MB
  • Lisensi: Gratis
  • Vérsi: 5.5.0
  • Pamekar: KONAMI
  • Update panganyarna: 05-12-2021
  • Unduh: 2,590

Aplikasi nu patali

Unduh eFootball PES 2021

eFootball PES 2021

eFootball PES 2021 mangrupikeun kaulinan sélulér pikeun peminat maén bal kalayan grafik sareng...
Unduh

Paling Undeuran