Unduh Format Factory

Unduh Format Factory

Platform: Windows Vérsi: 5.7.5.0 Basa: InggrisUkuran File: 99.57 MB
Gratis Unduh pikeun Windows (99.57 MB)
  • Unduh Format Factory
  • Unduh Format Factory
  • Unduh Format Factory
  • Unduh Format Factory
  • Unduh Format Factory
  • Unduh Format Factory
  • Unduh Format Factory
  • Unduh Format Factory

Unduh Format Factory

Format Factory mangrupikeun konverter média anu kuat sareng fungsional anu ngadukung seueur format audio, pidéo sareng gambar. Eta ngidinan Anjeun pikeun gampang ngarobah payil ti hiji format ka nu sejen, mastikeun kualitas maksimum.

Unduh Format Factory

Format Factory gaduh setélan anu fleksibel pisan anu ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun kualitas file kaluaran anu saé. Nalika ngarobah pidéo, anjeun tiasa milih codec pidéo, résolusi, laju bit, laju pigura, rasio aspék. Anjeun oge bisa nyaluyukeun kualitas stream audio ku milih codec, frékuénsi, bit rate, channel, tingkat volume, jsb Setélan sarupa sadia nalika ngarobah payil audio.

Kalayan FormatFactory, anjeun tiasa sacara gampil nambihan subtitle kana pidéo anjeun. Jang ngalampahkeun ieu, dina setélan, Anjeun kudu milih file subjudul (.srt, .ass, .ssa, .idx nu dirojong), tangtukeun encoding, ukuran font na indéks. Nalika ngarobah, terjemahan bakal diselapkeun langsung kana file pidéo.

FormatFactory ogé gaduh kamampuan pikeun overlay watermark grafis dina pidéo. Gambar dina format .png, .bmp atanapi .jpg tiasa dianggo salaku tanda. Tanda bisa diposisikan dina salah sahiji juru atawa langsung di tengah pigura.

Éta ogé sia ​​noting ayana dina FormatFactory profil setélan siap-dijieun pikeun ngarobah gancang. Di antarana aya propil pikeun smartphone, pamuter média jeung konsol kaulinan. Dina waktos anu sami, sadaya setélan pangguna ogé tiasa disimpen dina profil pikeun dianggo deui.

Salian audio sareng pidéo, FormatFactory tiasa ngarobih gambar digital. Sateuacan ngarobah, anjeun tiasa nyetél ukuran gambar sareng sudut rotasi (opsional). Anjeun ogé tiasa nambihan labél téks kana gambar.

FormatFactory ngadukung format ieu:

  • Video: MP4, AVI, 3GP, MKV, WMV, MPG, VOB, FLV, SWF, MOV, GIF, RMVB jeung FLL;
  • Audio: MP3, WMA, FLAC, AAC, MMF, AMR, M4A, M4R, OGG, MP2, WAV sareng WavPack.
  • Gambar: JPG, PNG, ICO, BMP, GIF, TIF, PCX sareng TGA.

Sanaos set fitur anu pikaresepeun, FormatFactory saderhana sareng gampang dianggo. Mibanda nice, ogé panginten-kaluar panganteur. Salaku tambahan, FormatFactory parantos ditarjamahkeun kana 60 basa, kalebet Rusia.

Gratis Unduh Format Factory 5.7.5.0 pikeun Windows platform.

Format Factory Spésifikasi

  • Platform: Windows
  • Kategori: Multimedia
  • Basa: Inggris
  • Ukuran File: 99.57 MB
  • Lisensi: Gratis
  • Vérsi: 5.7.5.0
  • Pamekar: Format Factory
  • Update panganyarna: 11-12-2021
  • Unduh: 1,982

Aplikasi nu patali

Unduh VideoPad Video Editor

VideoPad Video Editor

Pikeun ngedit kompeten tina proyék pidéo, éta patut diunduh VideoPad Video Editor. Program ieu...
Unduh
Unduh Kodi

Kodi

Upami anjeun hoyong nganggo PC desktop anjeun salaku teater bumi, maka éta patut diunduh Kodi. Open...
Unduh
Unduh Format Factory

Format Factory

Format Factory mangrupikeun konverter média anu kuat sareng fungsional anu ngadukung seueur format...
Unduh
Unduh Adapter

Adapter

Program intuitif adaptor pikeun ngarobih pidéo, audio sareng gambar. Programna gampang dianggo...
Unduh
Unduh Total Video Converter

Total Video Converter

Total Video Converter Program anu kuat pisan pikeun ngarobih ampir sadaya format pidéo sareng audio...
Unduh
Unduh Sony Vegas Pro

Sony Vegas Pro

Sony Vegas Pro mangrupikeun pangropéa pidéo profésional pikeun nyiptakeun pidéo sinematik dina...
Unduh
Unduh PDF to DWG Converter

PDF to DWG Converter

PDF to DWG Converter mangrupikeun konvérsi dimana anjeun tiasa ngarobih dokumén PDF kana file DWG...
Unduh
Unduh Adobe After Effects

Adobe After Effects

Parangkat lunak populér pikeun ngédit pidéo, nyiptakeun grafik gerak profésional sareng épék pidéo...
Unduh
Unduh Screencast-O-Matic

Screencast-O-Matic

Ieu mangrupikeun program anu saderhana sareng gampang dianggo pikeun ngarékam pidéo tina layar...
Unduh
Unduh Avidemux

Avidemux

Upami anjeun peryogi pangropéa pidéo anu fungsional, kami nyarankeun unduh Avidemux. Program ieu...
Unduh
Unduh Windows Movie Maker 2012

Windows Movie Maker 2012

Pangropéa pidéo multifungsi ti Microsoft, dirancang pikeun operasi sareng file multimedia. Kalayan...
Unduh
Unduh Internet TV Player-7

Internet TV Player-7

Internet TV Player-7 nyaéta program nu ngidinan Anjeun pikeun lalajo saluran TV jeung ngadéngékeun...
Unduh
Unduh K-Lite Codec Pack

K-Lite Codec Pack

K-Lite Codec Pack mangrupikeun pakét anu unik pikeun panyambung data (codec) pikeun ngompresi...
Unduh
Unduh Adobe Flash Player

Adobe Flash Player

Adobe Flash Player mangrupikeun pamuter gratis anu nampilkeun elemen interaktif halaman wéb....
Unduh
Unduh Nero MediaHome

Nero MediaHome

Nero MediaHome mangrupikeun pangatur file multimedia anu praktis sareng gampang dianggo. Kalawan...
Unduh
Unduh MakeMKV

MakeMKV

Upami anjeun hoyong tiasa ngarobih Blu-Ray, DVD, ISO sareng HD kana format MKV kalayan gampang...
Unduh
Unduh Aegisub

Aegisub

Aegisub mangrupikeun pangropéa subtitle anu fungsional sareng gampang dianggo. Éta tiasa nyiptakeun...
Unduh
Unduh Video Rotator

Video Rotator

Video Rotator mangrupikeun program anu ngamungkinkeun anjeun pikeun muterkeun pidéo 90 atanapi 180...
Unduh
Unduh Light Alloy

Light Alloy

Light Alloy mangrupikeun pamuter kompak, gancang sareng merenah anu ngadukung format audio sareng...
Unduh

Paling Undeuran