Unduh Hello Neighbor 2

Unduh Hello Neighbor 2

Platform: Android Vérsi: 2.0 Basa: InggrisUkuran File: 1.23 MB
Gratis Unduh pikeun Android (1.23 MB)
  • Unduh Hello Neighbor 2
  • Unduh Hello Neighbor 2
  • Unduh Hello Neighbor 2
  • Unduh Hello Neighbor 2
  • Unduh Hello Neighbor 2
  • Unduh Hello Neighbor 2

Unduh Hello Neighbor 2

Hello Neighbor 2 didamel dina gaya kartun, sareng anjeun ngajalajah dunya kabuka pikeun milarian Mr. Peterson anu leungit, anu tatangga protagonis. Salila perjalanan, karakter notices yén mahluk aneh bakal nuturkeun manehna, wanting hal goréng pikeun protagonis. Antagonis, nuturkeun dina footsteps tina sakabéh petikan, terus ngaronjatkeun kamampuhan tracking sarta henteu deui ragrag kana bubu sarua dua kali. Kecerdasan buatan musuh diajar sareng diajar unggal gerakan anjeun.

Unduh Hello Neighbor 2

Anu antagonis nuju nyéépkeun waktosna pikeun nyerang. Nalika anjeun ngajalajah bumi, lawan anjeun nangtung sareng ningali kana jandela, tapi anjeunna moal pernah lengkah ka jero, sabab anjeunna terang yén anjeunna bakal gagal. Ku alatan éta, anjeunna ngantosan dugi karakter sentral ninggalkeun imah. Musuh ogé nyandak tindakan anu épéktip kana arsenal kaahlianna. Sapertos jalma biasa, AI ngagaduhan rutinitas sapopoé: bobo pikeun waktos anu tangtu, nyiapkeun tuangeun sareng istirahat, supados moro deui saatosna.

Dunya kaulinan henteu lengkep tunduk kana hukum fisika. Tokoh utama bisa ngapung dina extinguisher seuneu, sarta lamun antagonis notices eta, anjeunna bakal nyandak kana layanan sarta ngalakukeun eta oge, lamun mungkin. Lawan moal lebet ka tempat anu bahaya atanapi ka leuweung anu poék, sabab anjeunna gaduh rasa sieun, anu dianggo ku protagonis.

Ngarambat Aliran Gagak sacara bébas, antosan sakedapan dugi ka musuh saré, teras angkat dina jalan anu tenang. Di mana waé lokasina, bumi musuh dipasang, tapi anjeunna ngajagaan anjeunna upami anjeun nyobian lebet ka dinya. Masih, éta mungkin.

Gratis Unduh Hello Neighbor 2 2.0 pikeun Android platform.

Hello Neighbor 2 Spésifikasi

  • Platform: Android
  • Kategori: Games
  • Basa: Inggris
  • Ukuran File: 1.23 MB
  • Lisensi: Gratis
  • Vérsi: 2.0
  • Pamekar: tinyBuild
  • Update panganyarna: 28-11-2021
  • Unduh: 2,294

Aplikasi nu patali

Unduh Hello Neighbor 2

Hello Neighbor 2

Hello Neighbor 2 didamel dina gaya kartun, sareng anjeun ngajalajah dunya kabuka pikeun milarian...
Unduh

Paling Undeuran