Unduh Kaspersky Password Manager

Unduh Kaspersky Password Manager

Platform: Android Basa: InggrisUkuran File:
Gratis Unduh pikeun Android
  • Unduh Kaspersky Password Manager
  • Unduh Kaspersky Password Manager
  • Unduh Kaspersky Password Manager
  • Unduh Kaspersky Password Manager
  • Unduh Kaspersky Password Manager
  • Unduh Kaspersky Password Manager
  • Unduh Kaspersky Password Manager
  • Unduh Kaspersky Password Manager

Unduh Kaspersky Password Manager

Aplikasi ieu bakal ngabantosan ngajagi alat sélulér anjeun tina peretas ku cara nyimpen sadaya kecap akses anjeun dina kolong anu aman sareng énkripsi. Anjeun ngan ukur tiasa ngaksés data anu disimpen ku cara nuliskeun kecap akses master anu ngan ukur anjeun terang. Kecap akses anu disimpen sacara otomatis disingkronkeun ka sadaya alat anjeun: PC, Mac, Android atanapi ios alat sélulér.

Unduh Kaspersky Password Manager

Hatur nuhun kana aplikasi Kaspersky Password Manager, anjeun henteu kedah ngalebetkeun login sareng kecap akses anjeun dina situs wéb sacara manual, ngaleungitkeun kamungkinan interception data, émut data pendaptaran anjeun sareng nyuhunkeun kecap akses ku e-mail upami anjeun leungit. Aplikasi ieu bakal ngamungkinkeun anjeun otomatis log in kana situs anu diperyogikeun ku ngeusian formulir sacara otomatis sareng data anu anjeun lebetkeun. Fitur anu saé tina aplikasi Kaspersky Password Manager nyaéta generator sandi anu kuat. Ogé, nalika nyieun akun My Kaspersky, anjeun tiasa gancang nyinkronkeun kecap akses antara alat anjeun, pariksa status panyalindunganna, ngatur lisénsi produk Kaspersky, ogé nampi warta, nawaran khusus ti perusahaan, ogé aksés ka produk gratis sareng jasa.

Versi gratis tina aplikasi ngamungkinkeun anjeun pikeun nyimpen dugi ka 15 kecap akses pikeun situs wéb atanapi aplikasi, ogé hiji kartu ID. Saatos mésér versi anu mayar, anjeun tiasa nyimpen kecap konci anu henteu terbatas.

Gratis Unduh Kaspersky Password Manager pikeun Android platform.

Kaspersky Password Manager Spésifikasi

  • Platform: Android
  • Kategori: Security and Privacy
  • Basa: Inggris
  • Lisensi: Gratis
  • Update panganyarna: 04-10-2022
  • Unduh: 1

Aplikasi nu patali

Unduh 1Password

1Password

1Password Simpen login sareng kecap akses tina situs anu paling sering dilongok dina program ieu...
Unduh
Unduh Kaspersky Password Manager

Kaspersky Password Manager

Aplikasi ieu bakal ngabantosan ngajagi alat sélulér anjeun tina peretas ku cara nyimpen sadaya...
Unduh

Paling Undeuran