Unduh Lively Wallpaper

Unduh Lively Wallpaper

Platform: Windows Vérsi: 1.7.2.0 Basa: InggrisUkuran File: 196.89 MB
Gratis Unduh pikeun Windows (196.89 MB)
  • Unduh Lively Wallpaper
  • Unduh Lively Wallpaper
  • Unduh Lively Wallpaper
  • Unduh Lively Wallpaper
  • Unduh Lively Wallpaper
  • Unduh Lively Wallpaper

Unduh Lively Wallpaper

Lively Wallpaper mangrupikeun program gratis pikeun Windows 10 anu tiasa ngabantosan desktop anjeun hirup ku cara nyetél wallpaper langsung kalayan épék anu saé salaku latar tukang anjeun. Éta pasti bakal daya tarik pikeun jalma anu resep maén sareng desain sistem, sareng sadaya pangguna anu bosen gambar statik di latar tukang.

Unduh Lively Wallpaper

Program éta ngagaduhan perpustakaan wallpaper animasi sorangan anu tiasa dipasang dina Desktop. Upami anjeun henteu resep pilihan standar, anjeun tiasa nyiptakeun latar anjeun nyalira. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun ngan kudu milih GIF-animasi, video atawa file HTML, jeung ngahurungkeun kana latar anyar. Tapi file ieu sanés ngan ukur anu tiasa dianggo pikeun ngadamel hiasan desktop. Lively Wallpaper ogé tiasa ngadamel wallpaper tina halaman wéb sareng streaming video. Salami halaman sayogi atanapi siaran aktip, éta bakal ditingalikeun dina desktop. Dina waktos anu sami, upami anjeun ngalih ka jandela atanapi program naon waé, pidéo / siaran bakal direureuhkeun pikeun ngahémat sumber daya sareng supados henteu ngaganggu pangguna. 

  • Open source;
  • Ngeureunkeun latar tukang nalika ngalih ka aplikasi sareng kaulinan salayar;
  • Pilihan kustomisasi lega;
  • Rojongan pikeun sistem multi-monitor;
  • Gampang dianggo;
  • Setélan fléksibel.

Anjeun tiasa ngundeur Lively Wallpaper pikeun Windows haratis ti Downloadro.com.

Gratis Unduh Lively Wallpaper 1.7.2.0 pikeun Windows platform.

Lively Wallpaper Spésifikasi

  • Platform: Windows
  • Kategori: Personalization
  • Basa: Inggris
  • Ukuran File: 196.89 MB
  • Lisensi: Gratis
  • Vérsi: 1.7.2.0
  • Pamekar: Dani John
  • Update panganyarna: 28-12-2021
  • Unduh: 1,204

Aplikasi nu patali

Unduh Lively Wallpaper

Lively Wallpaper

Lively Wallpaper mangrupikeun program gratis pikeun Windows 10 anu tiasa ngabantosan desktop anjeun...
Unduh

Paling Undeuran