Unduh Mini Clicker

Unduh Mini Clicker

Platform: Windows Basa: InggrisUkuran File:
Gratis Unduh pikeun Windows
  • Unduh Mini Clicker
  • Unduh Mini Clicker
  • Unduh Mini Clicker

Unduh Mini Clicker

Mini Clicker - program ieu simulates mencét tombol kénca mouse dina koordinat dibikeun dina layar. Mencét bisa lumangsung duanana otomatis (dina timer a - sanggeus kurun waktu nu tangtu), sarta synchronously ku tombol-pedal disambungkeun ka port COM komputer. Mini Clicker dirarancang khusus pikeun ngajadikeun otomatis sareng nyederhanakeun prosés rutin nyeken buku. Gawéna tanpa pamasangan sareng dimaksudkeun pikeun anu sering kakurangan tangan katilu nalika nyeken buku sareng dokumén.

Unduh Mini Clicker

Pikeun ngamimitian program, anjeun kedah

Gratis Unduh Mini Clicker pikeun Windows platform.

Mini Clicker Spésifikasi

  • Platform: Windows
  • Kategori: Unduh
  • Basa: Inggris
  • Lisensi: Gratis
  • Update panganyarna: 01-10-2022
  • Unduh: 1

Aplikasi nu patali

Unduh Office 365

Office 365

Office suite tina aplikasi canggih terpadu jeung ladenan Internet. Beda sareng versi dasar...
Unduh
Unduh Windows Installer

Windows Installer

Subsistem Microsoft Windows anu nyayogikeun pamasangan program (installer). Ieu mangrupakeun...
Unduh
Unduh CCleaner Portable

CCleaner Portable

Malah pamaké PC novice weruh yén sampah accumulates dina alat, nu slows turun operasi sistem...
Unduh
Unduh SketchUp Make

SketchUp Make

Program gratis pikeun modél tilu diménsi objék. Hal ieu dipaké dina desain interior, jati jeung...
Unduh
Unduh WinRAR

WinRAR

Pikeun niiskeun inpormasi atanapi, sabalikna, unzip éta, anjeun kedah ngaunduh WinRAR. Program ieu...
Unduh
Unduh Mozilla Thunderbird

Mozilla Thunderbird

Pikeun gampang ngatur email sareng newsgroup anjeun, anjeun tiasa ngaunduh Mozilla Thunderbird....
Unduh
Unduh Action!

Action!

Aksi! Mangrupakeun program anu ngagabungkeun angka nu gede ngarupakeun fungsi mangpaat nu...
Unduh
Unduh Qt Creator

Qt Creator

Qt Creator A cross-platform bebas IDE pikeun gawé bareng kerangka Qt, dikembangkeun ku Trolltech...
Unduh
Unduh Notepad++

Notepad++

Notepad ++ mangrupikeun pangropéa téksu open source populér pikeun Windows anu ngadukung rupa-rupa...
Unduh
Unduh ArtMoney SE

ArtMoney SE

Program husus dirancang pikeun ngedit parameter dina kaulinan komputer. Kalayan bantosanana, anjeun...
Unduh
Unduh Shadowsocks

Shadowsocks

Shadowsocks mangrupakeun proxy socks5 dipercaya dikembangkeun salaku kerangka pikeun komunikasi...
Unduh
Unduh Desktops

Desktops

Pikeun digawé nyaman dina sababaraha desktops, kami nyarankeun undeur Desktops. Program ieu...
Unduh
Unduh GNS3

GNS3

Hiji program pikeun simulating jaringan komputer kompléks. rarancang jaringan kalawan topologi...
Unduh
Unduh Drawboard PDF

Drawboard PDF

Format file PDF cross-platform sareng kabuka populer pisan ayeuna nalika nyiptakeun dokumén,...
Unduh
Unduh VideoPad Video Editor

VideoPad Video Editor

Pikeun ngedit kompeten tina proyék pidéo, éta patut diunduh VideoPad Video Editor. Program ieu...
Unduh
Unduh Far Manager

Far Manager

Kami ngarékoméndasikeun unduh Far Manager - alat pikeun ngatur katalog pangguna sareng sistem,...
Unduh
Unduh PCRADIO

PCRADIO

Program ieu mangrupikeun pamuter radio anu ngamungkinkeun anjeun ngadangukeun stasiun radio populér...
Unduh
Unduh NetBeans

NetBeans

NetBeans mangrupikeun lingkungan pangembangan aplikasi terpadu (IDE) gratis pikeun Java, JavaFX,...
Unduh
Unduh League of Legends

League of Legends

RPG online gratis (gratis-to-muter) kalayan campuran unsur strategis. Nawarkeun sababaraha modeu...
Unduh
Unduh MiniTool Partition Wizard Free

MiniTool Partition Wizard Free

Pikeun damel sareng partisi hard disk, anjeun kedah ngaunduh MiniTool Partition Wizard Free....
Unduh
Unduh Edit++

Edit++

Edit ++ Pangropéa kode sumber anu ngadukung rupa-rupa basa pamrograman. Éta kalebet panyorot...
Unduh
Unduh Counter-Strike

Counter-Strike

Counter-Strike mangrupikeun salah sahiji kaulinan shooting online anu pang populerna. Di jerona,...
Unduh
Unduh Windscribe

Windscribe

Windscribe VPN mangrupikeun jasa VPN gratis pikeun komputer sareng alat sélulér anu nawiskeun 12 GB...
Unduh
Unduh Pixel Art

Pixel Art

Pixel Art mangrupikeun pangropéa gratis anu pasti bakal dipikacinta ku peminat kaulinan retro. Di...
Unduh
Unduh Photoscape

Photoscape

Photoscape mangrupikeun éditor multifungsi anu serbaguna pikeun ningali, ngédit sareng ngatur file...
Unduh
Unduh VLC Media Player

VLC Media Player

Upami anjeun peryogi pamuter anu saé anu tiasa maénkeun format anu jarang, kami nyarankeun unduh...
Unduh
Unduh Acronis Disk Director

Acronis Disk Director

Diréktur Disk Acronis mangrupikeun suite parangkat lunak anu kalebet sakumpulan alat anu kuat...
Unduh
Unduh Kodi

Kodi

Upami anjeun hoyong nganggo PC desktop anjeun salaku teater bumi, maka éta patut diunduh Kodi. Open...
Unduh
Unduh MediaGet

MediaGet

Aplikasi gratis anu gampang dianggo kalayan pungsi milarian sareng ngaunduh eusi média sapertos...
Unduh
Unduh Microsoft .NET Framework

Microsoft .NET Framework

Ladenan Downloadro nawarkeun pikeun ngundeur Microsoft .NET Framework, utilitas populér pikeun...
Unduh

Paling Undeuran