Unduh Notepad++ Portable

Unduh Notepad++ Portable

Platform: Windows Basa: InggrisUkuran File:
Gratis Unduh pikeun Windows
  • Unduh Notepad++ Portable
  • Unduh Notepad++ Portable
  • Unduh Notepad++ Portable
  • Unduh Notepad++ Portable

Unduh Notepad++ Portable

Notepad ++ Portable mangrupikeun versi portabel tina pangropéa file téks anu tiasa dianggo tanpa instalasi. Ngarojong sabagéan ageung basa pamrograman sareng dirancang pikeun ngajalankeun dina PC anu ngajalankeun MS Windows.

Unduh Notepad++ Portable

Portabel teu merlukeun instalasi. Pikeun ngagunakeun éta, ngan ukur unzip arsip sareng angkat damel. Dina mimiti mimiti, panganteur bakal dina basa Inggris, kontras jeung versi dipasang, dimana basa panganteur dipilih nalika masang program. Pikeun masang basa Rusia, anjeun kedah milih lokalisasi anu cocog dina setélan. 

Pangropéa file gaduh antarmuka anu ramah-pamaké sareng seueur fitur anu kapaké pikeun damel éfisién sareng kode sumber. Di antara fitur program, éta patut nyorot kamampuan pikeun muka sareng ngédit sababaraha dokumén dina tab anu béda sakaligus sareng pindah antara aranjeunna nganggo mouse atanapi konci panas.

Pungsi program bisa diperpanjang ku cara nyambungkeun add-ons, plug-in jeung modul pihak katilu.

Fitur pangropéa file téks

Editor Notepad ++ Portabel langkung fungsional tibatan Notepad pikeun Windows. Fitur utama na: 

  • Rojongan pikeun basa pamrograman sapertos C, C ++, Java, XML, HTML, PHP, SQL, CSS, Pascal, Perl, Python, Lua, TCL, Assembler.
  • panyorot téks.
  • Ngarengsekeun otomatis kecap diketik.
  • Blok parantosan sareng tilepan.
  • Kolaborasi sareng sababaraha dokumén.
  • Ningali dua atanapi langkung dokumén sakaligus, dibuka dina tab anu béda dina jandela anu sami.
  • Panggihan tur ngaganti téks maké éksprési husus.
  • Rojongan pikeun nyered fragmen téks.
  • Nyetel parameter tina viewports.
  • Kontrol ukuran téks.
  • Sorot kurung nalika ngédit téks;
  • Rékam makro sareng palaksanaan.

Éditor tiasa dianggo dina komputer nganggo Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista, XP. Anjeun tiasa ngaunduh versi portabel Notepad ++ Portabel dina halaman wéb kami gratis sareng tanpa pendaptaran.

Gratis Unduh Notepad++ Portable pikeun Windows platform.

Notepad++ Portable Spésifikasi

  • Platform: Windows
  • Kategori: Development and IT
  • Basa: Inggris
  • Lisensi: Gratis
  • Update panganyarna: 08-10-2022
  • Unduh: 1

Aplikasi nu patali

Unduh Notepad++ Portable

Notepad++ Portable

Notepad ++ Portable mangrupikeun versi portabel tina pangropéa file téks anu tiasa dianggo tanpa...
Unduh

Paling Undeuran