Unduh Opera Free VPN

Unduh Opera Free VPN

Platform: Android Basa: InggrisUkuran File:
Gratis Unduh pikeun Android
  • Unduh Opera Free VPN
  • Unduh Opera Free VPN
  • Unduh Opera Free VPN
  • Unduh Opera Free VPN
  • Unduh Opera Free VPN
  • Unduh Opera Free VPN
  • Unduh Opera Free VPN
  • Unduh Opera Free VPN
  • Unduh Opera Free VPN
  • Unduh Opera Free VPN

Unduh Opera Free VPN

Ieu mangrupikeun aplikasi anu ngamungkinkeun anjeun ngagunakeun fitur VPN standar dina alat sélulér anjeun. Ngabantosan nyumputkeun alamat IP pangguna, ngajagi tina iklan. Program éta disebarkeun gratis, ngadukung basa Rusia.

Unduh Opera Free VPN

Pikeun pamaké Internet, fenomena kayaning blocking sumberdaya, serangan hacker, iklan intrusive geus jadi lumrah. Pikeun ngamankeun padamelan anjeun dina Internét, aya program anu énkripsi data pangguna sareng nyumputkeun ayana online anjeun. Program sapertos kitu kalebet Opera VPN, anu ngabantosan:

  • nyumputkeun alamat IP nyata jeung nyadiakeun ayana anonim dina jaringan;
  • nangtukeun tingkat kaamanan jaringan Wi-fi nu pamaké disambungkeun;
  • meungpeuk iklan sareng pelacak iklan;
  • ngarobah wewengkon ti mana pamaké ngakses jaringan.
Kumaha cara ngaktipkeun VPN anu diwangun dina browser Opera

Program éta disebarkeun gratis sareng dirojong sacara resmi ku pamekar. Sakur pangguna tiasa ngahubungi aranjeunna kalayan patarosan ngalangkungan formulir dina situs éta.

Opera Free VPN gaduh antarmuka anu lincah sareng warni. Alat-alat aplikasi dibarengan ku petunjuk sareng katerangan kumaha jalanna. Palaksanaan unggal fungsi program jelas nunjukkeun:

  • status jeung aktivitas fungsi dipintonkeun;
  • wilayah dimana program nyambung ka jaringan katingali;
  • nunjukkeun penilaian kaamanan jaringan dimana alat disambungkeun;
  • laporan ngeunaan jumlah Iklan diblokir dibere.

Aya sababaraha kalemahan tina aplikasi ieu:

  • jumlah wewengkon ngaliwatan program alihan sambungan kana jaringan diwatesan ka lima nagara (Jerman, Kanada, Walanda, Singapura, AS);
  • program nu teu ngidinan Anjeun pikeun digawekeun ku torrents.

Opera Free VPN disarankeun pikeun pangguna anu hoyong kéngingkeun panyalindungan gratis dina Internét, kalayan dukungan resmi ti pamekar. Anjeun tiasa ngaunduh versi ayeuna gancang sareng gratis dina portal Downloadro.

Gratis Unduh Opera Free VPN pikeun Android platform.

Opera Free VPN Spésifikasi

  • Platform: Android
  • Kategori: Security and Privacy
  • Basa: Inggris
  • Lisensi: Gratis
  • Update panganyarna: 18-02-2022
  • Unduh: 1

Aplikasi nu patali

Unduh ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN mangrupikeun pendamping anu tiasa dipercaya pikeun anu kedah ngajagi privasi nalika...
Unduh
Unduh SuperVPN Free VPN Client

SuperVPN Free VPN Client

Klien VPN Gratis SuperVPN mangrupikeun program anu bakal ngabantosan anjeun nyumputkeun lokasi...
Unduh
Unduh Turbo VPN

Turbo VPN

Turbo VPN mangrupikeun program anu ngamungkinkeun anjeun ngamangpaatkeun VPN dina smartphone...
Unduh
Unduh IPVanish VPN

IPVanish VPN

IPVanish VPN mangrupikeun salah sahiji parangkat lunak panyalindungan privasi online anu paling...
Unduh
Unduh SkyVPN

SkyVPN

SkyVPN mangrupikeun aplikasi mobile anu ngamungkinkeun anjeun ngabuka blokir situs anu anjeun...
Unduh
Unduh PureVPN

PureVPN

PureVPN nawiskeun bandwidth VPN anu henteu terbatas digabungkeun sareng kecepatan anu langkung...
Unduh
Unduh NordVPN

NordVPN

NordVPN ngidinan Anjeun pikeun gancang nyambung ka salah sahiji leuwih 5,000 server VPN dipercaya...
Unduh
Unduh Opera Free VPN

Opera Free VPN

Ieu mangrupikeun aplikasi anu ngamungkinkeun anjeun ngagunakeun fitur VPN standar dina alat sélulér...
Unduh
Unduh VPN by Private Internet Access

VPN by Private Internet Access

VPN ku Aksés Internét Pribadi nyumputkeun alamat IP nyata anjeun sareng énkripsi lalu lintas,...
Unduh
Unduh TunnelBear VPN

TunnelBear VPN

TunnelBear VPN mangrupikeun alat anu penting pikeun ngajagi data pribadi sacara online, sanaos...
Unduh
Unduh Browsec VPN

Browsec VPN

Browsec VPN mangrupikeun aplikasi mobile resmi jasa VPN domestik. Ngabantosan ngajaga privasi...
Unduh
Unduh Hotspot Shield VPN

Hotspot Shield VPN

Kéngingkeun aksés ka situs anu henteu sayogi di daérah anjeun sareng mastikeun panyalindungan...
Unduh
Unduh F-Secure Freedome VPN

F-Secure Freedome VPN

Program ieu ngabantosan pikeun mastikeun kaamanan data pribadi anjeun dina jaringan sareng...
Unduh
Unduh Psiphon Pro - The Internet Freedom VPN

Psiphon Pro - The Internet Freedom VPN

Psiphon Pro mangrupikeun aplikasi open source anu ngamungkinkeun anjeun gampang nyambung ka...
Unduh

Paling Undeuran