Unduh Opera

Unduh Opera

Platform: Windows Vérsi: 82.0.4227.23 Basa: InggrisUkuran File: 81.42 MB
Gratis Unduh pikeun Windows (81.42 MB)
  • Unduh Opera
  • Unduh Opera
  • Unduh Opera
  • Unduh Opera
  • Unduh Opera
  • Unduh Opera

Unduh Opera

Panyungsi bébas populér anu nyayogikeun browsing Internét anu gancang, lancar sareng privasi lengkep.

Unduh Opera

Browser Opera pikeun Windows, dikembangkeun ku Opera Software, terus mekar sareng diropéa nganggo fitur sareng kamampuan anyar. Diantara inovasi utama vérsi pangénggalna, antarbeungeut pangguna anu ditingkatkeun kalayan set gambar latar anu pikaresepeun. Menu konteks tab parantos didesain ulang, nyaéta, sajumlah parobihan leutik parantos dilakukeun pikeun manajemén anu langkung gampang sareng interaksi antara aranjeunna.

Loba perhatian dibayar ka blocking Iklan, kitu ogé ngaronjatkeun kinerja sarta kaamanan, nu nyata mangaruhan tumuwuhna popularitas browser. Opera muka aksés ka jasa dilarang, bypassing konci na sésana unnoticed. Browser Opera dina PC henteu ngabutuhkeun sumber daya sareng tiasa dianggo dina komputer anu daya rendah.

Fitur Opera

Arsenal produk software ngagaduhan sajumlah ageung fungsi anu langsung aya hubunganana sareng tampilan halaman, sareng fitur tambahan. Sababaraha ciri Opera pikeun Windows:

  • Diwangun-di fungsi blocking iklan nu teu merlukeun pamasangan parabot tambahan sarta ngidinan Anjeun pikeun meungpeuk skrip ngabahayakeun.
  • Privasi sareng kaamanan online kalayan fitur VPN gratis anu masker alamat IP anjeun sareng ngabantosan anjeun tetep teu kadeteksi.
  • Pangrojong anu diwangun pikeun Dompét Crypto sareng Wéb 3.
  • Stylish, desain minimalis.
  • Napigasi merenah: tetengger virtual, kombinasi hotkey adjustable, tab ngagulung.
  • Fungsi nransferkeun pidéo dina jandela anu muncul dina luhureun sadaya aplikasi, anu ngamungkinkeun anjeun henteu ngaganggu tina padamelan sareng henteu ngalangkungan halaman.
  • Modeu komprési Opera Turbo pikeun browsing wéb anu langkung gancang.
  • Pungsi ngirit batré, ngalegaan otonomi PC nepi ka 50%.
  • Konverter mata uang anu diwangun anu ngamungkinkeun anjeun balanja online di sababaraha nagara.
  • Diréktori tambihan nawiskeun langkung ti 1000 ekstensi sareng téma pikeun ngaropea browser anjeun.
  • Vérsi portabel anu tiasa dianggo tina iteuk USB.
  • eupan warta Pribadi.
  • Desain grafis kualitas luhur cocog sareng sadaya platform.
  • Antarbeungeut multibasa ngadukung Rusia.

Situs kami nawiskeun pikeun ngaunduh Opera dina komputer gratis Windows 7, 8, 10 dina basa Rusia, ogé édisi resmi énggal anu dioptimalkeun pikeun dianggo dina Windows 10.  

Gratis Unduh Opera 82.0.4227.23 pikeun Windows platform.

Opera Spésifikasi

  • Platform: Windows
  • Kategori: Unduh
  • Basa: Inggris
  • Ukuran File: 81.42 MB
  • Lisensi: Gratis
  • Vérsi: 82.0.4227.23
  • Pamekar: Opera Software ASA.
  • Update panganyarna: 12-12-2021
  • Unduh: 1,788

Aplikasi nu patali

Unduh Office 365

Office 365

Office suite tina aplikasi canggih terpadu jeung ladenan Internet. Beda sareng versi dasar...
Unduh
Unduh Windows Installer

Windows Installer

Subsistem Microsoft Windows anu nyayogikeun pamasangan program (installer). Ieu mangrupakeun...
Unduh
Unduh CCleaner Portable

CCleaner Portable

Malah pamaké PC novice weruh yén sampah accumulates dina alat, nu slows turun operasi sistem...
Unduh
Unduh SketchUp Make

SketchUp Make

Program gratis pikeun modél tilu diménsi objék. Hal ieu dipaké dina desain interior, jati jeung...
Unduh
Unduh WinRAR

WinRAR

Pikeun niiskeun inpormasi atanapi, sabalikna, unzip éta, anjeun kedah ngaunduh WinRAR. Program ieu...
Unduh
Unduh Mozilla Thunderbird

Mozilla Thunderbird

Pikeun gampang ngatur email sareng newsgroup anjeun, anjeun tiasa ngaunduh Mozilla Thunderbird....
Unduh
Unduh Action!

Action!

Aksi! Mangrupakeun program anu ngagabungkeun angka nu gede ngarupakeun fungsi mangpaat nu...
Unduh
Unduh Qt Creator

Qt Creator

Qt Creator A cross-platform bebas IDE pikeun gawé bareng kerangka Qt, dikembangkeun ku Trolltech...
Unduh
Unduh Notepad++

Notepad++

Notepad ++ mangrupikeun pangropéa téksu open source populér pikeun Windows anu ngadukung rupa-rupa...
Unduh
Unduh ArtMoney SE

ArtMoney SE

Program husus dirancang pikeun ngedit parameter dina kaulinan komputer. Kalayan bantosanana, anjeun...
Unduh
Unduh Shadowsocks

Shadowsocks

Shadowsocks mangrupakeun proxy socks5 dipercaya dikembangkeun salaku kerangka pikeun komunikasi...
Unduh
Unduh Desktops

Desktops

Pikeun digawé nyaman dina sababaraha desktops, kami nyarankeun undeur Desktops. Program ieu...
Unduh
Unduh GNS3

GNS3

Hiji program pikeun simulating jaringan komputer kompléks. rarancang jaringan kalawan topologi...
Unduh
Unduh Drawboard PDF

Drawboard PDF

Format file PDF cross-platform sareng kabuka populer pisan ayeuna nalika nyiptakeun dokumén,...
Unduh
Unduh VideoPad Video Editor

VideoPad Video Editor

Pikeun ngedit kompeten tina proyék pidéo, éta patut diunduh VideoPad Video Editor. Program ieu...
Unduh
Unduh Far Manager

Far Manager

Kami ngarékoméndasikeun unduh Far Manager - alat pikeun ngatur katalog pangguna sareng sistem,...
Unduh
Unduh PCRADIO

PCRADIO

Program ieu mangrupikeun pamuter radio anu ngamungkinkeun anjeun ngadangukeun stasiun radio populér...
Unduh
Unduh NetBeans

NetBeans

NetBeans mangrupikeun lingkungan pangembangan aplikasi terpadu (IDE) gratis pikeun Java, JavaFX,...
Unduh
Unduh League of Legends

League of Legends

RPG online gratis (gratis-to-muter) kalayan campuran unsur strategis. Nawarkeun sababaraha modeu...
Unduh
Unduh MiniTool Partition Wizard Free

MiniTool Partition Wizard Free

Pikeun damel sareng partisi hard disk, anjeun kedah ngaunduh MiniTool Partition Wizard Free....
Unduh
Unduh Edit++

Edit++

Edit ++ Pangropéa kode sumber anu ngadukung rupa-rupa basa pamrograman. Éta kalebet panyorot...
Unduh
Unduh Counter-Strike

Counter-Strike

Counter-Strike mangrupikeun salah sahiji kaulinan shooting online anu pang populerna. Di jerona,...
Unduh
Unduh Windscribe

Windscribe

Windscribe VPN mangrupikeun jasa VPN gratis pikeun komputer sareng alat sélulér anu nawiskeun 12 GB...
Unduh
Unduh Pixel Art

Pixel Art

Pixel Art mangrupikeun pangropéa gratis anu pasti bakal dipikacinta ku peminat kaulinan retro. Di...
Unduh
Unduh Photoscape

Photoscape

Photoscape mangrupikeun éditor multifungsi anu serbaguna pikeun ningali, ngédit sareng ngatur file...
Unduh
Unduh VLC Media Player

VLC Media Player

Upami anjeun peryogi pamuter anu saé anu tiasa maénkeun format anu jarang, kami nyarankeun unduh...
Unduh
Unduh Acronis Disk Director

Acronis Disk Director

Diréktur Disk Acronis mangrupikeun suite parangkat lunak anu kalebet sakumpulan alat anu kuat...
Unduh
Unduh Kodi

Kodi

Upami anjeun hoyong nganggo PC desktop anjeun salaku teater bumi, maka éta patut diunduh Kodi. Open...
Unduh
Unduh MediaGet

MediaGet

Aplikasi gratis anu gampang dianggo kalayan pungsi milarian sareng ngaunduh eusi média sapertos...
Unduh
Unduh Microsoft .NET Framework

Microsoft .NET Framework

Ladenan Downloadro nawarkeun pikeun ngundeur Microsoft .NET Framework, utilitas populér pikeun...
Unduh

Paling Undeuran