Unduh Pivot Animator

Unduh Pivot Animator

Platform: Windows Basa: InggrisUkuran File:
Gratis Unduh pikeun Windows
  • Unduh Pivot Animator

Unduh Pivot Animator

Pivot Animator mangrupikeun aplikasi animasi 2D anu henteu peryogi kaahlian gambar khusus sareng gaduh antarmuka anu sederhana sareng intuitif.

Unduh Pivot Animator

Prosés nyiptakeun dumasar kana bagian gerak inohong (jalma, sato, rupa-rupa objék, jsb) diwangun ku garis jeung bunderan. Anjeun tiasa ngarobih warna sareng ukuran bentuk. Nyimpen animasi tiasa dina format .piv.

Program ieu ngagaduhan pangropéa anu diwangun anu ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun sareng ngarobih bentuk. Fungsi utama: ngagambar garis, bunderan, ngarobah ketebalan hiji bagian individu, mupus bagéan hiji. Aya ogé Mode Édit anu ngamungkinkeun anjeun ngarobih panjang atanapi diaméter ruas, sareng alat anu ngamungkinkeun anjeun ngagentos bunderan ku garis (sabalikna), duplikat bagéan atanapi immobilize dina jandela animator utama. . Wangun disimpen dina format .stk.

Gratis Unduh Pivot Animator pikeun Windows platform.

Pivot Animator Spésifikasi

  • Platform: Windows
  • Kategori: Games
  • Basa: Inggris
  • Lisensi: Gratis
  • Update panganyarna: 13-10-2022
  • Unduh: 1

Aplikasi nu patali

Unduh League of Legends

League of Legends

RPG online gratis (gratis-to-muter) kalayan campuran unsur strategis. Nawarkeun sababaraha modeu...
Unduh
Unduh Counter-Strike

Counter-Strike

Counter-Strike mangrupikeun salah sahiji kaulinan shooting online anu pang populerna. Di jerona,...
Unduh
Unduh Racer

Racer

Simulator mobil Racer Gratis sareng fisika realistis. Program éta parantos ngagaduhan seueur modél...
Unduh
Unduh Cheat Engine

Cheat Engine

Naha anjeun hoyong janten dewa kaulinan komputer? Puguh pikeun ngundeur Cheat Engine. The Cheat...
Unduh
Unduh Words

Words

Program pikeun ngitung jumlah kecap (basa Inggris) dina...
Unduh
Unduh Yandere Simulator

Yandere Simulator

Yandere Simulator mangrupikeun kaulinan aksi siluman anu teu biasa tapi pikaresepeun sareng adiktif...
Unduh
Unduh DirectX

DirectX

DirectX 11 mangrupikeun kumpulan modul parangkat lunak sareng perpustakaan anu tanggung jawab...
Unduh
Unduh World of Warcraft

World of Warcraft

Ieu mangrupikeun kaulinan online dimana jalma-jalma ti sakumna dunya ngajalajah dunya misterius anu...
Unduh
Unduh 3D Coat

3D Coat

3D Coat mangrupikeun alat canggih sareng komprehensif anu ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun modél 3D...
Unduh
Unduh Command & Conquer Red Alert 3

Command & Conquer Red Alert 3

Biruang dibalut parasut waja, tembakan artileri ka pasukan musuh sareng prajurit hirup, kapal udara...
Unduh
Unduh World of Tanks

World of Tanks

Nalika anjeun hoyong kabur tina masalah sareng terjun kana dunya virtualitas anu hebat, langkung...
Unduh
Unduh Minecraft Server

Minecraft Server

Minecraft Server bakal ngabantosan anjeun mimiti maénkeun kaulinan online karesep anjeun sareng...
Unduh
Unduh Subway Surfers

Subway Surfers

Subway Surfers Kaulinan arcade populér, hakekatna nyaéta kabur ti penjaga jahat sareng ngumpulkeun...
Unduh
Unduh Steam

Steam

Steam mangrupikeun distribusi kaulinan gratis sareng program unduhan ti Valve. Kalayan bantosanana,...
Unduh
Unduh Xpadder

Xpadder

Lamun perlu simulate keystrokes na clicks mouse kalawan joystick a, éta bakal mangpaat pikeun...
Unduh
Unduh X-Plane

X-Plane

Simulator penerbangan X-Plane Realistis dirancang pikeun Windows. X-Plane ngawengku sababaraha...
Unduh
Unduh OpenTTD

OpenTTD

Kaulinan komputer, palabuhan tina kaulinan Transport Tycoon Deluxe anu kasohor. Binér proprietary...
Unduh
Unduh Hellgate: London

Hellgate: London

Hellgate: London Proyék anu teu pernah terjadi ti panyipta StarCraft, WarCraft sareng Diablo...
Unduh
Unduh The Sims 4

The Sims 4

The Sims 4 nyaéta kaulinan anu bakal nulungan anjeun unleash kreativitas pinuh anjeun. Di jerona,...
Unduh
Unduh Grand Theft Auto: San Andreas

Grand Theft Auto: San Andreas

Grand Theft Auto: San Andreas mangrupikeun kaulinan anu adiktif anu pasti bakal pikaresepeun sadaya...
Unduh
Unduh Need for Speed ProStreet

Need for Speed ProStreet

Mobil anu paling mahal ti sakumna dunya, tuning anu narik ati, lampu xenon sareng kecepatan anu teu...
Unduh
Unduh Battlefield 2142

Battlefield 2142

Medan perang 2142 - 2142 planét geus robah saluareun pangakuan. Wewengkon, sakali dicicingan ku...
Unduh
Unduh Warzone 2100

Warzone 2100

Warzone 2100 mangrupikeun kaulinan strategi perang sacara real-time anu mimitina dikembangkeun ku...
Unduh
Unduh Call of Duty

Call of Duty

Call of Duty mangrupikeun kaulinan FPS adiktif anu nyandak pamuter ka medan perang konci Perang...
Unduh
Unduh Solitaire-7

Solitaire-7

Solitaire-7 mangrupikeun kumpulan 250 kaulinan kartu anu didamel khusus pikeun anu resep maén...
Unduh
Unduh The Crew

The Crew

The Crew mangrupikeun simulator mobil multiplayer online. Di jerona anjeun kedah ngarambat ka dunya...
Unduh
Unduh Hard Reset

Hard Reset

Teuas Reset Future. Di Bumi, ravaged ku perang jeung mesin, aya ngan hiji kota ditinggalkeun dimana...
Unduh
Unduh Game Booster

Game Booster

Game Booster mangrupikeun program anu kuat anu ngaoptimalkeun sababaraha setélan sistem operasi,...
Unduh
Unduh Zuma Deluxe

Zuma Deluxe

Zuma Deluxe mangrupikeun kaulinan arcade anu kasohor.  Tujuan tina kaulinan nyaéta...
Unduh
Unduh Black Mesa

Black Mesa

Hideung Mesa mangrupakeun ulang kipas-dijieun tina Half-Kahirupan nu nempatkeun maneh na Gordon...
Unduh

Paling Undeuran