Unduh Reflex

Unduh Reflex

Platform: Windows Basa: InggrisUkuran File:
Gratis Unduh pikeun Windows
  • Unduh Reflex
  • Unduh Reflex

Unduh Reflex

Refleks mangrupikeun kaulinan pikeun latihan sareng nguji waktos réaksi anjeun, akurasi klik beurit sareng laju hover.

Unduh Reflex

Hiji kaulinan basajan nu Anjeun kudu némbak ka handap bal ngalayang, bari dodging bom jeung ngumpulkeun barang mangpaat. Kalawan unggal tingkat aya beuki loba bal sarta aranjeunna ngapung leuwih gancang. Salaku tambahan, unggal sapuluh tingkat anjeun kedah tarung sareng bos!

Kaulinan boga tabel rékaman, Anjeun bisa ngirim hasil anjeun ka Internet sarta bersaing jeung pamaén séjén dina tingkat skill.

Kaulinan ogé ngagaduhan mode latihan dimana, ku milih tingkat kasulitan, anjeun ngan saukur tiasa ngalatih réaksi anjeun tanpa bel sareng whistles, sapertos nyawa atanapi bom. Pikeun ngajalankeun kaulinan, komputer Anjeun kudu boga DirectX versi 7 atawa nu leuwih luhur.

Upami Anjeun gaduh komentar atawa saran ngeunaan kaulinan, nulis ka panulis.

Gratis Unduh Reflex pikeun Windows platform.

Reflex Spésifikasi

  • Platform: Windows
  • Kategori: Games
  • Basa: Inggris
  • Lisensi: Gratis
  • Update panganyarna: 13-10-2022
  • Unduh: 1

Aplikasi nu patali

Unduh Counter-Strike

Counter-Strike

Counter-Strike mangrupikeun salah sahiji kaulinan shooting online anu pang populerna. Di jerona,...
Unduh
Unduh Grand Theft Auto: San Andreas

Grand Theft Auto: San Andreas

Grand Theft Auto: San Andreas mangrupikeun kaulinan anu adiktif anu pasti bakal pikaresepeun sadaya...
Unduh
Unduh Battlefield 2142

Battlefield 2142

Medan perang 2142 - 2142 planét geus robah saluareun pangakuan. Wewengkon, sakali dicicingan ku...
Unduh
Unduh Call of Duty

Call of Duty

Call of Duty mangrupikeun kaulinan FPS adiktif anu nyandak pamuter ka medan perang konci Perang...
Unduh
Unduh Hard Reset

Hard Reset

Teuas Reset Future. Di Bumi, ravaged ku perang jeung mesin, aya ngan hiji kota ditinggalkeun dimana...
Unduh
Unduh Zuma Deluxe

Zuma Deluxe

Zuma Deluxe mangrupikeun kaulinan arcade anu kasohor.  Tujuan tina kaulinan nyaéta...
Unduh
Unduh Teeworlds

Teeworlds

Teeworlds mangrupikeun kaulinan pidéo némbak multiplayer 2D gratis. Alatan peculiarities fisika...
Unduh
Unduh Warsow

Warsow

Warsow mangrupikeun kaulinan vidéo némbak jalma munggaran 3D. Dimekarkeun ku grup peminat dina...
Unduh
Unduh Reflex

Reflex

Refleks mangrupikeun kaulinan pikeun latihan sareng nguji waktos réaksi anjeun, akurasi klik beurit...
Unduh

Paling Undeuran