Unduh Resource Hacker

Unduh Resource Hacker

Platform: Windows Basa: InggrisUkuran File:
Gratis Unduh pikeun Windows
  • Unduh Resource Hacker
  • Unduh Resource Hacker
  • Unduh Resource Hacker
  • Unduh Resource Hacker
  • Unduh Resource Hacker

Unduh Resource Hacker

Resource Hacker mangrupikeun program kompak anu dirancang pikeun ngabantosan anjeun ngatur sumber daya sistem, nyaéta file .exe sareng .res. Éta ngamungkinkeun anjeun nimba aranjeunna, ngagentos ikon sareng grafik, sareng seueur deui.

Unduh Resource Hacker

Program ieu dibungkus dina antarmuka intuitif anu terstruktur sareng teratur. Kalayan éta, anjeun tiasa muka file sumber, ningali polder, ikon sareng grup ikon, tabel, ningali inpormasi versi, jsb.

Resource Hacker nembongkeun gambar leutik, sarta ngidinan Anjeun pikeun nempo tur ngédit kode HEX, ngarobah warna latar tukang gambar, nyimpen grup bitmap kana file, mupus tur ngaganti ngaran sumberdaya, sarta ngarobah basa.

Salaku tambahan, nganggo program ieu, anjeun tiasa milarian inpormasi, ngahémat sumberdaya dina file .bin atanapi .res, ngagantikeun ikon, kursor sareng gambar, inpormasi impor tina témplat téks atanapi naskah, tambahkeun sumber binér atanapi file sumberdaya éksternal.

Program ieu mangrupikeun alat canggih pikeun ékstrak, nganalisa sareng ngédit file sumber.

Unduh Resource Hacker tina Downloadro.com: éta gratis, aman sareng gancang.

Gratis Unduh Resource Hacker pikeun Windows platform.

Resource Hacker Spésifikasi

  • Platform: Windows
  • Kategori: Development and IT
  • Basa: Inggris
  • Lisensi: Gratis
  • Update panganyarna: 08-10-2022
  • Unduh: 1

Aplikasi nu patali

Unduh Shadowsocks

Shadowsocks

Shadowsocks mangrupakeun proxy socks5 dipercaya dikembangkeun salaku kerangka pikeun komunikasi...
Unduh
Unduh NetBeans

NetBeans

NetBeans mangrupikeun lingkungan pangembangan aplikasi terpadu (IDE) gratis pikeun Java, JavaFX,...
Unduh
Unduh Speedtest

Speedtest

Speedtest mangrupikeun klien tina salah sahiji layanan anu pang populerna pikeun ngukur kagancangan...
Unduh
Unduh XAMPP

XAMPP

Upami anjeun kalibet dina jasa wéb sareng hoyong nguji proyék anu parantos réngsé, buru-buru unduh...
Unduh
Unduh AnyDesk

AnyDesk

AnyDesk mangrupikeun parangkat lunak anu kuat anu dirancang pikeun ngatur jarak jauh komputer anu...
Unduh
Unduh Game Maker

Game Maker

Game Maker Salah sahiji tukang game nu kawentar. Sistim nu dirancang utamana pikeun nyieun dua...
Unduh
Unduh Aircrack-ng

Aircrack-ng

Upami pangguna kedah milarian sambungan nirkabel, nyegat lalu lintas sareng nganalisis tingkat...
Unduh
Unduh TCPView

TCPView

Pikeun ngadalikeun sambungan Internet sakumaha merenah tur gancang-gancang, Anjeun kudu ngundeur...
Unduh
Unduh Visual Studio Code

Visual Studio Code

Visual Studio Code mangrupikeun pangropéa kode sumber anu merenah sareng fungsional ti Microsoft....
Unduh
Unduh Android Studio

Android Studio

Upami anjeun peryogi lingkungan pangembangan aplikasi anu stabil, kami nyarankeun unduh Android...
Unduh
Unduh Visual Studio 2013

Visual Studio 2013

Visual Studio 2013 bakal janten asisten anu tiasa dipercaya nalika nyiptakeun sagala jinis program...
Unduh
Unduh Atom

Atom

Éditor kode sumber anu kuat, serbaguna. Nyayogikeun pamekar sareng sadaya alat anu dipikabutuh...
Unduh
Unduh Microsoft Visual C++

Microsoft Visual C++

produk software nu, kalayan bantuan komponén dipasang, ngabentuk kaayaan lingkungan runtime pikeun...
Unduh
Unduh My WIFI Router

My WIFI Router

Upami anjeun ngaunduh My WIFI Router 3.0 dina Windows, laptop atanapi komputer anjeun nganggo...
Unduh
Unduh TeamViewer

TeamViewer

TeamViewer mangrupikeun program gratis anu muka aksés ka komputer jauh ngalangkungan jaringan lokal...
Unduh
Unduh Studio

Studio

Ku paménta populér fotografer amatir, versi bébas tina program Studio geus dileupaskeun, sampurna...
Unduh
Unduh Python

Python

Upami anjeun hoyong gaduh basa pamrograman interaktif kalayan sintaksis dinamis sareng kode sumber...
Unduh
Unduh Java

Java

Pikeun nganggo aplikasi internét, anjeun kedah ngaunduh Java. téhnologi nu ngamungkinkeun pamaké...
Unduh
Unduh PHP

PHP

Pikeun diajar sareng ngagunakeun basa pamrograman sisi server anu dikembangkeun pikeun nyiptakeun...
Unduh
Unduh Sublime Text

Sublime Text

Upami pangguna peryogi pangropéa kode sumber multifungsi, kami nyarankeun unduh Teks Sublime....
Unduh
Unduh Pygame

Pygame

Pygame mangrupikeun set sumber terbuka gratis tina perpustakaan basa pamrograman Python. Dumasar...
Unduh
Unduh Git

Git

Sistem kontrol versi file Git Distributed. Sistem ieu dirancang salaku sakumpulan program anu...
Unduh
Unduh InSSIDer

InSSIDer

Scanner WiFi InSSIDer anu ngamungkinkeun anjeun ngalaksanakeun analisa parameter sareng diagnostik...
Unduh
Unduh Angry IP Scanner

Angry IP Scanner

Éta mangrupikeun port LAN anu gampang dianggo sareng panyeken alamat IP. Ngidinan anjeun nyeken...
Unduh
Unduh Firebird

Firebird

Upami anjeun peryogi sistem manajemén database relasional, cobian unduh Firebird. Proyék ieu diuji...
Unduh
Unduh Ammyy Admin

Ammyy Admin

Alat gratis pikeun kadali PC jauh sareng administrasi sistem dina jaringan lokal atanapi dina...
Unduh
Unduh MonoDevelop

MonoDevelop

lingkungan ngembangkeun bébas pikeun wangunan C #, Java, Boo, Nemerle, Visual Basic .NET, Vala,...
Unduh
Unduh FileZilla

FileZilla

Upami anjeun peryogi klien FTP gratis, kami nyarankeun ngaunduh FileZilla. Program ieu...
Unduh
Unduh Aptana Studio

Aptana Studio

Pikeun nyiptakeun aplikasi wéb anu kompeten, kami nyarankeun unduh Aptana Studio. Kerangka ieu...
Unduh
Unduh Easy Hide IP

Easy Hide IP

Easy Hide IP mangrupikeun program anu kompak sareng saderhana anu bakal ngabantosan anjeun ngarobih...
Unduh

Paling Undeuran