Unduh Safari

Unduh Safari

Platform: Mac OS Basa: InggrisUkuran File:
Gratis Unduh pikeun Mac OS
  • Unduh Safari

Unduh Safari

Kumaha Nambahkeun Tetengger kana Bar Tetengger Gancang Google Chrome

Safari mangrupikeun browser wéb anu gancang, merenah sareng fungsional ti Apple.

Unduh Safari

kasempetan:

  • Ngagunakeun tab (ngamungkinkeun anjeun muka sababaraha halaman wéb dina hiji jandela sakaligus sareng bebas ngalih antara aranjeunna);
  • Diwangun-di parabot pilarian: Google, Yahoo! jeung Bing;
  • Kamampuhan pikeun meungpeuk jandéla pop-up;
  • Pilarian basajan pikeun sapotong téks dina kaca;
  • Bentuk autocompletion (singkronisasi sareng buku alamat Mac OS X sareng MS Windows);
  • Diwangun-di RSS agrégator;
  • Skala wewengkon input téks;
  • Modeu browsing pribadi, dimana henteu aya sajarah browsing anu disimpen, cookies henteu katampa, kecap akses sareng data input henteu émut;
  • Rojongan pikeun sagala rupa protokol enkripsi;
  • Fitur Snapback ngamungkinkeun anjeun langsung balik deui ka hasil pamilarian asli anjeun atanapi ka tingkat luhur halaman wéb, sanaos anjeun parantos turun sababaraha tingkatan. Ikon SnapBack nembongan dina kotak teang nalika anjeun ngaklik tautan dina halaman hasil pamilarian;
  • rojongan CSS3 jeung HTML 5;
  • Safari otomatis ngakuan situs wéb anu nganggo fon non-standar sareng ngamuat upami diperyogikeun;
  • Integrasi téknologi multimedia QuickTime;
  • The Web Inspector ngamungkinkeun pamaké sarta pamekar pikeun nempo Dokumén Objék Modél (DOM) kaca web;
  • Rojongan pikeun protokol SSL versi 2 sareng 3, kitu ogé Transport Layer Security (TLS);
  • Mariksa ejaan dina widang téks;
  • Aliran Panutup;
  • Situs Top ngamungkinkeun anjeun pikeun ningali daptar situs wéb anu paling sering didatangan salaku halaman gambar leutik;
  • Modeu pamaca pikeun gampang maca;
  • Modeu layar pinuh;
  • Daptar bacaan.

Gratis Unduh Safari pikeun Mac OS platform.

Safari Spésifikasi

  • Platform: Mac OS
  • Kategori: Browsers
  • Basa: Inggris
  • Lisensi: Gratis
  • Update panganyarna: 03-04-2022
  • Unduh: 1

Aplikasi nu patali

Unduh Safari

Safari

Kumaha Nambahkeun Tetengger kana Bar Tetengger Gancang Google Chrome Safari mangrupikeun browser...
Unduh

Paling Undeuran