Unduh Speedify

Unduh Speedify

Platform: Windows Basa: InggrisUkuran File:
Gratis Unduh pikeun Windows
  • Unduh Speedify
  • Unduh Speedify
  • Unduh Speedify

Unduh Speedify

Speedify mangrupikeun utilitas anu tugas utami nyaéta ningkatkeun kagancangan sambungan internét anjeun. Éta ngagabungkeun sadaya saluran komunikasi anu sayogi pikeun anjeun, kalebet WiFi, DSL, Ethernet sareng 3G / 4G, kana hiji saluran anu langkung stabil.

Unduh Speedify

Speedify ngidentipikasi sadaya sambungan anu sayogi sareng otomatis milih server panggancangna dumasar kana latency sareng kasadiaan. Sareng saprak programna henteu meryogikeun setélan tambahan, anjeun tiasa ngajelajah Wéb sapertos biasa, tapi dina laju anu langkung luhur.

Program éta ngagunakeun téknologi khusus anu disebut Channel Bonding. Ku kituna, hiji pakét data dikirimkeun ngaliwatan sababaraha palabuhan. Ieu ngaronjatkeun laju mindahkeun data, sarta stabilitas saluran, sabab lamun aya masalah dina salah sahiji saluran, sambungan moal leungit.

Gratis Unduh Speedify pikeun Windows platform.

Speedify Spésifikasi

  • Platform: Windows
  • Kategori: Utilities and Tools
  • Basa: Inggris
  • Lisensi: Gratis
  • Update panganyarna: 18-02-2022
  • Unduh: 1

Aplikasi nu patali

Unduh CCleaner Portable

CCleaner Portable

Malah pamaké PC novice weruh yén sampah accumulates dina alat, nu slows turun operasi sistem...
Unduh
Unduh WinRAR

WinRAR

Pikeun niiskeun inpormasi atanapi, sabalikna, unzip éta, anjeun kedah ngaunduh WinRAR. Program ieu...
Unduh
Unduh Far Manager

Far Manager

Kami ngarékoméndasikeun unduh Far Manager - alat pikeun ngatur katalog pangguna sareng sistem,...
Unduh
Unduh Microsoft .NET Framework

Microsoft .NET Framework

Ladenan Downloadro nawarkeun pikeun ngundeur Microsoft .NET Framework, utilitas populér pikeun...
Unduh
Unduh IObit Uninstaller

IObit Uninstaller

IObit Uninstaller mangrupikeun alat uninstall software multifungsi. Éta lengkep ngaleungitkeun...
Unduh
Unduh My Drivers

My Drivers

My Drivers Program anu gampang dianggo anu tiasa mikawanoh hardware anjeun sareng otomatis...
Unduh
Unduh WinToFlash

WinToFlash

Pikeun salawasna gaduh pakét pamasangan sareng sistem operasi anu aya, anjeun kedah ngaunduh...
Unduh
Unduh CCleaner

CCleaner

CCleaner mangrupikeun asistén pikeun ngabersihkeun file anu teu perlu sareng henteu dianggo tina...
Unduh
Unduh CrystalDiskMark

CrystalDiskMark

CrystalDiskMark mangrupikeun program gratis anu dirancang pikeun nguji sareng nganalisis kacepetan...
Unduh
Unduh VyprVPN

VyprVPN

VyprVPN mangrupikeun utilitas anu ngamungkinkeun anjeun ngaksés Internét ngalangkungan server jauh,...
Unduh
Unduh Speccy

Speccy

Speccy mangrupikeun utilitas leutik anu ngamungkinkeun anjeun nyeken hardware sareng parangkat...
Unduh
Unduh Uninstall Tool

Uninstall Tool

Uninstall Tool mangrupikeun alat pikeun ngahapus program anu teu dipikabutuh tina komputer atanapi...
Unduh
Unduh Reg Organizer

Reg Organizer

utilitas pikeun damel sareng pendaptaran sistem Windows. Programna gaduh antarmuka basa Rusia,...
Unduh
Unduh 7-Zip

7-Zip

Arsip fungsional anu anjeun tiasa ngompres file pikeun mindahkeun kompak sareng gancang ka méga...
Unduh
Unduh All My Books

All My Books

Sadaya Buku Abdi bakal ngabantosan anjeun ngatur sareng ngatur koleksi buku anjeun. Pikeun unggal...
Unduh
Unduh PhotoRec

PhotoRec

Upami anjeun hoyong cageur data anjeun, éta patut diunduh PhotoRec. Program ieu ngamungkinkeun...
Unduh
Unduh Fraps

Fraps

Fraps kedah diunduh pikeun ngitung pigura per menit pikeun aplikasi 2D sareng 3D. Diantara fungsi...
Unduh
Unduh Total Commander

Total Commander

Pangatur file, dimana, langkung ti 25 taun ayana, set alat éksténsif parantos muncul pikeun damel...
Unduh
Unduh Any Send

Any Send

Any Send mangrupikeun program pikeun nransferkeun file tina hiji alat ka alat anu sanés ngan ukur...
Unduh
Unduh KingoRoot

KingoRoot

KingoRoot mangrupakeun program gunana pikeun meunangkeun hak ROOT dina smartphone Android sarta...
Unduh
Unduh WinZIP

WinZIP

Arsip file populér anu ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun, ngajaga sareng ngatur arsip. Éta ngadukung...
Unduh
Unduh Driver Booster

Driver Booster

Di dieu anjeun tiasa ngaunduh utilitas Driver Booster pikeun masang panggerak énggal pikeun...
Unduh
Unduh WinSetupFromUSB

WinSetupFromUSB

Ieu mangrupikeun program pikeun nyiptakeun drive USB bootable. Mibanda panganteur pamaké basajan...
Unduh
Unduh AOMEI Partition Assistant Standard Edition

AOMEI Partition Assistant Standard Edition

Upami anjeun peryogi program pikeun ngatur hard drive, kami nyarankeun unduh AOMEI Partition...
Unduh
Unduh SHAREit

SHAREit

Nalika anjeun biasa ngabagi file sareng alat anu sanés sareng hoyong ngalakukeunana ku cara anu...
Unduh
Unduh UNetbootin

UNetbootin

UNetbootin Program anu pohara kapaké pikeun profésional komputer anu bakal ngaleungitkeun kabutuhan...
Unduh
Unduh DAEMON Tools Lite

DAEMON Tools Lite

Vérsi bébas émulator DAEMON Tools, dirancang pikeun niru drive optik CD / DVD sareng cakram BluRay....
Unduh
Unduh CommView for WiFi

CommView for WiFi

Ieu mangrupikeun vérsi khusus CommView anu dirancang pikeun moto sareng nganalisis pakét jaringan...
Unduh
Unduh MSI Afterburner

MSI Afterburner

Utilitas multifungsi ti MSI pikeun nyaluyukeun parameter operasi, ngawaskeun sareng overclocking...
Unduh
Unduh Aion

Aion

Если пользователь интересуется играми в стиле ММОРПГ, то нужно скачать Aion. Игровая программа...
Unduh

Paling Undeuran