Unduh Taiga Mobile Security

Unduh Taiga Mobile Security

Platform: Android Basa: InggrisUkuran File:
Gratis Unduh pikeun Android
  • Unduh Taiga Mobile Security
  • Unduh Taiga Mobile Security
  • Unduh Taiga Mobile Security
  • Unduh Taiga Mobile Security
  • Unduh Taiga Mobile Security

Unduh Taiga Mobile Security

Taiga Mobile Security Sistem Rusia munggaran anu bakal ngajagi alat anjeun tina aplikasi palsu sareng spyware, bocor data pribadi, spam, sareng upami maling alat bakal ngabantosan anjeun mendakanana.

Unduh Taiga Mobile Security

Taiga Mobile Security bakal ngadeteksi aplikasi bank-klien palsu, jaringan sosial atanapi jasa populér anu dipasang dina alat anjeun. Taiga bakal langsung ngingetkeun anjeun ngeunaan bahaya sareng meungpeuk malware.

Dasar pangaweruh ngeunaan Taiga Mobile Security diropéa unggal dinten kalayan rébuan aplikasi énggal sareng diropéa. Sadayana ditaliti pikeun peryogi idin sareng aksés anu dipénta, ayana tanda tangan anu sah.

Kaamanan Mobile Taiga gratis nyayogikeun kaamanan henteu ngan ukur tina ancaman éksternal, tapi ogé moal ngijinkeun aplikasi anu parantos dipasang pikeun mindahkeun inpormasi pribadi anjeun tanpa kanyahoan.

Taiga Mobile Security terang naon idin anu diidinan pikeun aplikasi anu tangtu, sareng moal ngijinkeun aplikasi anu dipasang nampi inpormasi pribadi anjeun tanpa kanyahoan: lokasi, data SMS, poto, kontak notebook, jsb. Sadaya ieu bakal aya dina panyalindungan dipercaya tina Taiga Mobile Security.

Upami alat anjeun dipaling, anjeun tiasa mendakanana ku koordinat, ngirim pesen gratis sareng inpormasi kontak atanapi tawaran ganjaran, sareng ngahapus data pribadi tina éta. Maling bakal dirékam ku kaméra alat pikeun idéntifikasi salajengna di agénsi penegak hukum.

Ku masang Taiga Mobile Security dina alat anak anjeun, anjeun bakal salawasna terang dimana anjeunna ayeuna. Kaamanan Mobile Taiga bakal ngamungkinkeun anjeun pikeun ngahubungi murangkalih anjeun!

Alat anjeun nyimpen seueur inpormasi pribadi (daptar kontak, telepon, buku harian, téténggér browser, kecap akses wi-fi, musik, poto, dokumén, jsb.). Upami alatna leungit, sadaya data anjeun tiasa leungit, sareng nalika anjeun ngarobih alatna, patarosan ngeunaan nransferkeunana bakal timbul. Taiga Mobile Security bakal ngabantosan anjeun ngahémat aranjeunna sareng gampang malikkeunana dina alat anjeun.

Taiga Mobile Security bakal ngajagi anjeun tina spam, iklan sareng telepon anu ngaganggu.

Gratis Unduh Taiga Mobile Security pikeun Android platform.

Taiga Mobile Security Spésifikasi

  • Platform: Android
  • Kategori: Utilities and Tools
  • Basa: Inggris
  • Lisensi: Gratis
  • Update panganyarna: 04-10-2022
  • Unduh: 1

Aplikasi nu patali

Unduh X-VPN

X-VPN

X-VPN mangrupikeun program anu gunana pikeun ngajagi data pangguna dina jaringan. Éta tiasa masihan...
Unduh
Unduh VPN Master

VPN Master

VPN Master mangrupikeun aplikasi anu ngamungkinkeun anjeun pikeun browsing internet sacara anonim...
Unduh
Unduh VPNhub

VPNhub

VPNhub mangrupikeun aplikasi anu bakal ngabantosan anjeun damel sareng maén online langkung merenah...
Unduh
Unduh Secure VPN

Secure VPN

VPN Aman mangrupikeun cara anu gampang pikeun ngajagi data pribadi anjeun sacara online sareng...
Unduh
Unduh Shuttle VPN

Shuttle VPN

Shuttle VPN mangrupikeun aplikasi gratis pikeun anu peryogi panyalindungan privasi anu dipercaya...
Unduh
Unduh Windscribe VPN

Windscribe VPN

Windscribe VPN ngabantosan anjeun tetep anonim online nalika disambungkeun tina smartphone atanapi...
Unduh
Unduh Taiga Mobile Security

Taiga Mobile Security

Taiga Mobile Security Sistem Rusia munggaran anu bakal ngajagi alat anjeun tina aplikasi palsu...
Unduh
Unduh AdBlock Plus

AdBlock Plus

aplikasi anu dijalankeun dina latar tukang sareng ngablokir iklan nganggo daptar saringan anu sami...
Unduh
Unduh Security Master

Security Master

Program pikeun ngadeteksi sareng ngaleungitkeun malware, kerentanan, adware sareng spyware tina...
Unduh

Paling Undeuran