Unduh Tor Browser

Unduh Tor Browser

Platform: Windows Vérsi: 11.0.2 Basa: InggrisUkuran File: 74.05 MB
Gratis Unduh pikeun Windows (74.05 MB)
  • Unduh Tor Browser
  • Unduh Tor Browser
  • Unduh Tor Browser
  • Unduh Tor Browser
  • Unduh Tor Browser

Unduh Tor Browser

Pangotektak wéb gratis pikeun nyambung ka jaringan Tor, ngamungkinkeun anjeun pikeun ngajelajah Internét sacara anonim sareng aman. Kalayan bantosanana, leres-leres tiasa ngadamel sambungan jaringan anu aman, anu bakal ngabantosan karusiahan lalu lintas, kontak bisnis, sambungan.  

Unduh Tor Browser

Tor Browser mangrupikeun sistem server proxy populér anu nyayogikeun lalu lintas aman dina Internét. Privasi dihontal ku jalankeun lalu lintas dina jaringan server anu dijaga ku sukarelawan di sakumna dunya.

Paketna kalebet parangkat lunak Tor, browser Firefox anu dirobih, sareng ekstensi NoScript sareng HTTPS-Everywhere anu diwangun-di anu énkripsi data anu dikirimkeun. Tor Browser tiasa dianggo sacara mandiri sareng dijalankeun tina médium panyimpen naon waé, kalebet drive USB. 

Ieu ngarojong Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1, 10 (32/64-bit).

Tor Browser pikeun PC mangrupikeun alat anu dipercaya sareng gampang dianggo anu anjeun tiasa ngaksés sumber anu diblokir. Fitur utama na:

  • Ngawangun program dumasar kana browser Firefox, anu biasa pikeun kalolobaan pangguna.
  • Kadali basajan anu tiasa dicekel ku pamula.
  • Ngablokir setélan sareng fungsi anu bahaya, kalebet cookies, cache, sajarah.
  • Kamampuhan pikeun nuliskeun sumber anu ditangtayungan, kitu ogé dimana pamaké ieu blacklisted atawa ngalarang.
  • Perlindungan panjagaan anu disayogikeun ku jaringan anonim.
  • Kasadiaan versi pikeun loba OS, kaasup platform mobile.
  • Pamasangan opsional kana sistem, sabab Browser tiasa dianggo tina média panyimpen naon waé.

browser datang pinuh ngonpigurasi tur siap buka. Anjeun tiasa ngaunduh Tor Browser dina basa Inggris pikeun komputer Windows dina halaman wéb kami tanpa pendaptaran. 

Gratis Unduh Tor Browser 11.0.2 pikeun Windows platform.

Tor Browser Spésifikasi

  • Platform: Windows
  • Kategori: Browsers
  • Basa: Inggris
  • Ukuran File: 74.05 MB
  • Lisensi: Gratis
  • Vérsi: 11.0.2
  • Pamekar: Tor Project, Inc.
  • Update panganyarna: 17-12-2021
  • Unduh: 2,669

Aplikasi nu patali

Unduh Tor Browser

Tor Browser

Pangotektak wéb gratis pikeun nyambung ka jaringan Tor, ngamungkinkeun anjeun pikeun ngajelajah...
Unduh
Unduh Maxthon

Maxthon

Éta mangrupikeun browser wéb anu gampang, gancang sareng fungsional. Éta ngagunakeun dua mesin...
Unduh
Unduh UC Browser

UC Browser

Dimana sajarah dina google chrome UC Browser mangrupikeun browser populér ti pamekar Cina UCWeb anu...
Unduh
Unduh Mozilla Firefox

Mozilla Firefox

Mozilla Firefox pikeun Windows mangrupikeun browser open source sareng seueur setélan sareng...
Unduh
Unduh Opera Neon

Opera Neon

Opera Neon mangrupikeun panyungsi wéb anu unik ti Opera, dimana para pamekar parantos nyobian...
Unduh
Unduh Internet Explorer

Internet Explorer

Internet Explorer panganyarna 11 mangrupakeun program dirancang pikeun gancang tur kualitas luhur...
Unduh
Unduh Cent Browser

Cent Browser

Cent Browser mangrupikeun browser basis Chromium anu ngagaduhan sagala kauntungan tina Google...
Unduh

Paling Undeuran