Unduh UC Browser

Unduh UC Browser

Platform: Windows Basa: InggrisUkuran File:
Gratis Unduh pikeun Windows
  • Unduh UC Browser
  • Unduh UC Browser
  • Unduh UC Browser
  • Unduh UC Browser

Unduh UC Browser

Dimana sajarah dina google chrome

UC Browser mangrupikeun browser populér ti pamekar Cina UCWeb anu nyayogikeun browsing Internét anu gancang sareng aman dina komputer Windows.

Unduh UC Browser

Browser AS dina sababaraha cara henteu langkung handap tina aplikasi anu terkenal sapertos Yandex, Google Chrome sareng Opera, tapi éta gaduh fitur sorangan anu béda ti anu sanés, sapertos:

  • Kacaangan kaca adjustable dina modeu beurang / peuting.
  • Pareuman sora langsung dina program, bari nyimpen setélan OS.
  • Potret layar duanana tina sakabeh halaman sareng ti daérah anu dipilih.
  • Peluncuran Wi-Fi virtual, anu ngajantenkeun PC sareng adaptor anu diwangun atanapi pihak katilu janten titik aksés anu lengkep.
  • Ngahapus lengkep inpormasi ngeunaan sési saatos kaluar tina browser, henteuna fungsi anu ngabentuk sajarah halaman ngadatangan.

Browser AS ngagunakeun seueur téknologi wéb modern, gaduh antarmuka anu jelas dina basa Inggris sareng Inggris, sareng nyayogikeun surfing wéb anu aman. AS jalan dina platform Windows 7, 8, 8.1, 10. Tapi, eta oge ngarojong sistem operasi heubeul, kayaning Windows XP jeung saméméhna.

Keunggulan UC Browser

Aplikasina ngagaduhan fungsionalitas anu lega anu tiasa dilegaan ku masang plugins tambahan. Sababaraha fitur tina browser AS:

  • Ngamuat instan halaman sareng aplikasi.
  • Setélan pikeun fungsi mouse sareng kombinasi hotkey.
  • Adaptasi kana plugins ti Google Chrome, diundeur ti pasar tambihan.
  • pasar extension sorangan.
  • Operasi tetengger sapertos napigasi, nambihan sareng nransferkeun tetengger tina browser anu sanés.
  • Ngundeur file anu diteruskeun saatos anjeun kaluar tina browser, ogé teraskeun deui undeuran anu nabrak.
  • panel Express jeung pilihan customizable.
  • Operasi sareng poto, video sareng gambar.
  • Meungpeuk otomatis iklan, pop-up sareng spam.
  • Sinkronisasi sareng alat sejen nganggo ladenan awan.

Browser henteu ngabutuhkeun pamasangan sareng tiasa dianggo tina média anu tiasa dicabut. Anjeun tiasa ngaunduh UC Browser gratis dina halaman wéb kami tanpa pendaptaran sareng SMS.

Gratis Unduh UC Browser pikeun Windows platform.

UC Browser Spésifikasi

  • Platform: Windows
  • Kategori: Browsers
  • Basa: Inggris
  • Lisensi: Gratis
  • Update panganyarna: 03-04-2022
  • Unduh: 1

Aplikasi nu patali

Unduh Tor Browser

Tor Browser

Pangotektak wéb gratis pikeun nyambung ka jaringan Tor, ngamungkinkeun anjeun pikeun ngajelajah...
Unduh
Unduh Maxthon

Maxthon

Éta mangrupikeun browser wéb anu gampang, gancang sareng fungsional. Éta ngagunakeun dua mesin...
Unduh
Unduh UC Browser

UC Browser

Dimana sajarah dina google chrome UC Browser mangrupikeun browser populér ti pamekar Cina UCWeb anu...
Unduh
Unduh Mozilla Firefox

Mozilla Firefox

Mozilla Firefox pikeun Windows mangrupikeun browser open source sareng seueur setélan sareng...
Unduh
Unduh Opera Neon

Opera Neon

Opera Neon mangrupikeun panyungsi wéb anu unik ti Opera, dimana para pamekar parantos nyobian...
Unduh
Unduh Internet Explorer

Internet Explorer

Internet Explorer panganyarna 11 mangrupakeun program dirancang pikeun gancang tur kualitas luhur...
Unduh
Unduh Cent Browser

Cent Browser

Cent Browser mangrupikeun browser basis Chromium anu ngagaduhan sagala kauntungan tina Google...
Unduh

Paling Undeuran