Unduh Warp VPN

Unduh Warp VPN

Platform: Windows Vérsi: 2.4.521 Basa: InggrisUkuran File: 47.24 MB
Gratis Unduh pikeun Windows (47.24 MB)
  • Unduh Warp VPN
  • Unduh Warp VPN

Unduh Warp VPN

Pamakéan Internét sélulér téh pinuh ku rupa-rupa bahaya. Ngaliwatan jaringan, aranjeunna tiasa ngalacak anjeun, ngagunakeun data anjeun, sareng maok dana anjeun. Ku alatan éta, ngajagi diri mangrupikeun tugas utami unggal pangguna. Cloudflare WARP bakal ngabantosan anjeun dina ieu - program anu ngajantenkeun Internét aman sareng data anjeun teu tiasa diaksés ku batur. Hatur nuhun kana program ieu, teu aya anu tiasa ngalacak kagiatan anjeun dina jaringan. Program ieu ngamungkinkeun anjeun damel dina modeu aman dina smartphone dumasar kana Android atanapi iPhone.

Unduh Warp VPN

Program ieu ngagaduhan sajumlah fitur fungsional. Gawéna dina protokol dioptimalkeun. Cloudflare DNS ngagentos sambungan antara telepon anjeun sareng internét, janten aman. Kalayan bantosanana, karusiahan data ningkat. Program éta nyegah jalma luar ngahalangan lalu lintas tina telepon. Kanggo ieu, bagian tina lalu lintas énkripsi, anu ngamungkinkeun anjeun ngajagi inpormasi anu kaluar.

Pamekar yakin yén unggal pangguna ngagaduhan hak privasi, ku kituna aranjeunna ngajantenkeun program éta gampang sareng gampang dipasang sareng dianggo. Malah hiji pamaké inexperienced pikeun saha kaamanan data pentingna pikeun klien perusahaan tur hiji pamaké ngalaman bisa angka eta kaluar.

program nyadiakeun speed sambungan tinggi. Jang ngalampahkeun ieu, Cloudflare terus-terusan nguji rébuan rute sareng milih rute anu nyayogikeun kinerja anu luhur pikeun pangalaman jaringan anjeun. Nurutkeun kana janji pamekar, nu boga versi mayar salajengna bisa ningkatkeun laju muka kaca ku 30 persen.

Cloudflare terus diropéa. Versi anyar parantos nambihan sababaraha fitur anu pikaresepeun. Aya dua kotak centang anu anjeun tiasa ngaktifkeun ngalihkeun torowongan otomatis saatos waktos anu ditangtukeun. Aya dukungan pikeun ngalebetkeun kode override anu dianggo pikeun nganonaktipkeun torowongan anu dianggo pikeun nyebarkeun Cloudflare pikeun Tim.

Ogé, pamekar parantos nyederhanakeun sareng ningkatkeun prosés ngirimkeun ulasan. Catet yén gumantung kana alat anu anjeun pasang program, fitur tambahanna ogé robih.

Cloudflare DNS asalna dijieun pikeun alat nu bagerak wungkul. Tapi teu jauh tina versi pikeun komputer stasioner. Diperkirakeun yén fitur anyar pikeun pangurus bakal muncul dina program anu dipasang dina OS Windows. Éta tiasa ngabagi torowongan ku hostname, validasi konektipitas domain, firewall, sareng seueur deui.Reliabilitas pendaptaran alat parantos ningkat.

Gratis Unduh Warp VPN 2.4.521 pikeun Windows platform.

Warp VPN Spésifikasi

  • Platform: Windows
  • Kategori: Security and Privacy
  • Basa: Inggris
  • Ukuran File: 47.24 MB
  • Lisensi: Gratis
  • Vérsi: 2.4.521
  • Pamekar: Warp Limited
  • Update panganyarna: 07-12-2021
  • Unduh: 2,671

Aplikasi nu patali

Unduh Windscribe

Windscribe

Windscribe VPN mangrupikeun jasa VPN gratis pikeun komputer sareng alat sélulér anu nawiskeun 12 GB...
Unduh
Unduh Warp VPN

Warp VPN

Pamakéan Internét sélulér téh pinuh ku rupa-rupa bahaya. Ngaliwatan jaringan, aranjeunna tiasa...
Unduh
Unduh Hotspot Shield

Hotspot Shield

Watesan panyadia maksakeun seueur anu nyéépkeun waktos milarian jalan-jalan pikeun lebet kana situs...
Unduh
Unduh ProtonVPN

ProtonVPN

ProtonVPN mangrupikeun jasa VPN anu bakal mastikeun anonimitas anjeun dina Internét, ngabuka blokir...
Unduh
Unduh NordVPN

NordVPN

NordVPN bakal ngabantosan anjeun henteu hariwang ngeunaan kasalametan data anjeun dina jaringan ku...
Unduh
Unduh AVG VPN

AVG VPN

Aplikasi ieu bakal ngajagi privasi online anjeun ku cara nyumputkeun alamat IP saleresna komputer...
Unduh
Unduh Betternet

Betternet

Upami anjeun milarian program pikeun ngarobih alamat IP anjeun anu saleresna, kami nyarankeun unduh...
Unduh
Unduh VuzeVPN

VuzeVPN

VuzeVPN mangrupikeun aplikasi VPN anu ngamungkinkeun anjeun nyambung ka pangladén jauh pikeun...
Unduh
Unduh PureVPN

PureVPN

PureVPN mangrupikeun klien VPN anu bakal nyayogikeun panyalindungan dipercaya pikeun data anjeun...
Unduh
Unduh HMA VPN

HMA VPN

HMA! Pro VPN mangrupikeun klien cross-platform pikeun salah sahiji layanan VPN anu pang populerna...
Unduh
Unduh Hamachi

Hamachi

Hamachi mangrupikeun parangkat lunak anu ngatur jaringan aman tina komputer anu disambungkeun...
Unduh
Unduh ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN mangrupikeun klien VPN pikeun Windows. Éta bakal mastikeun kabébasan sareng privasi...
Unduh
Unduh IPVanish VPN

IPVanish VPN

IPVanish mangrupikeun utilitas anu nawiskeun panyalindungan anonimitas online ku nyumputkeun...
Unduh
Unduh PrivateTunnel

PrivateTunnel

PrivateTunnel mangrupikeun klien VPN pikeun komputer Windows. Hal ieu dirarancang henteu ngan ukur...
Unduh
Unduh WireGuard

WireGuard

WireGuard mangrupikeun program anu nawiskeun solusi VPN gratis sareng transparan sareng nganggo...
Unduh
Unduh Mullvad VPN

Mullvad VPN

Mullvad VPN mangrupikeun aplikasi anu gampang dianggo anu ngamungkinkeun anjeun ngabahekeun...
Unduh
Unduh Turbo VPN

Turbo VPN

Turbo VPN pikeun Windows mangrupikeun klien pikeun nyambung ka layanan VPN gratis. Éta sacara...
Unduh
Unduh Ultrasurf

Ultrasurf

Ultrasurf mangrupikeun program anu asalna dirancang pikeun ngaliwat Great Firewall China ku warga...
Unduh
Unduh VeePN

VeePN

VeePN mangrupikeun aplikasi VPN modern anu nyertakeun sadaya kabutuhan kaamanan jaringan dasar...
Unduh
Unduh Avast SecureLine VPN

Avast SecureLine VPN

Avast SecureLine VPN mangrupikeun klien VPN anu dipercaya sareng aman pikeun PC Windows anjeun....
Unduh
Unduh Private Internet Access

Private Internet Access

Aksés Internét Pribadi mangrupikeun program anu tiasa dipercaya pikeun anu kedah ngajaga privasi...
Unduh

Paling Undeuran