Paling Undeuran

Ngundeur Parangkat Lunak

Unduh Python

Python

Upami anjeun hoyong gaduh basa pamrograman interaktif kalayan sintaksis dinamis sareng kode sumber anu gampang dibaca, éta patut diunduh Python. Program ieu ngamungkinkeun anjeun ngagunakeun modul, pengecualian, jinis data tingkat luhur. Basa ieu dicirikeun ku manajemén memori otomatis, kamampuhan pikeun ngagunakeun introspeksi, sarta...

Unduh
Unduh Google Chrome

Google Chrome

Kumaha cara nambihan tetengger kana bar tetengger gancang Google Chrome Upami anjeun ngaunduh Google Chrome, anjeun tiasa ngotéktak Internét. Ieu browser populér. Program ieu ngamungkinkeun anjeun gancang sareng aman damel sareng sumber wéb. Anjeun tiasa ngaunduh Google Chrome dina sababaraha alat. Aplikasi populér cocog pikeun...

Unduh
Unduh 7-Zip

7-Zip

Arsip fungsional anu anjeun tiasa ngompres file pikeun mindahkeun kompak sareng gancang ka méga atanapi panyimpenan fisik. Parangkat lunak disebarkeun nganggo lisénsi kabuka, anu nganggap panggunaan gratis dina komputer pribadi atanapi di perusahaan sareng organisasi pikeun tujuan komérsial. Dina portal Downloadro, versi panganyarna tina...

Unduh
Unduh uTorrent

uTorrent

Pikeun ngagunakeun sumber daya jaringan babagi file BitTorrent, anjeun kedah ngaunduh uTorrent. Program ieu ukuranana leutik, tapi ngamungkinkeun anjeun pikeun ngaunduh sababaraha file ageung dina waktos anu sami. Dimekarkeun ku uTorrent pikeun Windows. Pamasangan anu aman sareng gampang. Anjeun tiasa ngaunduh uTorrent sareng dianggo...

Unduh
Unduh Opera

Opera

Panyungsi bébas populér anu nyayogikeun browsing Internét anu gancang, lancar sareng privasi lengkep. Browser Opera pikeun Windows, dikembangkeun ku Opera Software, terus mekar sareng diropéa nganggo fitur sareng kamampuan anyar. Diantara inovasi utama vérsi pangénggalna, antarbeungeut pangguna anu ditingkatkeun kalayan set gambar latar...

Unduh
Unduh FL Studio

FL Studio

Program populér dirancang pikeun nyieun lagu musik kualitas profésional dina komputer Anjeun. Éta dilengkepan sadaya alat anu anjeun peryogikeun pikeun ngatur, ngarékam, ngédit, nyampur sareng ngawasaan, ogé sajumlah ageung synthesizer sareng plug-in virtual. FL Studio dianggap salah sahiji parangkat lunak anu pang populerna pikeun...

Unduh
Unduh Adobe Photoshop

Adobe Photoshop

Adobe Photoshop mangrupikeun pangropéa grafis anu kuat sareng beunghar fitur anu dikembangkeun ku Adobe Systems pikeun ngolah gambar digital profésional. Hatur nuhun kana parabot modern, paket software muka kasempetan anyar pikeun nyieun grafik tilu diménsi, pilem, gambar photorealistic, proyék dua diménsi. Éta ogé dianggo pikeun ngolah...

Unduh
Unduh LightyearVPN

LightyearVPN

LightyearVPN mangrupikeun layanan VPN anu ngajantenkeun ayana online anjeun teu katingali, ngajagi tina panjagaan sareng bocor data, sareng muka konci aksés ka situs wéb anu diblokir. Ladenan ieu nyadiakeun aksés ka sababaraha server pikeun sambungan teu langsung jeung routing lalulintas. Géografi lokasi server pisan éksténsif: Amérika...

Unduh
Unduh Kaspersky Fast VPN

Kaspersky Fast VPN

Saluran VPN aman gratis Kaspersky Secure Connection ngajagi sambungan Internét anjeun ku cara ngirimkeun sadaya data anu dikirim atanapi ditampi dina jaringan WiFi ngalangkungan saluran VPN anu énkripsi sareng aman. Tarif anu teu terbatas masihan anjeun saluran VPN anu henteu terbatas sareng henteu aya wates lalu lintas (dugi ka 5...

Unduh
Unduh Mullvad VPN

Mullvad VPN

Mullvad VPN mangrupikeun aplikasi anu gampang dianggo anu ngamungkinkeun anjeun ngabahekeun Internét sacara aman sareng bébas, masking alamat IP anjeun sareng ngajagi data rahasia tina jalma asing. Éta ngagaduhan sababaraha setélan anu saderhana, ku kituna bahkan pangguna anu teu gaduh pangalaman sareng jasa sapertos kitu tiasa nganggo...

Unduh
Unduh Avira Phantom VPN

Avira Phantom VPN

Program ti pamekar antipirus anu dipikanyaho ku seueur, anu bakal ngabantosan aksés kana situs wéb sareng jasa anu diblokir kusabab hiji alesan atanapi sanés, atanapi henteu sayogi di sababaraha nagara. Tambih Deui, éta ngajantenkeun sambungan internét anjeun langkung aman. Sarta sakabeh ieu ngan sababaraha clicks. Programna gampang...

Unduh
Unduh RusVPN для Windows

RusVPN для Windows

RusVPN mangrupikeun jasa VPN anu sederhana sareng gampang dianggo anu bakal nyamur alamat IP anjeun anu asli, ngajagi privasi anjeun dina Wéb, sareng ngabantosan anjeun ngotéktak Internét tanpa halangan. Anonymity lengkep dina Wéb; Aksés ka situs wéb naon waé; Sambungan jaringan gancang sareng stabil; IP masking; énkripsi lalulintas;...

Unduh
Unduh PrivateTunnel

PrivateTunnel

PrivateTunnel mangrupikeun klien VPN pikeun komputer Windows. Hal ieu dirarancang henteu ngan ukur pikeun nyayogikeun panyalindungan anu dipercaya sanajan dina jaringan umum, tapi ogé pikeun kéngingkeun aksés kana jasa anu henteu sayogi di daérah anjeun. Ieu mangrupikeun program anu bakal ngabantosan anjeun aksés kana situs sareng jasa...

Unduh
Unduh Snap VPN

Snap VPN

Snap VPN mangrupikeun aplikasi VPN gratis pikeun Android anu masihan anjeun sambungan Internét anu aman sareng henteu terbatas tanpa mayar artos sareng ngajagi data pribadi anjeun. Sambungan VPN gratis dina hiji klik; Jalankeun firewall sareng konci; Perlindungan lalulintas jaringan; Ngajaga anonymity dina jaringan; sambungan otomatis...

Unduh
Unduh Amnezia VPN

Amnezia VPN

Amnezia VPN mangrupikeun aplikasi pikeun ngajalankeun titik VPN anjeun nyalira dina server virtual. Loba perhatian geus dibayar ka betah setelan jeung operasi, jadi geus sadia pikeun rupa-rupa pamaké. Aplikasi sorangan ngagaduhan antarmuka anu saderhana sareng intuitif. betah pamakéan. Lebetkeun alamat IP, login sareng kecap akses...

Unduh
Unduh VuzeVPN

VuzeVPN

VuzeVPN mangrupikeun aplikasi VPN anu ngamungkinkeun anjeun nyambung ka pangladén jauh pikeun anonim sambungan anjeun pikeun nyumputkeun lokasi sareng idéntitas anjeun anu nyata. Aplikasina gampang pisan dianggo. Hal kahiji anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta ngadamel akun. Saatos éta, ngaluncurkeun aplikasi, anjeun tiasa langsung...

Unduh
Unduh IP-TV Player

IP-TV Player

DVB IPTV Player dirancang pikeun ningali program TV tina sumber terbuka (atanapi saluran anu disiarkeun ku panyadia Internét) dina layar komputer atanapi laptop nganggo Internet Protocol TeleVision. Ngidinan anjeun ningali ampir sadaya aliran anu teu énkripsi. Fitur tina program: nyiptakeun daptar saluran sareng gancang ngalih antara...

Unduh
Unduh Format Factory

Format Factory

Format Factory mangrupikeun konverter média anu kuat sareng fungsional anu ngadukung seueur format audio, pidéo sareng gambar. Eta ngidinan Anjeun pikeun gampang ngarobah payil ti hiji format ka nu sejen, mastikeun kualitas maksimum. Format Factory gaduh setélan anu fleksibel pisan anu ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun kualitas file...

Unduh
Unduh ABBYY FineReader

ABBYY FineReader

ABBYY FineReader mangrupikeun program universal anu dirancang pikeun pangakuan dokumén. Eta mantuan pikeun ngakuan sagala téks, poto, scan, PDF-file jeung ngarobah kana format éléktronik atawa payil téks nu bisa diédit. Nalika ABBYY FineReader ngajalankeun: Nyeken dokumen, ngakuan sareng ngarobih kana format éléktronik. Nyimpen file...

Unduh
Unduh Thunder VPN

Thunder VPN

Thunder VPN mangrupikeun jasa VPN gratis, gampang dianggo, gancang. Éta tiasa ngajagi anonimitas sareng data pribadi anjeun nalika ngotéktak Internét sareng ngabantosan ngalangkungan blokir régional sareng anu sanés. Sareng anu paling penting, program éta henteu meryogikeun konfigurasi naon waé sareng ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun...

Unduh
Unduh ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN mangrupikeun pendamping anu tiasa dipercaya pikeun anu kedah ngajagi privasi nalika ngotéktak Internét tina alat sélulér. Kalayan ExpressVPN, ngan ukur sababaraha ketok dina layar alat sélulér anjeun, anjeun tiasa nyumputkeun lokasi nyata anjeun ku cara ngarobih alamat IP anjeun ka anu sanés anu aya di salah sahiji 160...

Unduh
Unduh ProtonVPN

ProtonVPN

ProtonVPN mangrupikeun jasa VPN anu bakal mastikeun anonimitas anjeun dina Internét, ngabuka blokir sadaya sumber daya, sareng ngajagi data pribadi anjeun tina jalma anu henteu sah. Ladenan ieu ngagaduhan sajumlah fitur dibandingkeun sareng analog anu sanés. Salaku conto, éta ngahiji sareng jaringan Tor, ngagunakeun algoritma khusus...

Unduh
Unduh SuperVPN Free VPN Client

SuperVPN Free VPN Client

Klien VPN Gratis SuperVPN mangrupikeun program anu bakal ngabantosan anjeun nyumputkeun lokasi nyata anjeun kalayan ngan ukur hiji sentuhan layar sareng ngajagi sadayana data anu dikirimkeun kalayan énkripsi anu dipercaya. Fitur utami nyaéta kamampuan ngagunakeun éta gratis. Perlindungan privasi online. Énkripsi dipercaya tina data anu...

Unduh
Unduh VyprVPN

VyprVPN

VyprVPN mangrupikeun utilitas anu ngamungkinkeun anjeun ngaksés Internét ngalangkungan server jauh, ku kituna ngajagi data pribadi anjeun sareng kéngingkeun aksés kana situs wéb anu diblokir. Éta kalebet daptar panjang server di sakumna dunya anu anjeun tiasa sambungkeun dina sababaraha klik. Program éta gaduh kompak, antarbeungeut anu...

Unduh
Unduh PureVPN

PureVPN

PureVPN mangrupikeun klien VPN anu bakal nyayogikeun panyalindungan dipercaya pikeun data anjeun nalika damel dina jaringan. Kalayan program ieu, anjeun tiasa gancang sareng gampang ngajaga sambungan Internét anjeun nganggo énkripsi. Jang ngalampahkeun ieu, cukup pilih protokol anu anjeun pikaresep (PPTP, L2TP atanapi SSTP) teras server...

Unduh
Unduh VPN Master

VPN Master

VPN Master mangrupikeun aplikasi anu ngamungkinkeun anjeun pikeun browsing internet sacara anonim sareng aman sareng ningali situs anu henteu sayogi di daérah anjeun. Panginten fitur utama VPN Master nyaéta henteu kedah ngadaptar, ngadamel akun atanapi nyayogikeun data pribadi anu sanés. Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta klik...

Unduh
Unduh NordVPN

NordVPN

NordVPN bakal ngabantosan anjeun henteu hariwang ngeunaan kasalametan data anjeun dina jaringan ku cara nyiptakeun torowongan anu dipercaya sareng aman pikeun pangiriman lalu lintas Internét anjeun. Gampang nyambung ka server VPN sareng buka halaman mana waé dina Internét sacara aman sareng lengkep sacara anonim. Pilih server anu paling...

Unduh
Unduh FlyVPN

FlyVPN

FlyVPN mangrupikeun aplikasi anu gancang sareng gratis pikeun anu ngahargaan privasi online. Ngidinan anjeun nyambung ka server VPN mana waé ti sajumlah nagara. Masing-masing bakal nyayogikeun anjeun aksés kana situs anu henteu sayogi di daérah anjeun, ogé ngabantosan ngajaga sadaya data anu dikirimkeun. Nganggo aplikasi FlyVPN, anjeun...

Unduh
Unduh Touch VPN

Touch VPN

Touch VPN mangrupikeun solusi gratis pikeun ngatur Jaringan Pribadi Virtual, sayogi salaku plug-in pikeun browser wéb Google Chrome atanapi salaku aplikasi dina PC sareng Windows 7, 8, 10. Ngagunakeun éta, anjeun bakal bisa ngajaga anonymity anjeun dina Internét, kitu ogé mangtaun aksés ka sumber web nu teu sadia dina cara biasa. Paduli...

Unduh
Unduh Turbo VPN

Turbo VPN

Turbo VPN mangrupikeun program anu ngamungkinkeun anjeun ngamangpaatkeun VPN dina smartphone atanapi tablet anjeun, gratis pisan. Hatur nuhun kana Turbo VPN, anjeun tiasa nganjang ka situs sareng ngagunakeun sumber daya anu henteu sayogi di daérah anjeun, ogé sacara signifikan ningkatkeun tingkat panyalindungan data anjeun. Fitur utama...

Unduh
Unduh Solo VPN

Solo VPN

Solo VPN - Klién VPN Gratis sareng aman. Henteu ngan ukur nyayogikeun panyalindungan data anu dipercaya nalika damel dina jaringan, tapi ogé nyayogikeun surfing anonim sareng nyayogikeun aksés kana jasa atanapi situs anu henteu sayogi di daérah anjeun. Hatur nuhun kana Solo VPN, anjeun tiasa nyumputkeun lokasi nyata anjeun. Ieu...

Unduh
Unduh IPVanish VPN

IPVanish VPN

IPVanish mangrupikeun utilitas anu nawiskeun panyalindungan anonimitas online ku nyumputkeun idéntitas anjeun sareng ngagentos éta ku batur. Ngidinan anjeun nyambung ka jaringan ngaliwatan ranté tina server husus guna nyumputkeun alamat IP nyata. Langkung ti 60 server sayogi, ayana di sababaraha nagara di sakumna dunya, kalebet AS,...

Unduh
Unduh X-VPN

X-VPN

X-VPN mangrupikeun program anu gunana pikeun ngajagi data pangguna dina jaringan. Éta tiasa masihan pangguna privasi lengkep dina Internét sareng dina waktos anu sami gaduh sambungan anu gancang sareng stabil. Rojongan nepi ka 5 alat dina hiji akun. Langkung ti 5000 server ti 50 nagara sareng daérah ti sakumna dunya. 8 protokol pikeun...

Unduh
Unduh Warp VPN

Warp VPN

Pamakéan Internét sélulér téh pinuh ku rupa-rupa bahaya. Ngaliwatan jaringan, aranjeunna tiasa ngalacak anjeun, ngagunakeun data anjeun, sareng maok dana anjeun. Ku alatan éta, ngajagi diri mangrupikeun tugas utami unggal pangguna. Cloudflare WARP bakal ngabantosan anjeun dina ieu - program anu ngajantenkeun Internét aman sareng data...

Unduh
Unduh AVG VPN

AVG VPN

Aplikasi ieu bakal ngajagi privasi online anjeun ku cara nyumputkeun alamat IP saleresna komputer anjeun sareng lokasi anjeun ayeuna, nyegah situs web anu anjeun kunjungi pikeun ngumpulkeun inpormasi ngeunaan anjeun. Program éta alihan sadaya lalu lintas anjeun ngalangkungan hiji atanapi langkung server anu sumebar di sakumna dunya,...

Unduh
Unduh HMA VPN

HMA VPN

HMA! Pro VPN mangrupikeun klien cross-platform pikeun salah sahiji layanan VPN anu pang populerna di Internét. Éta nawiskeun para pangguna sakumpulan alat anu lengkep pikeun ngajagi privasi sareng ngahindarkeun larangan. Sateuacan anjeun ngamimitian nganggo program, anjeun kedah ngadaptar akun (upami anjeun teu acan gaduh) sareng pilih...

Unduh
Unduh Betternet

Betternet

Upami anjeun milarian program pikeun ngarobih alamat IP anjeun anu saleresna, kami nyarankeun unduh Betternet. Hal ieu dirarancang pikeun ngagunakeun VPN pikeun ngagunakeun Internét tanpa larangan ku nagara, kota. Aplikasi ngajagi jaringan tina pelacak, ngamungkinkeun anjeun nganjang situs sacara anonim. Dibere Betternet pikeun Windows...

Unduh
Unduh Hotspot Shield

Hotspot Shield

Watesan panyadia maksakeun seueur anu nyéépkeun waktos milarian jalan-jalan pikeun lebet kana situs khusus, janten upami anjeun ngaunduh Hotspot Shield, masalahna ngaleungit ku nyalira. Prinsip operasi aplikasi dumasar kana pamakean VPN pikeun malire sénsor sareng larangan régional pikeun ngadatangan rupa-rupa sumber. Kalayan program...

Unduh
Unduh Adobe Premiere Pro CC

Adobe Premiere Pro CC

Éditor pidéo profésional Adobe Premier Pro 2022 nyayogikeun édisi pidéo kualitas luhur kalayan résolusi dugi ka 10,240 x 8,192 piksel. Ngarojong sajumlah ageung pidéo Windows sareng format audio. Pangropéa pidéo ngagaduhan sakumpulan alat pikeun éditor profésional sareng nawiskeun seueur fitur anu mangpaat, sapertos program koreksi...

Unduh
Unduh Rufus Portable

Rufus Portable

Rufus mangrupikeun program gancang portabel pikeun nyiptakeun flash drive bootable tina gambar ISO sareng pormat flash drive. Anjeun tiasa ngaunduh Rufus Portable gratis pikeun Windows 32 sareng 64-bit (tina XP dugi ka 10). Utiliti ngadukung 39 basa, kalebet Rusia. kéngingkeun inpormasi ngeunaan parameter téknis USB-drive; pormat USB...

Unduh
Unduh eFootball PES 2021

eFootball PES 2021

eFootball PES 2021 mangrupikeun kaulinan sélulér pikeun peminat maén bal kalayan grafik sareng fisika réalistis, ogé langkung ti 8000 pamaén animasi, kalebet pamaén maén bal legendaris ti sakumna dunya. Ihtisar kaulinan Ieu mangrupikeun simulator maén bal realistis pikeun alat Android. Program éta mangrupikeun adaptasi tina kaulinan...

Unduh
Unduh Notepad++

Notepad++

Notepad ++ mangrupikeun pangropéa téksu open source populér pikeun Windows anu ngadukung rupa-rupa basa program, panyorot sintaksis sareng panyorot markup. Dipaké pikeun nyieun situs web wanderers. Pangropéa file téks ieu langkung unggul dina fungsionalitas sareng kagunaan kana Notepad anu kalebet dina pakét Windows standar.  ...

Unduh
Unduh Drawboard PDF

Drawboard PDF

Format file PDF cross-platform sareng kabuka populer pisan ayeuna nalika nyiptakeun dokumén, nyebarkeun sagala jinis bahan. Drawboard PDF mangrupikeun alat anu saé pikeun nyiptakeun sareng ningali dokumén PDF, antara anu sanésna, ngamungkinkeun anjeun nyusun téks, grafis sareng anotasi tulisan leungeun kana téks, ngimpor gambar, nganggo...

Unduh
Unduh Windscribe

Windscribe

Windscribe VPN mangrupikeun jasa VPN gratis pikeun komputer sareng alat sélulér anu nawiskeun 12 GB lalu lintas per bulan gratis, sareng anjeun tiasa ngagedekeun lalu lintas anjeun ku ningkatkeun ka langganan anu mayar. Boga jaringan server anu cukup luas di 63 nagara sareng 110 kota. Windscribe, sapertos sadaya jasa VPN anu sanés,...

Unduh
Unduh CrystalDiskMark

CrystalDiskMark

CrystalDiskMark mangrupikeun program gratis anu dirancang pikeun nguji sareng nganalisis kacepetan maca / nyerat hard disk. Éta bakal ngabantosan anjeun ngaidentipikasi laju rata-rata disk sareng ngévaluasi kinerjana. Pikeun tujuan ieu, CrystalDiskMark tiasa nganggo file uji ukuran tina 50 MB dugi ka 32 GB pikeun dipilih. Pikeun hasil...

Unduh
Unduh Hello Neighbor 2

Hello Neighbor 2

Hello Neighbor 2 didamel dina gaya kartun, sareng anjeun ngajalajah dunya kabuka pikeun milarian Mr. Peterson anu leungit, anu tatangga protagonis. Salila perjalanan, karakter notices yén mahluk aneh bakal nuturkeun manehna, wanting hal goréng pikeun protagonis. Antagonis, nuturkeun dina footsteps tina sakabéh petikan, terus...

Unduh