Paling Undeuran

Ngundeur Parangkat Lunak

Unduh REAPER

REAPER

REAPER mangrupikeun parangkat lunak produksi musik. Program éta ngagaduhan fungsionalitas anu lega sareng mangrupikeun lingkungan kerja profésional anu maju pikeun nyiptakeun, ngarékam, ngédit sareng nyampur bahan audio sareng midi. Dina waktos anu sami, kit distribusi gaduh ukuran anu alit. Lagu audio/midi anu teu terbatas. Jenis lagu...

Unduh
Unduh TerSoft Flash Player

TerSoft Flash Player

TerSoft Flash Player, salah sahiji pamaén SWF gratis anu pang populerna, ayeuna ngadukung format pidéo FLV sareng streaming pidéo YouTube. Rada loba waktu geus kaliwat saprak sékrési versi saméméhna tina program, kami geus narima loba eupan balik: nasehat jeung saran ti jalma anu kabetot dina proyék urang. Dina versi kaopat, kami geus...

Unduh
Unduh Ace Stream Media

Ace Stream Media

Ace Stream Media mangrupikeun pakét parangkat lunak multimedia pikeun maén file audio sareng pidéo nganggo téknologi P2P dumasar kana protokol BitTorrent. Éta ngamungkinkeun anjeun maénkeun sareng ngabagi eusi multimedia dina kualitas anu saé dina situs anu gaduh tautan torrent online tanpa ngaunduh file anu ageung kana komputer anjeun....

Unduh
Unduh Altarsoft Video Capture

Altarsoft Video Capture

Altarsoft Video Capture mangrupikeun parangkat lunak ngarékam pidéo. Ngidinan anjeun ngarékam pidéo tina webcam, layar, file, aliran Internét, sakumpulan gambar. Video tiasa disimpen kana jinis file ieu: avi, asf, wmv. Nalika ngarékam tina alat, anjeun tiasa milih jinis alat pidéo, ukuran pidéo, saringan komprési, jinis alat audio,...

Unduh
Unduh Aegisub

Aegisub

Aegisub mangrupikeun pangropéa subtitle anu fungsional sareng gampang dianggo. Éta tiasa nyiptakeun lagu karaoke, ngadukung sadaya format subjudul sareng gaduh sababaraha fitur mangpaat sapertos pamariksa ejaan sareng pangropéa terjemahan anu diwangun. Ieu mangrupikeun alat anu gunana pikeun anjeun tiasa nyiptakeun, ngédit, narjamahkeun...

Unduh
Unduh Nero Video 2018

Nero Video 2018

Nero Video 2018 mangrupikeun program anu ngamungkinkeun anjeun ngaleupaskeun kréatipitas anjeun sareng alat panyuntingan pidéo canggih anu ngamungkinkeun anjeun ngarobih pidéo bumi sederhana janten karya seni. Solusi éditan pidéo HD lengkep ieu kalebet sadaya fitur Nero Vision Xtra sareng kauntungan tina versi Premium, kalebet playback...

Unduh
Unduh mp3DirectCut

mp3DirectCut

mp3DirectCut mangrupikeun pangropéa file audio MP3 anu gampang dianggo anu ngamungkinkeun anjeun motong, nyalin sareng nempelkeun fragmen audio langsung tanpa dekompresi atanapi konvérsi. Program ieu gaduh antarmuka anu gampang sareng intuitif sareng ngamungkinkeun anjeun ngédit file audio kalayan gampang. mp3DirectCut ogé ngidinan...

Unduh
Unduh Alcohol 52%

Alcohol 52%

Alkohol 52% mangrupikeun program anu bakal ngabantosan anjeun gancang nyiptakeun salinan CD atanapi DVD disc dina komputer anjeun sareng kéngingkeun aksés permanén kana file anu anjeun peryogikeun ngan ukur sababaraha klik. Kalawan Alkohol 52% anjeun bisa nyieun tur ngatur kumpulan gambar disc, naha éta kaulinan, pilem, software, jsb. ...

Unduh
Unduh SpeedTest Master

SpeedTest Master

SpeedTest Master mangrupikeun aplikasi gratis anu bakal nguji sambungan internét anjeun sareng nyayogikeun data anu akurat ngeunaan kecepatan sambungan anjeun ngan ukur hiji ketok. Anu mimiti, éta sia noting betah maksimum pamakéan aplikasi. Kalayan ngaklik ngan hiji tombol, anjeun bakal pariksa sambungan Internét anjeun ngalangkungan...

Unduh
Unduh VideoStudio Pro 2018

VideoStudio Pro 2018

VideoStudio Pro 2018 mangrupikeun pangropéa pidéo profésional anu dirancang pikeun ngabantosan anjeun nyiptakeun pidéo lengkep sareng épék visual sareng sora sareng panulis DVD. Éta gaduh antarmuka anu bersih sareng terstruktur - atribut anu penting pisan pikeun program sapertos kitu. Éditor dipasihan sajumlah ageung fungsi sareng alat,...

Unduh
Unduh Ashampoo Burning Studio Free

Ashampoo Burning Studio Free

Ashampoo Burning Studio Free nyaéta program freeware pikeun ngaduruk rupa-rupa cakram. Éta ogé tiasa nyalin cakram. Gawéna sareng seueur jinis cakram. Kalayan Ashampoo Burning Studio anjeun tiasa ngaduruk file sareng polder data biasa, cakram audio (MP3 sareng CD Audio) sareng cakram pidéo (VCD, S-VCD, DVD). Salaku tambahan, program éta...

Unduh
Unduh VkAudioSaver

VkAudioSaver

VkAudioSaver mangrupikeun program gratis pikeun ngadangukeun sareng ngaunduh musik VKontakte. Ngidinan anjeun milarian sareng ngadangukeun rékaman audio, ngédit albeum sareng ngaunduh sadaya musik tina daptar puter dina hiji klik. Ieu oge mungkin pikeun ngundeur musik tina kaca umum, grup, pamaké VKontakte husus, komo tina tulisan dina...

Unduh
Unduh Bitdefender VPN

Bitdefender VPN

Bitdefender VPN mangrupikeun program anu bakal ngajagi data pribadi anjeun tina dicegat ku pihak katilu sareng ngabantosan anjeun tetep anonim, sanaos nyambung ka jaringan Wi-Fi umum. Ieu mangrupikeun aplikasi mobile resmi jasa VPN ti produsén antipirus populér. Kalayan éta, anjeun tiasa tetep anonim nalika damel dina jaringan sareng...

Unduh
Unduh Hotspot Shield VPN

Hotspot Shield VPN

Kéngingkeun aksés ka situs anu henteu sayogi di daérah anjeun sareng mastikeun panyalindungan dipercaya tina data pribadi anjeun nalika damel di Internét, kalayan bantosan program ieu. Hotspot Shield VPN bakal ngajantenkeun browsing Internét langkung aman sareng bakal ngajagi data rahasia anjeun tina maling. Kalayan program ieu, anjeun...

Unduh
Unduh Windscribe VPN

Windscribe VPN

Windscribe VPN ngabantosan anjeun tetep anonim online nalika disambungkeun tina smartphone atanapi tablet anjeun. Aplikasina gratis dianggo, tapi kalayan sababaraha larangan. Salaku conto, lalu lintas 10 GB per bulan sayogi gratis. Daptar lengkep fitur dina vérsi anu mayar sareng gratis tiasa dipendakan di handap. gampang ngagunakeun,...

Unduh
Unduh Browsec VPN

Browsec VPN

Browsec VPN mangrupikeun aplikasi mobile resmi jasa VPN domestik. Ngabantosan ngajaga privasi online anjeun sareng ngaksés situs karesep anjeun, sanaos henteu sayogi di daérah anjeun. Aplikasi Browsec VPN bakal mangpaat hususna pikeun anu sering kedah dianggo dina jaringan Wi-Fi umum. Éta bakal nyegah peretas sareng ISP ngalacak sajarah...

Unduh
Unduh Shuttle VPN

Shuttle VPN

Shuttle VPN mangrupikeun aplikasi gratis pikeun anu peryogi panyalindungan privasi anu dipercaya nalika ngotéktak Internét. Bakal mantuan pikeun mastikeun anonymity dina jaringan jeung ngamankeun lalulintas dikirimkeun ti interception, tanpa biaya tambahan sarta kalawan dampak low dina speed sambungan. Aplikasi anu saé pikeun anu...

Unduh
Unduh Check Point Capsule VPN

Check Point Capsule VPN

Check Point Capsule VPN - program ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngamankeun sambungan jauh ka sumber perusahaan tina PC anjeun ku cara nyiptakeun torowongan VPN anu aman. Check Point Capsule VPN dirancang pikeun mindahkeun sadaya data perusahaan penting dina saluran anu aman. Ieu bakal nyayogikeun tingkat panyalindungan data anu luhur...

Unduh
Unduh OnionFruit Connect

OnionFruit Connect

OnionFruit Connect mangrupikeun utilitas gratis anu ngamungkinkeun para pangguna nyambung ka jaringan Tor anonim kalayan usaha minimal sareng tina browser naon waé. Program éta gampang dianggo sareng masihan pangguna kontrol pinuh kana sambungan éta. Éta tindakan minangka proxy, ngamungkinkeun ampir sadaya program sanés nyambung ka...

Unduh
Unduh TorGuard

TorGuard

TorGuard mangrupikeun program anu bakal masihan anonimitas dina Internét. Éta nyegah sistem pihak katilu sareng pelacak pikeun ngumpulkeun data pangguna nalika ngadatangan situs wéb. Sapertos seueur aplikasi VPN anu sanés, anjeun kedah nyiptakeun akun pikeun ngagunakeun aplikasi ieu. Nalika anjeun mimiti ngamimitian, anjeun kedah log in...

Unduh
Unduh FlyVPN

FlyVPN

FlyVPN mangrupikeun aplikasi anu nyayogikeun aksés gratis kana Internét sareng ngamungkinkeun anjeun ngajelajah jaring sacara anonim, nyumputkeun alamat IP nyata komputer anjeun. Pikeun nganggo aplikasi, anjeun kedah nyiptakeun akun. Kalayan aplikasi ieu, anjeun tiasa nyambung ka jaringan ngalangkungan server jauh, sumebar ka sababaraha...

Unduh
Unduh Viscosity

Viscosity

Viskositas mangrupikeun program anu ngamungkinkeun anjeun ngaksés sumber daya anu anjeun peryogikeun dina jaringan ku cara nyiptakeun torowongan énkripsi anu aman pikeun ieu. Sampurna pikeun panggunaan pribadi sareng perusahaan. Pikeun nganggo Viskositas, anjeun kedah nyetél sahenteuna hiji sambungan VPN. Jang ngalampahkeun ieu, program...

Unduh
Unduh Private Internet Access

Private Internet Access

Aksés Internét Pribadi mangrupikeun program anu tiasa dipercaya pikeun anu kedah ngajaga privasi online. Ieu mangrupikeun program anu kuat tapi gampang dianggo anu dirancang pikeun nyumputkeun kagiatan online anjeun sareng ngajagi data pribadi anjeun tina bocor sareng ragrag kana panangan anu salah. Aksés Internét Pribadi nyayogikeun...

Unduh
Unduh Avast SecureLine VPN

Avast SecureLine VPN

Avast SecureLine VPN mangrupikeun klien VPN anu dipercaya sareng aman pikeun PC Windows anjeun. Ngidinan anjeun pikeun énkripsi sambungan Internét sareng ngamankeun data pribadi anjeun nalika ngotéktak wéb. Program éta bakal mangpaat pikeun anu sering kedah nyambung ka jaringan Wi-Fi umum dimana peretas tiasa ngantosan. Éta bakal...

Unduh
Unduh Chameleon

Chameleon

Chameleon Chameleon mangrupikeun program khusus pikeun damel sareng jasa ipchameleon.com/ru pikeun ngarobih alamat IP sareng anonimitas dina jaringan. 21 server di 19 nagara Éropa: Bélgia, Jérman, Irlandia, Spanyol, Italia, Lituania, Luksemburg, Walanda, Polandia, Portugal, Ukraina, Finlandia, Perancis, Céko, Swiss Amérika: Kanada,...

Unduh
Unduh VeePN

VeePN

VeePN mangrupikeun aplikasi VPN modern anu nyertakeun sadaya kabutuhan kaamanan jaringan dasar sareng nyayogikeun aksés gratis kana eusi dina Internét. Éta bakal nyumputkeun lokasi komputer sareng mindahkeun ka mana waé di dunya ku cara ngarobih alamat IP. Aplikasi ieu ngagaduhan antarbeungeut anu parantos janten standar anu teu...

Unduh
Unduh Ultrasurf

Ultrasurf

Ultrasurf mangrupikeun program anu asalna dirancang pikeun ngaliwat Great Firewall China ku warga RRC. Ayeuna éta sayogi di sakuliah dunya sareng ngamungkinkeun anjeun ngaliwat larangan régional pikeun aksés ka situs sareng sumber daya dina jaringan. Ieu mangrupikeun program gratis anu ngamungkinkeun anjeun ngaksés situs Internét anu...

Unduh
Unduh RoboForm

RoboForm

Program anu kuat anu ngamungkinkeun anjeun nyimpen sareng ngatur login sareng kecap akses, téténggér sareng inpormasi mangpaat anu sanés dina panyimpenan anu aman kalayan aksés anu gampang. Hatur nuhun kana éta, anjeun henteu kedah émut sareng asupkeun login / kecap akses anjeun unggal waktos lebet kana situs. Program bakal ngalakukeun...

Unduh
Unduh xCore Antivirus

xCore Antivirus

xCore Antivirus - program ieu nyadiakeun panyalindungan konstan komputer Anjeun tina malware jeung tipe séjén ancaman. Éta ogé ngagaduhan firewall anu diwangun anu bakal ngajantenkeun nganjang ka situs wéb sareng surfing dina net aman sareng pikaresepeun. Antipirus ieu ngagunakeun téknologi xForce anu unik, anu nyayogikeun panyeken...

Unduh
Unduh Hide Folders 2009

Hide Folders 2009

Sumputkeun Polder 2009 mangrupikeun program anu gampang sareng gampang dianggo pikeun ngajagi inpormasi rahasia anjeun tina jalma asing. Program ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun nyumputkeun sareng meungpeuk aksés ka sadaya polder sareng file individu, ogé ngajagi data anjeun tina modifikasi. Protéksi sandi mastikeun yén ngan anjeun...

Unduh
Unduh WinMend Folder Hidden

WinMend Folder Hidden

WinMend Folder Hidden mangrupikeun program anu kapaké anu anjeun tiasa nyumputkeun polder kalayan file penting atanapi pribadi tina prying eyes. Ngidinan anjeun nyumputkeun polder sareng file dina hard drive anjeun atanapi média anu tiasa dicabut. Leuwih ti éta, payil disumputkeun dina media removable bakal tetep siluman dina komputer...

Unduh
Unduh HPManager

HPManager

HPManager - nyimpen kecap akses anjeun dina cara efisien jeung aman. gmail. Facebook. Portal perbankan internét anjeun. Kalayan seueur akun, éta pikabitaeun pikeun ngagunakeun deui kecap akses, atanapi langkung parah, nyimpen kecap konci dina browser. Téknologi kaamanan dipaténkeun. HPManager énkripsi sadaya data nganggo énkripsi 5...

Unduh
Unduh DeskShare WebCam Monitor

DeskShare WebCam Monitor

DeskShare WebCam Monitor mangrupikeun parangkat lunak ngawaskeun pidéo kalayan alarm sora sareng panggeuing email. Gawéna sareng webcams biasa sareng gampang diatur. Cocog jeung pamakéan imah atawa kantor leutik. Program ieu tiasa ngarékam nalika gerakan dideteksi dina pigura, atanapi dina interval anu tangtu. Dina kasus nu pertama,...

Unduh
Unduh DAFFTIN Password Keeper

DAFFTIN Password Keeper

DAFFTIN Password Keeper mangrupikeun program pikeun nyimpen rupa-rupa login sareng kecap akses. Jumlah situs Internet terus tumuwuh sarta aranjeunna sadayana merlukeun pendaptaran, merlukeun rekening anyar nu kudu disimpen wae aman, sarta anjeun bosen nulis informasi ieu dina scraps kertas atawa dina notebook a? Atawa meureun anjeun...

Unduh
Unduh ReGen - LockPC

ReGen - LockPC

ReGen - LockPC mangrupikeun utilitas anu leutik sareng gampang dianggo pikeun ngajagi komputer anjeun tina pamakean anu teu sah. Kalayan ReGen - LockPC anjeun tiasa ngonci komputer anjeun ku mencét kombinasi konci anu khusus, atanapi nyetél éta pikeun otomatis ngonci komputer anjeun dina waktos anu ditangtukeun. Salaku tambahan,...

Unduh
Unduh Anvide Seal Folder

Anvide Seal Folder

Anvide Seal Folder mangrupikeun program panyalindungan folder. Kalayan bantosanana, anjeun tiasa nambihan polder anu dipikahoyong kana daptar objék anu ditangtayungan sareng nempatkeun kana status anu ditangtayungan. Sanggeus éta, pamaké séjén moal bisa nempo eusi polder. Program éta lengkep portabel, nyaéta. teu merlukeun instalasi, nu...

Unduh
Unduh Norton Antivirus

Norton Antivirus

Norton Antivirus mangrupikeun program nalika anjeun peryogi panyalindungan antipirus lengkep. Hiji program merenah mantuan ngagunakeun Internet aman. Meungpeuk virus, mata-mata. Ngidinan anjeun gampang ngabagi inpormasi anu diperyogikeun sareng réréncangan sareng kulawarga. Mibanda lima tingkat panyalindungan. Ngidinan pikeun gancang...

Unduh
Unduh Govorilka

Govorilka

Ieu mangrupikeun program anu tiasa maca téks anu dilebetkeun. Anjeunna tiasa maca téks dina basa naon waé. Aya sora lalaki jeung awéwé pikeun milih ti. Téks anu dibaca tiasa disimpen ku Govorilka salaku file *.WAV atanapi *.MP3. Anjeun tiasa nyaluyukeun laju maca sareng ngarobih nada sora anjeun. Nalika anjeun maca, Govorilka otomatis...

Unduh
Unduh LibreOffice Windows

LibreOffice Windows

Organisasi nirlaba The Document Foundation parantos ngembangkeun, ngajaga sareng ngamungkinkeun pikeun ngaunduh LibreOffice tina situs wéb resmi gratis. Produk parangkat lunak diciptakeun kalayan dukungan individu sareng organisasi, ku sabab éta disebarkeun salaku open source. Pamaké bisa ngundeur tur ngagunakeun PC office suite pikeun...

Unduh
Unduh ICE Book Reader Professional

ICE Book Reader Professional

Program fungsional pikeun maca e-buku. Bisa ngalakukeun sagalana yén hiji maca e-buku kudu bisa ngalakukeun. Ngartos TXT, RTF, HTML, ePub, MS Word, buku PALM (.PDB sareng .PRC), buku PSION (.TCR), buku Microsoft Reader (.LIT), file HELP Microsoft (.CHM) sareng file FictionBook (sadayana versi). ) (.FB2, .XML), sarta ogé bisa maca file...

Unduh
Unduh Adobe Acrobat Reader DC

Adobe Acrobat Reader DC

Program gratis anu diperyogikeun pikeun damel sareng dokumén dina format PDF. Éta gaduh fitur anu saé pikeun ningali, nyitak sareng marios file PDF. Adobe Acrobat Reader DC nyelapkeun plug-in khusus kana browser nalika pamasangan, anu ngamungkinkeun anjeun muka file PDF tina Internét langsung dina browser wéb tanpa butuh léngkah...

Unduh
Unduh Finetune

Finetune

Finetune mangrupikeun program anu bakal ngabantosan anjeun ngatur koleksi musik anjeun nyalira kalayan ampir teu aya usaha. Program éta ngalakukeun sadayana nyalira, tapi upami diperyogikeun, anjeun tiasa sacara manual ngabenerkeun tag. Pikeun ngamimitian damel sareng program, anjeun kedah nyetél éta dina polder anu ngandung sadaya...

Unduh
Unduh Secure Data Eraser

Secure Data Eraser

Secure Data Eraser mangrupikeun program anu dirancang pikeun ngahapus data sacara aman tina hard drive atanapi média anu tiasa dicabut. Ieu sagemblengna mupus payil ti media, ngaleungitkeun kamungkinan slightest recovery maranéhanana. Pamupus Data Aman nyayogikeun tilu mode mupus data. Modeu kahiji mupus file sareng polder anu...

Unduh
Unduh Folder Vault

Folder Vault

Folder Vault mangrupikeun program anu tiasa dipercaya anu bakal ngabantosan anjeun ngonci, nyumputkeun sareng énkripsi data penting anjeun. Éta ngagunakeun kecap konci master tunggal pikeun ngajagi sadaya file anjeun. Kalayan program ieu, anjeun tiasa énkripsi sareng nyumputkeun sadayana polder atanapi file individu. Éta ngajagi file...

Unduh
Unduh PSD Home Library

PSD Home Library

PSD Imah Perpustakaan Book cataloger di perpustakaan imah, tapi ogé bisa jadi mangpaat dina perpustakaan bisnis leutik, imah penerbitan, sakola (barudak) perpustakaan. Kalayan éta, anjeun tiasa nyusun katalog ku ngalebetkeun pedaran ringkes: ngan ukur judul karya. Ieu bakal cukup pikeun digawe sareng program. Tapi upami anjeun hoyong,...

Unduh
Unduh X-Fonter

X-Fonter

X-Fonter mangrupikeun manajer font anu kuat sareng gampang dianggo. Éta bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun daptar lengkep fon anu dipasang dina sistem, ningali sareng ngabandingkeunana, ogé masang sareng ngahapus. Manajer ngabogaan panganteur ramah-pamaké, dibagi kana panels, nu masing-masing ngalaksanakeun fungsi na. Program ieu...

Unduh
Unduh KCleaner Lite

KCleaner Lite

KCleaner Lite Alat beberesih hard drive anu efisien sareng gancang anu ngadeteksi sareng ngahapus unggal bait data anu teu aya gunana. KCleaner ngamungkinkeun anjeun pikeun mariksa sareng ngabersihan sacara otomatis, dijalankeun di latar tukang, sareng ogé ngamungkinkeun anjeun ngajantenkeun file anu dihapus pikeun ngajagaan data...

Unduh
Unduh Active@ ISO Burner

Active@ ISO Burner

Program anu dirancang pikeun ngaduruk gambar ISO kana cakram CD/DVD/Blu-ray. Ieu mangrupikeun tugas utama, sareng ngan ukur, anu anjeunna tiasa nyéépkeun bang. Éta merenah sareng gampang dianggo, tambah gratis sareng tiasa dianggo tanpa larangan. Nyatana, pikeun ngarékam gambar, pilih waé teras pencét hiji tombol. Nanging, program éta...

Unduh