Unduh Punto Switcher

Unduh Punto Switcher

Platform: Windows Basa: InggrisUkuran File:
Gratis Unduh pikeun Windows
  • Unduh Punto Switcher
  • Unduh Punto Switcher
  • Unduh Punto Switcher
  • Unduh Punto Switcher

Unduh Punto Switcher

Punto Switcher mangrupikeun alat anu kapaké pikeun anu kedah seueur damel sareng téks: ngetik, leres, édit. Program éta ngawas tata letak keyboard di latar tukang, gentos sareng ngabenerkeun téks anu diketik upami pangguna salah ngamimitian ngetik dina basa sanés. Hal ieu dipaké dina tipena béda alat (komputer, laptop, jsb) dina sistem operasi Windows (versi 10 jeung handap).

Unduh Punto Switcher

Program nganalisa karakter anu diasupkeun, damel sareng sababaraha kamus: biasana pasangan Rusia-Inggris, tapi dina setélan anjeun tiasa nambihan pilihan tambahan tina tata letak anu dipasang. 

Upami sekuen karakter anu diketik henteu khas pikeun basa dimana téks dicitak, program bakal ngalihkeun basa input, ngahapus kecap anu diketik sareng asupkeun deui kalayan perenah keyboard anu cocog.

Fitur Punto Switcher

  • Koreksi téks erroneous ku cara manual kecap diketik panungtungan atawa sempalan dipilih ku mencét kenop panas (disetél dina setélan, Break sacara standar).
  • Robah potong kompas keyboard pikeun pindah tata perenah sacara manual.
  • Pilih program anu moal nganggo saklar otomatis sareng fungsi koreksi otomatis.
  • Ngaganti sempalan téks Rusia anu dipilih ku transliterasi sareng sabalikna;
  • Ngaganti nomer dipilih ku téks, contona, 5 kilogram ku lima kilogram.
  • Nyimpen témplat pondok pikeun ngagentos otomatis kecap atanapi frasa anu sering dianggo. Contona, ngaganti sabab on saprak. Anjeun tiasa make pilihan ieu pikeun nyieun témplat ngagantian pikeun typos umum.
  • Témpél téks anu disalin, kalayan kamungkinan pormat awal. 

Pilihan penting séjén pikeun damel sareng téks dina Punto Switcher nyaéta Ngajaga buku harian. Sadaya teks anu diketik tiasa disimpen dina buku harian (otomatis, kalayan larangan dina waktos input atanapi volume, atanapi tanpa larangan), kitu ogé fragmen anu dipilih atanapi disalin kana clipboard (ku mencét kenop panas). Ieu mangrupikeun jaminan tambahan yén parobahan anu dipikahoyong dina dokumén bakal disimpen upami komputer gagal.

Salaku tambahan, nalika ngetik, Punto Switcher mariksa éjahan kecap dina basa anu dipilih sareng ngabéjaan anjeun ngeunaan typo upami pilihan ieu dipilih dina setélan. Fungsi utama program tiasa dibarengan ku béwara sora, sareng akting sora, sapertos konci panas, tiasa ditugaskeun ku pangguna nyalira.

Indikator basa, anu biasana dipintonkeun dina baki sistem salaku bandéra nagara, tiasa ditempatkeun dimana waé dina layar (indikator ngambang).

Punto Switcher ogé ngamungkinkeun anjeun:

  • Milarian fragmen téks anu dipilih dina Yandex, Yandex.Dictionaries atanapi Wikipedia ku mencét tombol panas anu ditugaskeun atanapi ngalangkungan ménu anu dibuka ku ngaklik katuhu dina potong kompas program dina baki sistem.
  • Kirim surélék saran pamekar program pikeun kombinasi karakter anyar pikeun konversi.
  • Pasang snippét téks ka Twitter tina aplikasi anu dijalankeun.

Gratis Unduh Punto Switcher pikeun Windows platform.

Punto Switcher Spésifikasi

  • Platform: Windows
  • Kategori: Unduh
  • Basa: Inggris
  • Lisensi: Gratis
  • Update panganyarna: 01-10-2022
  • Unduh: 1

Aplikasi nu patali

Unduh Office 365

Office 365

Office suite tina aplikasi canggih terpadu jeung ladenan Internet. Beda sareng versi dasar...
Unduh
Unduh Windows Installer

Windows Installer

Subsistem Microsoft Windows anu nyayogikeun pamasangan program (installer). Ieu mangrupakeun...
Unduh
Unduh CCleaner Portable

CCleaner Portable

Malah pamaké PC novice weruh yén sampah accumulates dina alat, nu slows turun operasi sistem...
Unduh
Unduh SketchUp Make

SketchUp Make

Program gratis pikeun modél tilu diménsi objék. Hal ieu dipaké dina desain interior, jati jeung...
Unduh
Unduh WinRAR

WinRAR

Pikeun niiskeun inpormasi atanapi, sabalikna, unzip éta, anjeun kedah ngaunduh WinRAR. Program ieu...
Unduh
Unduh Mozilla Thunderbird

Mozilla Thunderbird

Pikeun gampang ngatur email sareng newsgroup anjeun, anjeun tiasa ngaunduh Mozilla Thunderbird....
Unduh
Unduh Action!

Action!

Aksi! Mangrupakeun program anu ngagabungkeun angka nu gede ngarupakeun fungsi mangpaat nu...
Unduh
Unduh Qt Creator

Qt Creator

Qt Creator A cross-platform bebas IDE pikeun gawé bareng kerangka Qt, dikembangkeun ku Trolltech...
Unduh
Unduh Notepad++

Notepad++

Notepad ++ mangrupikeun pangropéa téksu open source populér pikeun Windows anu ngadukung rupa-rupa...
Unduh
Unduh ArtMoney SE

ArtMoney SE

Program husus dirancang pikeun ngedit parameter dina kaulinan komputer. Kalayan bantosanana, anjeun...
Unduh
Unduh Shadowsocks

Shadowsocks

Shadowsocks mangrupakeun proxy socks5 dipercaya dikembangkeun salaku kerangka pikeun komunikasi...
Unduh
Unduh Desktops

Desktops

Pikeun digawé nyaman dina sababaraha desktops, kami nyarankeun undeur Desktops. Program ieu...
Unduh
Unduh GNS3

GNS3

Hiji program pikeun simulating jaringan komputer kompléks. rarancang jaringan kalawan topologi...
Unduh
Unduh Drawboard PDF

Drawboard PDF

Format file PDF cross-platform sareng kabuka populer pisan ayeuna nalika nyiptakeun dokumén,...
Unduh
Unduh VideoPad Video Editor

VideoPad Video Editor

Pikeun ngedit kompeten tina proyék pidéo, éta patut diunduh VideoPad Video Editor. Program ieu...
Unduh
Unduh Far Manager

Far Manager

Kami ngarékoméndasikeun unduh Far Manager - alat pikeun ngatur katalog pangguna sareng sistem,...
Unduh
Unduh PCRADIO

PCRADIO

Program ieu mangrupikeun pamuter radio anu ngamungkinkeun anjeun ngadangukeun stasiun radio populér...
Unduh
Unduh NetBeans

NetBeans

NetBeans mangrupikeun lingkungan pangembangan aplikasi terpadu (IDE) gratis pikeun Java, JavaFX,...
Unduh
Unduh League of Legends

League of Legends

RPG online gratis (gratis-to-muter) kalayan campuran unsur strategis. Nawarkeun sababaraha modeu...
Unduh
Unduh MiniTool Partition Wizard Free

MiniTool Partition Wizard Free

Pikeun damel sareng partisi hard disk, anjeun kedah ngaunduh MiniTool Partition Wizard Free....
Unduh
Unduh Edit++

Edit++

Edit ++ Pangropéa kode sumber anu ngadukung rupa-rupa basa pamrograman. Éta kalebet panyorot...
Unduh
Unduh Counter-Strike

Counter-Strike

Counter-Strike mangrupikeun salah sahiji kaulinan shooting online anu pang populerna. Di jerona,...
Unduh
Unduh Windscribe

Windscribe

Windscribe VPN mangrupikeun jasa VPN gratis pikeun komputer sareng alat sélulér anu nawiskeun 12 GB...
Unduh
Unduh Pixel Art

Pixel Art

Pixel Art mangrupikeun pangropéa gratis anu pasti bakal dipikacinta ku peminat kaulinan retro. Di...
Unduh
Unduh Photoscape

Photoscape

Photoscape mangrupikeun éditor multifungsi anu serbaguna pikeun ningali, ngédit sareng ngatur file...
Unduh
Unduh VLC Media Player

VLC Media Player

Upami anjeun peryogi pamuter anu saé anu tiasa maénkeun format anu jarang, kami nyarankeun unduh...
Unduh
Unduh Acronis Disk Director

Acronis Disk Director

Diréktur Disk Acronis mangrupikeun suite parangkat lunak anu kalebet sakumpulan alat anu kuat...
Unduh
Unduh Kodi

Kodi

Upami anjeun hoyong nganggo PC desktop anjeun salaku teater bumi, maka éta patut diunduh Kodi. Open...
Unduh
Unduh MediaGet

MediaGet

Aplikasi gratis anu gampang dianggo kalayan pungsi milarian sareng ngaunduh eusi média sapertos...
Unduh
Unduh Microsoft .NET Framework

Microsoft .NET Framework

Ladenan Downloadro nawarkeun pikeun ngundeur Microsoft .NET Framework, utilitas populér pikeun...
Unduh

Paling Undeuran