Unduh Recuva

Unduh Recuva

Platform: Windows Basa: InggrisUkuran File:
Gratis Unduh pikeun Windows
  • Unduh Recuva
  • Unduh Recuva
  • Unduh Recuva
  • Unduh Recuva
  • Unduh Recuva

Unduh Recuva

Upami anjeun kaleungitan file audio, pidéo, email atanapi dokumén anu diperyogikeun, éta patut diunduh Recuva. Hiji program gunana ngamungkinkeun pikeun cageur file dihapus ku kasalahan atawa leungit salaku hasil tina serangan virus, sistem gagal.

Unduh Recuva

Recuva pikeun Windows mangrupikeun aplikasi anu mangpaat anu tiasa dianggo sareng hard drive, kartu mémori, stik USB sareng alat sélulér. Ngarojong sistem file sapertos NTFS, FAT, EXT.

Keunikan:

  • panganteur intuitif;
  • asisten step-by-step diwangun-di ngagampangkeun pikeun digawekeun ku program: nangtukeun naon jeung dimana rék manggihan, sarta ngadagoan program pikeun ngabales;
  • kamampuhan pikeun meunangkeun deui informasi dina média;
  • milarian online ngabantosan milarian file anu anjeun peryogikeun dina sababaraha detik: upami ieu henteu kajantenan, teras nganggo scanning jero;
  • bisa dipaké pikeun sakabéhna ngahapus payil;
  • kasadiaan fungsi mulangkeun disk ruksak atawa formatna.

Anjeun tiasa ngaunduh Recuva upami anjeun gaduh ruang kosong anu cekap dina alat anjeun. Nganalisis kaayaan disk sareng cabut file sareng dokumén anu teu perlu.  

Anjeun tiasa ngundeur Recuva pikeun PC haratis ti Downloadro.com. Pendaptaran henteu diperyogikeun, anu ngabantosan gancang ngabéréskeun tugas sareng nganggo program éta gancang.

Gratis Unduh Recuva pikeun Windows platform.

Recuva Spésifikasi

  • Platform: Windows
  • Kategori: Utilities and Tools
  • Basa: Inggris
  • Lisensi: Gratis
  • Update panganyarna: 01-10-2022
  • Unduh: 1

Aplikasi nu patali

Unduh Recuva

Recuva

Upami anjeun kaleungitan file audio, pidéo, email atanapi dokumén anu diperyogikeun, éta patut...
Unduh

Paling Undeuran