Unduh Android APK

Unduh eFootball PES 2021

eFootball PES 2021

eFootball PES 2021 mangrupikeun kaulinan sélulér pikeun peminat maén bal kalayan grafik sareng fisika réalistis, ogé langkung ti 8000 pamaén animasi, kalebet pamaén maén bal legendaris ti sakumna dunya. Ihtisar kaulinan Ieu mangrupikeun simulator maén bal realistis pikeun alat Android. Program éta mangrupikeun adaptasi tina kaulinan...

Unduh
Unduh Hello Neighbor 2

Hello Neighbor 2

Hello Neighbor 2 didamel dina gaya kartun, sareng anjeun ngajalajah dunya kabuka pikeun milarian Mr. Peterson anu leungit, anu tatangga protagonis. Salila perjalanan, karakter notices yén mahluk aneh bakal nuturkeun manehna, wanting hal goréng pikeun protagonis. Antagonis, nuturkeun dina footsteps tina sakabéh petikan, terus...

Unduh
Unduh X-VPN

X-VPN

X-VPN mangrupikeun program anu gunana pikeun ngajagi data pangguna dina jaringan. Éta tiasa masihan pangguna privasi lengkep dina Internét sareng dina waktos anu sami gaduh sambungan anu gancang sareng stabil. Rojongan nepi ka 5 alat dina hiji akun. Langkung ti 5000 server ti 50 nagara sareng daérah ti sakumna dunya. 8 protokol pikeun...

Unduh
Unduh VPN Proxy Master

VPN Proxy Master

VPN Proxy Master mangrupikeun klien VPN lengkep gratis sareng henteu terbatas. Gampang pisan dianggo, nyayogikeun halaman halaman anu gancang, ogé panyalindungan anu dipercaya pikeun alat anjeun tina sagala jinis ancaman, data pribadi anjeun tina bocor atanapi maling, sareng lokasi anjeun teu dilacak. Hal kahiji anu kedah...

Unduh
Unduh ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN mangrupikeun pendamping anu tiasa dipercaya pikeun anu kedah ngajagi privasi nalika ngotéktak Internét tina alat sélulér. Kalayan ExpressVPN, ngan ukur sababaraha ketok dina layar alat sélulér anjeun, anjeun tiasa nyumputkeun lokasi nyata anjeun ku cara ngarobih alamat IP anjeun ka anu sanés anu aya di salah sahiji 160...

Unduh
Unduh Solo VPN

Solo VPN

Solo VPN - Klién VPN Gratis sareng aman. Henteu ngan ukur nyayogikeun panyalindungan data anu dipercaya nalika damel dina jaringan, tapi ogé nyayogikeun surfing anonim sareng nyayogikeun aksés kana jasa atanapi situs anu henteu sayogi di daérah anjeun. Hatur nuhun kana Solo VPN, anjeun tiasa nyumputkeun lokasi nyata anjeun. Ieu...

Unduh
Unduh VPN Master

VPN Master

VPN Master mangrupikeun aplikasi anu ngamungkinkeun anjeun pikeun browsing internet sacara anonim sareng aman sareng ningali situs anu henteu sayogi di daérah anjeun. Panginten fitur utama VPN Master nyaéta henteu kedah ngadaptar, ngadamel akun atanapi nyayogikeun data pribadi anu sanés. Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta klik...

Unduh
Unduh SuperVPN Free VPN Client

SuperVPN Free VPN Client

Klien VPN Gratis SuperVPN mangrupikeun program anu bakal ngabantosan anjeun nyumputkeun lokasi nyata anjeun kalayan ngan ukur hiji sentuhan layar sareng ngajagi sadayana data anu dikirimkeun kalayan énkripsi anu dipercaya. Fitur utami nyaéta kamampuan ngagunakeun éta gratis. Perlindungan privasi online. Énkripsi dipercaya tina data anu...

Unduh
Unduh Turbo VPN

Turbo VPN

Turbo VPN mangrupikeun program anu ngamungkinkeun anjeun ngamangpaatkeun VPN dina smartphone atanapi tablet anjeun, gratis pisan. Hatur nuhun kana Turbo VPN, anjeun tiasa nganjang ka situs sareng ngagunakeun sumber daya anu henteu sayogi di daérah anjeun, ogé sacara signifikan ningkatkeun tingkat panyalindungan data anjeun. Fitur utama...

Unduh
Unduh Kaspersky Fast VPN

Kaspersky Fast VPN

Saluran VPN aman gratis Kaspersky Secure Connection ngajagi sambungan Internét anjeun ku cara ngirimkeun sadaya data anu dikirim atanapi ditampi dina jaringan WiFi ngalangkungan saluran VPN anu énkripsi sareng aman. Tarif anu teu terbatas masihan anjeun saluran VPN anu henteu terbatas sareng henteu aya wates lalu lintas (dugi ka 5...

Unduh
Unduh FlyVPN

FlyVPN

FlyVPN mangrupikeun aplikasi anu gancang sareng gratis pikeun anu ngahargaan privasi online. Ngidinan anjeun nyambung ka server VPN mana waé ti sajumlah nagara. Masing-masing bakal nyayogikeun anjeun aksés kana situs anu henteu sayogi di daérah anjeun, ogé ngabantosan ngajaga sadaya data anu dikirimkeun. Nganggo aplikasi FlyVPN, anjeun...

Unduh
Unduh Thunder VPN

Thunder VPN

Thunder VPN mangrupikeun jasa VPN gratis, gampang dianggo, gancang. Éta tiasa ngajagi anonimitas sareng data pribadi anjeun nalika ngotéktak Internét sareng ngabantosan ngalangkungan blokir régional sareng anu sanés. Sareng anu paling penting, program éta henteu meryogikeun konfigurasi naon waé sareng ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun...

Unduh
Unduh Snap VPN

Snap VPN

Snap VPN mangrupikeun aplikasi VPN gratis pikeun Android anu masihan anjeun sambungan Internét anu aman sareng henteu terbatas tanpa mayar artos sareng ngajagi data pribadi anjeun. Sambungan VPN gratis dina hiji klik; Jalankeun firewall sareng konci; Perlindungan lalulintas jaringan; Ngajaga anonymity dina jaringan; sambungan otomatis...

Unduh
Unduh Callzzz

Callzzz

Callzzz Kalayan aplikasi ieu, anjeun tiasa iraha waé kéngingkeun inpormasi ngeunaan nomer telepon khusus, kalebet daérah, kota sareng alamat anu nelepon, ogé operator telekomunikasi na. Callzzz bakal ngabantosan anjeun ngaidentipikasi saha anu nelepon ti nomer anu teu dipikanyaho atanapi ngirim pesen SMS ka anjeun. Ningali inpormasi...

Unduh
Unduh Dr. Safety

Dr. Safety

Trend Micro Dr.Safety 2018 Program anu nyayogikeun 100% deteksi malware dina alat sélulér Android kalayan panyalindungan data dumasar-awan anu terus diropéa. Program Dr. Kasalametan ngamungkinkeun anjeun nyeken sadaya aplikasi sareng file anu dipasang dina alat anjeun, ngaidentipikasi aplikasi mana anu ngumpulkeun sareng maok data...

Unduh
Unduh AndroidLost Jumpstart

AndroidLost Jumpstart

Upami alat sélulér anjeun leungit, kami nyarankeun unduh AndroidLost Jumpstart. Saatos masang program ieu, log in ka androidlost.com. Upami akunna henteu diblokir, anjeun bakal dibéré aksés kana kadali jauh tina telepon anu leungit. Sambungan tiasa saatos otorisasi Google. Aplikasi AndroidLost Jumpstart pikeun Android parantos...

Unduh
Unduh CyberGhost

CyberGhost

Program anu penting pikeun sadayana anu hoyong ngajantenkeun padamelan na dina Internét langkung aman atanapi tetep anonim dina jaringan. Kalayan aplikasi CyberGhost, anjeun tiasa ngajagi privasi online anjeun. Éta ngamungkinkeun anjeun ngarobih alamat IP anjeun sareng aman énkripsi sambungan Internét anjeun. Ieu bakal ngamungkinkeun...

Unduh
Unduh FunnyLocker

FunnyLocker

Aplikasi anu henteu ngan ukur ngamungkinkeun anjeun ngonci telepon anjeun, tapi ogé maénkeun trik dina réréncangan anjeun. Aplikasi ieu ngagaduhan konci khusus. Antarbeungeut utama sapertos konci biasa anu bakal ngaganggu jalma. Tanpa curiga nanaon, sobat anjeun bakal nyobian muka konci layar anjeun, tapi bakal sieun ku gambar...

Unduh
Unduh McAfee Mobile Security

McAfee Mobile Security

Hiji software suite nu nyadiakeun panyalindungan komprehensif pikeun telepon Android Anjeun atawa tablet ngalawan virus jeung ancaman sejenna. Alat ieu mastikeun kasalametan data pribadi anjeun upami alat anjeun leungit atanapi dipaling, ngamungkinkeun anjeun nyadangkeun sareng malikkeun data, ogé milarian sareng ngalacak alat anjeun,...

Unduh
Unduh ESET Mobile Security & Antivirus

ESET Mobile Security & Antivirus

ESET Mobile Security & Antivirus ESET Mobile Security & Antivirus anyar anu cerdas pikeun Android ngamungkinkeun anjeun nganggo Internét sacara bébas pikeun komunikasi, damel, balanja sareng hiburan tanpa hariwang ngeunaan virus, aplikasi jahat sareng transaksi curang. fitur konci: ngatur telepon anu teu dihoyongkeun, SMS...

Unduh
Unduh SpeedTest Master

SpeedTest Master

SpeedTest Master mangrupikeun aplikasi gratis anu bakal nguji sambungan internét anjeun sareng nyayogikeun data anu akurat ngeunaan kecepatan sambungan anjeun ngan ukur hiji ketok. Anu mimiti, éta sia noting betah maksimum pamakéan aplikasi. Kalayan ngaklik ngan hiji tombol, anjeun bakal pariksa sambungan Internét anjeun ngalangkungan...

Unduh
Unduh Bitdefender VPN

Bitdefender VPN

Bitdefender VPN mangrupikeun program anu bakal ngajagi data pribadi anjeun tina dicegat ku pihak katilu sareng ngabantosan anjeun tetep anonim, sanaos nyambung ka jaringan Wi-Fi umum. Ieu mangrupikeun aplikasi mobile resmi jasa VPN ti produsén antipirus populér. Kalayan éta, anjeun tiasa tetep anonim nalika damel dina jaringan sareng...

Unduh
Unduh Hotspot Shield VPN

Hotspot Shield VPN

Kéngingkeun aksés ka situs anu henteu sayogi di daérah anjeun sareng mastikeun panyalindungan dipercaya tina data pribadi anjeun nalika damel di Internét, kalayan bantosan program ieu. Hotspot Shield VPN bakal ngajantenkeun browsing Internét langkung aman sareng bakal ngajagi data rahasia anjeun tina maling. Kalayan program ieu, anjeun...

Unduh
Unduh Windscribe VPN

Windscribe VPN

Windscribe VPN ngabantosan anjeun tetep anonim online nalika disambungkeun tina smartphone atanapi tablet anjeun. Aplikasina gratis dianggo, tapi kalayan sababaraha larangan. Salaku conto, lalu lintas 10 GB per bulan sayogi gratis. Daptar lengkep fitur dina vérsi anu mayar sareng gratis tiasa dipendakan di handap. gampang ngagunakeun,...

Unduh
Unduh Kaspersky Password Manager

Kaspersky Password Manager

Aplikasi ieu bakal ngabantosan ngajagi alat sélulér anjeun tina peretas ku cara nyimpen sadaya kecap akses anjeun dina kolong anu aman sareng énkripsi. Anjeun ngan ukur tiasa ngaksés data anu disimpen ku cara nuliskeun kecap akses master anu ngan ukur anjeun terang. Kecap akses anu disimpen sacara otomatis disingkronkeun ka sadaya alat...

Unduh
Unduh Browsec VPN

Browsec VPN

Browsec VPN mangrupikeun aplikasi mobile resmi jasa VPN domestik. Ngabantosan ngajaga privasi online anjeun sareng ngaksés situs karesep anjeun, sanaos henteu sayogi di daérah anjeun. Aplikasi Browsec VPN bakal mangpaat hususna pikeun anu sering kedah dianggo dina jaringan Wi-Fi umum. Éta bakal nyegah peretas sareng ISP ngalacak sajarah...

Unduh
Unduh Private Zone

Private Zone

Private Zone-Applock&Hide pics Program anu ngamungkinkeun anjeun nyayogikeun panyalindungan komprehensif data anu disimpen dina alat Android anjeun. Aplikasi Zona Pribadi kalebet sababaraha alat anu tiasa ngajagi data sénsitip anjeun: - Konci aplikasi calakan. Kalayan éta, anjeun tiasa nyegah pihak katilu nganggo aplikasi naon waé...

Unduh
Unduh F-Secure Freedome VPN

F-Secure Freedome VPN

Program ieu ngabantosan pikeun mastikeun kaamanan data pribadi anjeun dina jaringan sareng ngahindarkeun panjagaan. Kalayan program ieu, anjeun tiasa nyiptakeun sambungan jaringan pribadi anu énkripsi sareng ngaluyukeun lokasi virtual anjeun ku milih tina daptar nagara anu sayogi. Ogé, program F-Secure Freedome VPN gaduh rubakpita anu...

Unduh
Unduh Psiphon Pro - The Internet Freedom VPN

Psiphon Pro - The Internet Freedom VPN

Psiphon Pro mangrupikeun aplikasi open source anu ngamungkinkeun anjeun gampang nyambung ka jaringan sosial paporit, situs warta, sareng jasa sanés anu henteu sayogi di daérah anjeun. Salaku tambahan, versi aplikasi pangénggalna nyayogikeun panyalindungan anu dipercaya pikeun anonimitas anjeun, ogé sadaya data anu dikirimkeun, bahkan...

Unduh
Unduh Avira Security Antivirus & VPN

Avira Security Antivirus & VPN

Avira Antivirus Security mangrupikeun program anu tiasa masihan panyalindungan dipercaya pikeun alat anjeun tina malware sareng maling data. Program Avira Antivirus Security ngamungkinkeun anjeun pikeun otomatis nyeken aplikasi nalika dipasang sareng diropéa, ngadeteksi sareng meungpeuk malware, sareng ogé ngagaduhan fungsi anti maling....

Unduh
Unduh Taiga Mobile Security

Taiga Mobile Security

Taiga Mobile Security Sistem Rusia munggaran anu bakal ngajagi alat anjeun tina aplikasi palsu sareng spyware, bocor data pribadi, spam, sareng upami maling alat bakal ngabantosan anjeun mendakanana. Taiga Mobile Security bakal ngadeteksi aplikasi bank-klien palsu, jaringan sosial atanapi jasa populér anu dipasang dina alat anjeun....

Unduh
Unduh 1Password

1Password

1Password Simpen login sareng kecap akses tina situs anu paling sering dilongok dina program ieu sareng lebet ka aranjeunna kalayan ngan ukur hiji klik dina layar. Aplikasi 1Password bakal ngajaga login anjeun, kecap akses, sareng inpormasi kartu bank aman sareng aman. Sadaya data anjeun bakal ditangtayungan ku enkripsi AES-256 anu kuat...

Unduh
Unduh Zoner AntiVirus Free

Zoner AntiVirus Free

Antipirus anu kuat pikeun alat Android kalayan ngahalangan telepon sareng pesen, kontrol parental sareng anti maling. Jaga data anjeun anu disimpen dina mémori alat anjeun, atur alat anjeun nganggo paréntah SMS. Program ieu tiasa otomatis meungpeuk ngirim SMS sareng MMS ka nomer anu mayar, énkripsi pesen kaluar, pariksa mémori alat...

Unduh
Unduh AdBlock Plus

AdBlock Plus

aplikasi anu dijalankeun dina latar tukang sareng ngablokir iklan nganggo daptar saringan anu sami sareng ekstensi browser anu nami anu sami. Kusabab larangan dina sistem panyaring lalu lintas dina platform Android, utilitas ngagaduhan sababaraha skénario saluyu sareng anu dijalankeun: Dina alat anu gaduh hak administrator, program...

Unduh
Unduh IP Webcam

IP Webcam

Aplikasi anu ngarobah telepon anjeun janten kaméra jaringan. Ngarojong seueur cara pikeun ningali dina sadaya sistem operasi umum. Lalajo pidéo langsung ngalangkungan pamuter VLC, browser atanapi parangkat lunak panjagaan naon waé. IP Webcam cocog sareng tinyCam Monitor pikeun ningali pidéo dina alat Android anu sanés, sareng parangkat...

Unduh
Unduh Security Master

Security Master

Program pikeun ngadeteksi sareng ngaleungitkeun malware, kerentanan, adware sareng spyware tina alat sélulér Android. Aplikasi Master Kaamanan nyayogikeun sistem panyalindungan multi-lapisan ku mariksa program anu dipasang, pesen asup, situs wéb, ogé mémori alat sareng kartu SD. Mibanda speed dipariksa memori tinggi, kitu ogé ukuran...

Unduh
Unduh Anti Spy Mobile Free

Anti Spy Mobile Free

Anti Spy Mobile Free mangrupikeun program anu dipercaya ngajaga alat Android tina panjagaan. Masalah panjagaan sareng maling data dina jaringan janten langkung relevan ayeuna. Henteu ngan ukur peretas dina jaringan tiasa nénjo, tapi ogé jalma-jalma caket sareng réréncangan, tilas mitra sareng seueur anu sanésna. Program ieu bakal...

Unduh
Unduh Microsoft Authenticator

Microsoft Authenticator

Aplikasi ieu bakal ngabantosan anjeun gancang lulus verifikasi idéntitas pikeun mastikeun yén anjeun ngan ukur gaduh aksés kana akun Microsoft anjeun. Kalayan aplikasi Akun Microsoft, anjeun henteu kedah deui ngalebetkeun kode kaamanan anu ditampi ku SMS atanapi aplikasi auténtikasi, ayeuna anjeun ngan saukur tiasa ngaklik tombol pikeun...

Unduh
Unduh TunnelBear VPN

TunnelBear VPN

TunnelBear VPN mangrupikeun alat anu penting pikeun ngajagi data pribadi sacara online, sanaos nyambung ka jaringan Wi-Fi umum. Program éta tiasa dipercaya ngajaga data pribadi anjeun tina interception ku cara nyiptakeun torowongan énkripsi. Pamakéan aman tina jaringan Wi-Fi umum. Kéngingkeun aksés ka situs anu henteu sayogi di daérah...

Unduh
Unduh Hi VPN

Hi VPN

Hai VPN (Free VPN) aplikasi mangrupikeun salah sahiji solusi kaamanan anu paling luhur dina wéb. Éta bakal ngabantosan nyumputkeun alamat IP anjeun anu asli, ngalangkungan halaman wéb sareng meungpeuk aplikasi, nyayogikeun kaamanan nalika nyambung ka hotspot WiFi umum, sareng énkripsi data pribadi. Kalayan aplikasi ieu anjeun tiasa aman...

Unduh
Unduh OD VPN

OD VPN

OD VPN mangrupikeun aplikasi anu bakal ngabantosan anjeun ngajagi data pribadi anjeun tina interception dina jaringan, ogé nyumputkeun IP sareng lokasi nyata anjeun. Hatur nuhun kana aplikasi ieu, anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan ngajagaan data anjeun sacara online. OD VPN bakal masihan anjeun aksés pikeun ngamankeun server di...

Unduh
Unduh IPVanish VPN

IPVanish VPN

IPVanish VPN mangrupikeun salah sahiji parangkat lunak panyalindungan privasi online anu paling kuat. Kalayan IPVanish VPN, anjeun tiasa ngajagi data pribadi anjeun sacara aman sacara online tanpa aya usaha. Jang ngalampahkeun ieu, cukup pilih kota anu dipikahoyong, anu bakal gaduh IP anu otomatis ditugaskeun ka anjeun sareng klik...

Unduh
Unduh SkyVPN

SkyVPN

SkyVPN mangrupikeun aplikasi mobile anu ngamungkinkeun anjeun ngabuka blokir situs anu anjeun peryogikeun, ngalangkungan larangan Wi-Fi, sareng ngajagi sadaya data anu anjeun kirimkeun dina jaringan. Hatur nuhun kana SkyVPN, anjeun tiasa kéngingkeun aksés instan ka situs sareng sumber anu henteu sayogi di daérah anjeun kusabab hiji...

Unduh
Unduh Signal Secure VPN -Fast VPN

Signal Secure VPN -Fast VPN

Aplikasi Signal Secure VPN -Fast VPN ngamungkinkeun anjeun mikaresep sagala kauntungan tina sambungan VPN anu gancang pikeun ngajagi data anjeun sareng blokir bypass lengkep gratis. Anu mimiti, éta ngamungkinkeun anjeun nganjang ka situs mana waé dina Internét, éta ogé ngajagi lalu lintas anjeun tina interception sareng analisa, khususna...

Unduh
Unduh PureVPN

PureVPN

PureVPN nawiskeun bandwidth VPN anu henteu terbatas digabungkeun sareng kecepatan anu langkung luhur dina Wi-Fi sareng jaringan sélulér. Program anu bakal ngabantosan anjeun nyambung ka langkung ti 2000 server anu aman sareng gancang di sakumna dunya pikeun nyiptakeun torowongan énkripsi, nyumputkeun lokasi nyata anjeun sareng nyegah...

Unduh
Unduh NordVPN

NordVPN

NordVPN ngidinan Anjeun pikeun gancang nyambung ka salah sahiji leuwih 5,000 server VPN dipercaya di 60 nagara jeung ngajaga data pribadi Anjeun tina interception, kitu ogé internetan situs paporit Anjeun sacara anonim. Program ieu bakal ngabantosan anjeun ngajagi anonimitas online anjeun. Éta henteu nyimpen inpormasi ngeunaan kagiatan...

Unduh
Unduh Color VPN

Color VPN

Warna VPN mangrupikeun aplikasi sambungan VPN anu gampang dianggo pikeun smartphone Android. Aplikasi ieu ngamungkinkeun anjeun ngaksés jaringan ngalangkungan server jauh khusus, henteu maksakeun larangan dina lalu lintas sareng laju, sareng nyambungkeun sareng hiji sentuhan. Ngabuka blokir situs wéb sareng aplikasi; Nyumputkeun alamat...

Unduh
Unduh Speed VPN Pro

Speed VPN Pro

Speed ​​​​VPN Pro mangrupikeun alat anu gampang dianggo sareng merenah pikeun ngajagi data pribadi anjeun sacara online. Ngidinan anjeun gancang nyambung ka server VPN aman lokasina di sakuliah dunya pikeun nyumputkeun lokasi nyata anjeun sarta ip, sarta ogé mantuan pikeun encrypt sakabéh data dikirimkeun. Hatur nuhun kana program ieu,...

Unduh

Paling Undeuran