Unduh Windows Parangkat lunak

Unduh Office 365

Office 365

Office suite tina aplikasi canggih terpadu jeung ladenan Internet. Beda sareng versi dasar Microsoft Office, pakét ditambah ku alat pikeun interaksi anu langkung produktif sareng henteu dihijikeun ka komputer atanapi laptop khusus, tapi ka pangguna individu. Paket software Office 365 nawiskeun pendekatan anyar pikeun damel sareng...

Unduh
Unduh Windows Installer

Windows Installer

Subsistem Microsoft Windows anu nyayogikeun pamasangan program (installer). Ieu mangrupakeun komponén Windows saprak Windows 2000; tiasa dipasang dina vérsi Windows samemehna ogé. Sadaya inpormasi anu dipikabutuh pikeun pamasangan (kadang-kadang sareng file anu bakal dipasang) dikandung dina bungkusan pamasangan anu gaduh ekstensi .msi....

Unduh
Unduh CCleaner Portable

CCleaner Portable

Malah pamaké PC novice weruh yén sampah accumulates dina alat, nu slows turun operasi sistem operasi sarta ngurangan efisiensi. Éta sababna penting pikeun ngaunduh CCleaner Portable. Program ieu ngamungkinkeun anjeun mupus file anu teu dipikabutuh sareng ngabersihan pendaptaran, anu urang hilap ti waktos ka waktos. Keunggulan CCleaner...

Unduh
Unduh SketchUp Make

SketchUp Make

Program gratis pikeun modél tilu diménsi objék. Hal ieu dipaké dina desain interior, jati jeung desain wangunan, sarta dina nyieun tingkat kaulinan pikeun Sumber Engine.  Produk parangkat lunak ieu dikembangkeun ku Google pikeun komputer Windows parantos suksés dianggo ku para profesional. Éta ogé pikaresepeun pikeun anu mimiti...

Unduh
Unduh WinRAR

WinRAR

Pikeun niiskeun inpormasi atanapi, sabalikna, unzip éta, anjeun kedah ngaunduh WinRAR. Program ieu ngamungkinkeun anjeun ngagunakeun fungsi tambahan, ku kituna aplikasi anu sami dianggap henteu nguntungkeun dibandingkeun sareng éta. Keunggulan WinRAR for Windows: komprési-speed tinggi inpormasi; nyimpen spasi disk; dukungan pikeun...

Unduh
Unduh Mozilla Thunderbird

Mozilla Thunderbird

Pikeun gampang ngatur email sareng newsgroup anjeun, anjeun tiasa ngaunduh Mozilla Thunderbird. Aplikasi ti produsén browser wéb Firefox nyaéta cross-platform sareng gratis disebarkeun deui. Program éta ngagaduhan pangropéa HTML anu diwangun sareng buku alamat anu saé. Mozilla Thunderbird ngadukung téma visual sareng nganggo protokol:...

Unduh
Unduh Action!

Action!

Aksi! Mangrupakeun program anu ngagabungkeun angka nu gede ngarupakeun fungsi mangpaat nu nyadiakeun katuhu pikeun gampang ngarekam kaulinan sarta webcasts. Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta unduh Aksi !, sareng anjeun bakal ngantepkeun diri anjeun ngadamel pidéo kalayan tingkat kualitas anu luhur, ngagunakeun sumber daya...

Unduh
Unduh Qt Creator

Qt Creator

Qt Creator A cross-platform bebas IDE pikeun gawé bareng kerangka Qt, dikembangkeun ku Trolltech (Nokia). Keunikan: - Dijieun husus pikeun ngembangkeun Qt. - Diwangun-di redaktur formulir (Qt desainer) jeung sistem pitulung (Qt Asisten). - Sistem pitulung sénsitip konteks. - Expandable ku plugins. - Aya frontend grafis pikeun GDB....

Unduh
Unduh Notepad++

Notepad++

Notepad ++ mangrupikeun pangropéa téksu open source populér pikeun Windows anu ngadukung rupa-rupa basa program, panyorot sintaksis sareng panyorot markup. Dipaké pikeun nyieun situs web wanderers. Pangropéa file téks ieu langkung unggul dina fungsionalitas sareng kagunaan kana Notepad anu kalebet dina pakét Windows standar.  ...

Unduh
Unduh ArtMoney SE

ArtMoney SE

Program husus dirancang pikeun ngedit parameter dina kaulinan komputer. Kalayan bantosanana, anjeun tiasa ngarobih nilai variabel numerik dina aplikasi aktip sareng nampi pangalaman kaulinan anu maksimal. Kantun nempatkeun, program nu ngidinan Anjeun pikeun ngarobah sagala parameter dinyatakeun dina angka: jumlah duit, sumberdaya,...

Unduh
Unduh Shadowsocks

Shadowsocks

Shadowsocks mangrupakeun proxy socks5 dipercaya dikembangkeun salaku kerangka pikeun komunikasi klien-server di TCP dina domain UDP pikeun aksés jaringan merenah tur aman tanpa palarangan. Laju luhur gawé. Téknologi panganyarna nganggo I / O asinkron sareng program anu didorong acara; énkripsi fléksibel. Perlindungan ngagunakeun...

Unduh
Unduh Desktops

Desktops

Pikeun digawé nyaman dina sababaraha desktops, kami nyarankeun undeur Desktops. Program ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun muka nepi ka 4 desktop dina waktos anu sami. Utiliti mantuan pikeun ngatur spasi dina Microsoft dina cara sapertos nu obyék disimpen dina mémori PC urang, sahingga ngajaga sambungan antara tabel sarta ngajalankeun...

Unduh
Unduh GNS3

GNS3

Hiji program pikeun simulating jaringan komputer kompléks. rarancang jaringan kalawan topologi kompléks simulasi Ethernet konvensional, ATM jeung pigura Relay switch nyambungkeun jaringan virtual ka nyata simulasi loba routers béda jeung firewalls. Kalayan GNS3, anjeun tiasa, contona, nyobian fitur ékspérimén Cisco IOS, Juniper JunOS,...

Unduh
Unduh Drawboard PDF

Drawboard PDF

Format file PDF cross-platform sareng kabuka populer pisan ayeuna nalika nyiptakeun dokumén, nyebarkeun sagala jinis bahan. Drawboard PDF mangrupikeun alat anu saé pikeun nyiptakeun sareng ningali dokumén PDF, antara anu sanésna, ngamungkinkeun anjeun nyusun téks, grafis sareng anotasi tulisan leungeun kana téks, ngimpor gambar, nganggo...

Unduh
Unduh VideoPad Video Editor

VideoPad Video Editor

Pikeun ngedit kompeten tina proyék pidéo, éta patut diunduh VideoPad Video Editor. Program ieu ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun pidéo dina ampir sadaya format, ngaduruk kreasi kana cakram optik sareng masangkeunana dina saluran YouTube. VideoPad Video Editor pikeun Windows cocog sareng XP, Vista, 7, 8 sareng 10. File boot henteu...

Unduh
Unduh Far Manager

Far Manager

Kami ngarékoméndasikeun unduh Far Manager - alat pikeun ngatur katalog pangguna sareng sistem, sababaraha jinis dokumén. Aplikasina ngagaduhan lisénsi parangkat lunak gratis anu ngamungkinkeun anjeun ngaunduh Far Manager sareng dianggo salaku manajer file tanpa investasi. Far Manager dikembangkeun pikeun Windows, tapi ogé fungsina dina...

Unduh
Unduh PCRADIO

PCRADIO

Program ieu mangrupikeun pamuter radio anu ngamungkinkeun anjeun ngadangukeun stasiun radio populér anu disiarkeun dina Internét. Program éta nyayogikeun aksés ka sajumlah stasiun radio, sacara mandiri ngamutahirkeun sareng ngeusian daptarna. Salila prosés peluncuran, program nyambungkeun diri ka server radio, sahingga nampi sadaya...

Unduh
Unduh NetBeans

NetBeans

NetBeans mangrupikeun lingkungan pangembangan aplikasi terpadu (IDE) gratis pikeun Java, JavaFX, Python, PHP, JavaScript, C ++, Ada, sareng seueur deui. Pikeun pamekaran NetBeans, sareng pikeun suksés pamasangan sareng operasi NetBeans sorangan, Sun JDK atanapi J2EE SDK tina versi anu cocog kedah dipasang sateuacana. NetBeans IDE...

Unduh
Unduh League of Legends

League of Legends

RPG online gratis (gratis-to-muter) kalayan campuran unsur strategis. Nawarkeun sababaraha modeu kaulinan pikeun dipilih. Tujuan tina ampir sadaya mode nyaéta pikeun nangkep pangkalan musuh sareng sakaligus ngancurkeun sadaya gedong anu ngajagaan pangkalan ieu. Dina Liga Legenda, pamaén tarung silih dina peta leutik. Sateuacan...

Unduh
Unduh MiniTool Partition Wizard Free

MiniTool Partition Wizard Free

Pikeun damel sareng partisi hard disk, anjeun kedah ngaunduh MiniTool Partition Wizard Free. Pangatur ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun atanapi ngarobih ukuran partisi, pormat atanapi ngahapus volume HDD anu tos aya. Diaktipkeun MiniTool Partition Wizard Free pikeun Windows mangrupikeun program éksténsif sareng sakumpulan pilihan anu...

Unduh
Unduh Edit++

Edit++

Edit ++ Pangropéa kode sumber anu ngadukung rupa-rupa basa pamrograman. Éta kalebet panyorot sintaksis pikeun basa anu dirojong, sawangan HTML langsung sareng seueur fitur mangpaat anu sanés. Édit ++ mangrupikeun pangropéa anu gampang dianggo. Éta tiasa dianggo pikeun damel sareng téks polos atanapi kode sumber. Éditor ngadukung basa...

Unduh
Unduh Counter-Strike

Counter-Strike

Counter-Strike mangrupikeun salah sahiji kaulinan shooting online anu pang populerna. Di jerona, anjeun, sareng pamaén sanés, kedah ngabagi dua tim - pasukan khusus sareng teroris, teras mingpin tim anjeun pikeun meunangna, ngancurkeun lawan. Najan kanyataan yén kaulinan Counter-jurus jauh ti anyar, éta masih mertahankeun minat serius...

Unduh
Unduh Windscribe

Windscribe

Windscribe VPN mangrupikeun jasa VPN gratis pikeun komputer sareng alat sélulér anu nawiskeun 12 GB lalu lintas per bulan gratis, sareng anjeun tiasa ngagedekeun lalu lintas anjeun ku ningkatkeun ka langganan anu mayar. Boga jaringan server anu cukup luas di 63 nagara sareng 110 kota. Windscribe, sapertos sadaya jasa VPN anu sanés,...

Unduh
Unduh Pixel Art

Pixel Art

Pixel Art mangrupikeun pangropéa gratis anu pasti bakal dipikacinta ku peminat kaulinan retro. Di jerona, anjeun tiasa kalayan gampang sareng ngan saukur ngagambar piksel sprite ku piksel, janten karakter, obyék, jsb. Éta saderhana pisan sareng gampang dianggo. Program ieu nawiskeun anjeun kanvas sareng sakumpulan warna. Sacara standar,...

Unduh
Unduh Photoscape

Photoscape

Photoscape mangrupikeun éditor multifungsi anu serbaguna pikeun ningali, ngédit sareng ngatur file grafis. Photoscape gaduh seueur fitur sareng alat anu mangpaat pikeun ngajantenkeun fotografi anu pikaboseneun sareng pikaresepeun. Kalayan éta, anjeun tiasa ningali gambar, ngédit sareng ngolahna. Anjeun tiasa ningali gambar salaku...

Unduh
Unduh VLC Media Player

VLC Media Player

Upami anjeun peryogi pamuter anu saé anu tiasa maénkeun format anu jarang, kami nyarankeun unduh VLC Media Player. Program ieu ngamungkinkeun anjeun damel sareng file média, maén sareng ngédit. Anjeunna bakal gancang muka dokumén anu dipikahoyong, moal ngajantenkeun anjeun ngaraos ngantosan sareng bakal pikaresepeun anjeun ku pilihan...

Unduh
Unduh Acronis Disk Director

Acronis Disk Director

Diréktur Disk Acronis mangrupikeun suite parangkat lunak anu kalebet sakumpulan alat anu kuat pikeun ngatur sumber hard disk sareng ngajagi data. Ieu bisa dipaké pikeun cageur partitions disk dihapus, ngatur sababaraha sistem operasi dipasang dina komputer dina waktos anu sareng, sarta ngaoptimalkeun konfigurasi tina hard drive jeung...

Unduh
Unduh Kodi

Kodi

Upami anjeun hoyong nganggo PC desktop anjeun salaku teater bumi, maka éta patut diunduh Kodi. Open for distribution software ngidinan Anjeun pikeun nempo payil multimédia, TV online, ngadengekeun musik jeung karya jeung gambar disc: IMG, CUE, BIN, NRG, ISO. Media Center teu kaasup eusi, jadi pamaké nambahkeun dokumén tina hard drive,...

Unduh
Unduh MediaGet

MediaGet

Aplikasi gratis anu gampang dianggo kalayan pungsi milarian sareng ngaunduh eusi média sapertos pilem, musik, kaulinan komputer sareng program, e-buku. Éta sakaligus ngadukung sajumlah ageung pelacak torrent kabuka sareng, kanyataanna, mangrupikeun klien torrent, ngan ukur nganggo katalog sorangan. Aya dua cara pikeun masang MediaGet: ...

Unduh
Unduh Microsoft .NET Framework

Microsoft .NET Framework

Ladenan Downloadro nawarkeun pikeun ngundeur Microsoft .NET Framework, utilitas populér pikeun launching program (ditulis maké basa program formal), nyieun aplikasi, komponén pikeun Internet jeung Windows. Supir diwangun ku basa umum CLR, perpustakaan kelas Net Framework. Pasang Microsoft .NET Framework pikeun OS Windows (kalebet Win...

Unduh
Unduh IObit Uninstaller

IObit Uninstaller

IObit Uninstaller mangrupikeun alat uninstall software multifungsi. Éta lengkep ngaleungitkeun produk parangkat lunak, polder sareng file anu teu dihoyongkeun sareng lungse, tanpa nyésakeun sajarah ayana dina sistem. Uninstaller henteu ngabutuhkeun pamasangan dina OS sareng gaduh antarbeungeut pangguna anu saderhana sareng streamlined....

Unduh
Unduh OpenVPN

OpenVPN

OpenVPN mangrupakeun solusi open source SSL VPN pinuh-fitur anu nyadiakeun aksés ka rupa-rupa sagala rupa konfigurasi dirancang pikeun nyieun jaringan virtual antara komputer, meunang aksés jauh ka PCS séjén, sarta ngajaga data dikirimkeun.  Program ieu nawiskeun alternatif anu gampang sareng biaya-éféktif pikeun jasa VPN anu sanés...

Unduh
Unduh Warp VPN

Warp VPN

Pamakéan Internét sélulér téh pinuh ku rupa-rupa bahaya. Ngaliwatan jaringan, aranjeunna tiasa ngalacak anjeun, ngagunakeun data anjeun, sareng maok dana anjeun. Ku alatan éta, ngajagi diri mangrupikeun tugas utami unggal pangguna. Cloudflare WARP bakal ngabantosan anjeun dina ieu - program anu ngajantenkeun Internét aman sareng data...

Unduh
Unduh Tor Browser

Tor Browser

Pangotektak wéb gratis pikeun nyambung ka jaringan Tor, ngamungkinkeun anjeun pikeun ngajelajah Internét sacara anonim sareng aman. Kalayan bantosanana, leres-leres tiasa ngadamel sambungan jaringan anu aman, anu bakal ngabantosan karusiahan lalu lintas, kontak bisnis, sambungan.   Tor Browser mangrupikeun sistem server proxy...

Unduh
Unduh Life is life v1.01

Life is life v1.01

Hirup nyaeta hirup v1.01 Kuring inget hobi heubeul pikeun kaulinan matematik Conway urang Kahirupan. Tangtosna, sesah nyauran évolusi automata sélulér mangrupikeun kaulinan. Tapi niténan ngembangkeun pseudopopulation organisme tangtu bener seru. Catetan palaksanaan dasar: - Merlukeun DirectX 8.0 atawa nu leuwih luhur. - speed High of...

Unduh
Unduh Microsoft Office 2013

Microsoft Office 2013

Microsoft Office 2013 mangrupikeun suite kantor populér ti Microsoft sareng fungsionalitas canggih pikeun damel sareng dokumén, téks, tabel, slide, presentasi, ogé database sareng e-mail. Ku ngaunduh Microsoft Office 2013, anjeun tiasa kéngingkeun produk parangkat lunak anu efektif sareng gampang dianggo dina kit: Pérsi diropéa tina...

Unduh
Unduh Hotspot Shield

Hotspot Shield

Watesan panyadia maksakeun seueur anu nyéépkeun waktos milarian jalan-jalan pikeun lebet kana situs khusus, janten upami anjeun ngaunduh Hotspot Shield, masalahna ngaleungit ku nyalira. Prinsip operasi aplikasi dumasar kana pamakean VPN pikeun malire sénsor sareng larangan régional pikeun ngadatangan rupa-rupa sumber. Kalayan program...

Unduh
Unduh Google Chrome

Google Chrome

Kumaha cara nambihan tetengger kana bar tetengger gancang Google Chrome Upami anjeun ngaunduh Google Chrome, anjeun tiasa ngotéktak Internét. Ieu browser populér. Program ieu ngamungkinkeun anjeun gancang sareng aman damel sareng sumber wéb. Anjeun tiasa ngaunduh Google Chrome dina sababaraha alat. Aplikasi populér cocog pikeun...

Unduh
Unduh My Drivers

My Drivers

My Drivers Program anu gampang dianggo anu tiasa mikawanoh hardware anjeun sareng otomatis mendakan, ngaunduh, masang atanapi ngapdet panggerak pikeun éta. Upami anjeun parantos masang deui Windows atanapi ningkatkeun hardware komputer anjeun, léngkah munggaran nyaéta milarian sareng masang panggerak anu leres. Ieu tiasa dilakukeun...

Unduh
Unduh Racer

Racer

Simulator mobil Racer Gratis sareng fisika realistis. Program éta parantos ngagaduhan seueur modél sareng lagu anu siap-siap anu anjeun tiasa ningkatkeun ku kawijaksanaan anjeun nyalira. Leuwih ti éta, pamaké bisa unggah kamajuan sorangan. kasempetan: - gerakan bébas sapanjang lagu - ciri sadaya mobil dicokot tina dokumén teknis...

Unduh
Unduh WinToFlash

WinToFlash

Pikeun salawasna gaduh pakét pamasangan sareng sistem operasi anu aya, anjeun kedah ngaunduh Novicorp WinToFlash. Aplikasi ieu ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun sareng nransferkeun file boot ka drive USB, anu langkung saé sareng praktis tibatan nganggo cakram optik. Parangkat lunak dirarancang khusus pikeun alat anu henteu nganggo floppy...

Unduh
Unduh Speedtest

Speedtest

Speedtest mangrupikeun klien tina salah sahiji layanan anu pang populerna pikeun ngukur kagancangan sambungan Internét, dirancang pikeun PC anu ngajalankeun Windows 7, 8, 10. Speedtest ngabantosan anjeun gancang ngukur kagancangan sambungan Internét anjeun. Dina waktos anu sami, anjeun henteu kedah muka browser sareng angkat ka situs...

Unduh
Unduh CCleaner

CCleaner

CCleaner mangrupikeun asistén pikeun ngabersihkeun file anu teu perlu sareng henteu dianggo tina sistem. Ku ngabersihan rohangan kerja dina hard drive, éta ningkatkeun kinerja. Boga fungsi pikeun mariksa sareng ngabersihan pendaptaran sareng sajarah browser. Teu picky ngeunaan kakuatan komputer. Éta mangrupikeun aplikasi cross-platform. ...

Unduh
Unduh CrystalDiskMark

CrystalDiskMark

CrystalDiskMark mangrupikeun program gratis anu dirancang pikeun nguji sareng nganalisis kacepetan maca / nyerat hard disk. Éta bakal ngabantosan anjeun ngaidentipikasi laju rata-rata disk sareng ngévaluasi kinerjana. Pikeun tujuan ieu, CrystalDiskMark tiasa nganggo file uji ukuran tina 50 MB dugi ka 32 GB pikeun dipilih. Pikeun hasil...

Unduh
Unduh VyprVPN

VyprVPN

VyprVPN mangrupikeun utilitas anu ngamungkinkeun anjeun ngaksés Internét ngalangkungan server jauh, ku kituna ngajagi data pribadi anjeun sareng kéngingkeun aksés kana situs wéb anu diblokir. Éta kalebet daptar panjang server di sakumna dunya anu anjeun tiasa sambungkeun dina sababaraha klik. Program éta gaduh kompak, antarbeungeut anu...

Unduh
Unduh Speccy

Speccy

Speccy mangrupikeun utilitas leutik anu ngamungkinkeun anjeun nyeken hardware sareng parangkat lunak komputer Windows anjeun. Saatos ngamimitian program nganalisa inpormasi sareng ningalikeun hasilna dina bentuk laporan anu lengkep. Éta nyayogikeun inpormasi ngeunaan sadaya alat anu disambungkeun, sistem operasi sareng komponén parangkat...

Unduh
Unduh AutoCAD

AutoCAD

Program anu pangkuatna pikeun nyiptakeun gambar gedong, mékanisme, bagian, jsb. Program ieu dijalankeun sareng bentuk geometri dasar sareng garis pikeun ngawangun objék anu langkung kompleks. Tangtosna, anjeunna gaduh seueur alat anu sanés dina arsenalna pikeun ningkatkeun akurasi sareng efisiensi, ogé grid anu tiasa disaluyukeun dimana...

Unduh
Unduh XAMPP

XAMPP

Upami anjeun kalibet dina jasa wéb sareng hoyong nguji proyék anu parantos réngsé, buru-buru unduh XAMPP. Ieu mangrupikeun program komprehensif pikeun nyiptakeun situs anu ngabantosan mariksa operasi sumberdaya, ngaidentipikasi kamungkinan kasalahan. Prediksi kumaha situs anjeun bakal kalakuanana nalika aliran pengunjung ningkat. XAMPP...

Unduh

Paling Undeuran