Unduh Video Rotator

Unduh Video Rotator

Platform: Windows Basa: InggrisUkuran File:
Gratis Unduh pikeun Windows
  • Unduh Video Rotator
  • Unduh Video Rotator
  • Unduh Video Rotator

Unduh Video Rotator

Video Rotator mangrupikeun program anu ngamungkinkeun anjeun pikeun muterkeun pidéo 90 atanapi 180 derajat, atanapi flip aranjeunna sacara horisontal / vertikal. Éta ngadukung file pidéo dina AVI, MPG, FLV, MP4, WMV, MOV, 3GP sareng sababaraha format anu sanés.

Unduh Video Rotator

Video Rotator tiasa ngolah file pidéo dina modeu angkatan. Ieu ngandung harti yén anjeun bisa nambahkeun sajumlah file video nu peryogi kana program, sarta muterkeun / flip kabeh ku mencét ngan hiji tombol.

Program éta tiasa muterkeun video 90 derajat saarah jarum jam atanapi counterclockwise, 180 derajat, atanapi flip video sacara horisontal atanapi vertikal. Peta anu dipikahoyong dipilih tina daptar, di gigireun anjeun ogé tiasa milih format file video output sareng kualitasna.

Video Rotator gampang dianggo. Anjeun tiasa ngundeur éta haratis ti Downloadro.com ku ngaklik tombol héjo badag.

Gratis Unduh Video Rotator pikeun Windows platform.

Video Rotator Spésifikasi

  • Platform: Windows
  • Kategori: Multimedia
  • Basa: Inggris
  • Lisensi: Gratis
  • Update panganyarna: 01-10-2022
  • Unduh: 1

Aplikasi nu patali

Unduh VideoPad Video Editor

VideoPad Video Editor

Pikeun ngedit kompeten tina proyék pidéo, éta patut diunduh VideoPad Video Editor. Program ieu...
Unduh
Unduh Kodi

Kodi

Upami anjeun hoyong nganggo PC desktop anjeun salaku teater bumi, maka éta patut diunduh Kodi. Open...
Unduh
Unduh Format Factory

Format Factory

Format Factory mangrupikeun konverter média anu kuat sareng fungsional anu ngadukung seueur format...
Unduh
Unduh Adapter

Adapter

Program intuitif adaptor pikeun ngarobih pidéo, audio sareng gambar. Programna gampang dianggo...
Unduh
Unduh Total Video Converter

Total Video Converter

Total Video Converter Program anu kuat pisan pikeun ngarobih ampir sadaya format pidéo sareng audio...
Unduh
Unduh Sony Vegas Pro

Sony Vegas Pro

Sony Vegas Pro mangrupikeun pangropéa pidéo profésional pikeun nyiptakeun pidéo sinematik dina...
Unduh
Unduh PDF to DWG Converter

PDF to DWG Converter

PDF to DWG Converter mangrupikeun konvérsi dimana anjeun tiasa ngarobih dokumén PDF kana file DWG...
Unduh
Unduh Adobe After Effects

Adobe After Effects

Parangkat lunak populér pikeun ngédit pidéo, nyiptakeun grafik gerak profésional sareng épék pidéo...
Unduh
Unduh Screencast-O-Matic

Screencast-O-Matic

Ieu mangrupikeun program anu saderhana sareng gampang dianggo pikeun ngarékam pidéo tina layar...
Unduh
Unduh Avidemux

Avidemux

Upami anjeun peryogi pangropéa pidéo anu fungsional, kami nyarankeun unduh Avidemux. Program ieu...
Unduh
Unduh Windows Movie Maker 2012

Windows Movie Maker 2012

Pangropéa pidéo multifungsi ti Microsoft, dirancang pikeun operasi sareng file multimedia. Kalayan...
Unduh
Unduh Internet TV Player-7

Internet TV Player-7

Internet TV Player-7 nyaéta program nu ngidinan Anjeun pikeun lalajo saluran TV jeung ngadéngékeun...
Unduh
Unduh K-Lite Codec Pack

K-Lite Codec Pack

K-Lite Codec Pack mangrupikeun pakét anu unik pikeun panyambung data (codec) pikeun ngompresi...
Unduh
Unduh Adobe Flash Player

Adobe Flash Player

Adobe Flash Player mangrupikeun pamuter gratis anu nampilkeun elemen interaktif halaman wéb....
Unduh
Unduh Nero MediaHome

Nero MediaHome

Nero MediaHome mangrupikeun pangatur file multimedia anu praktis sareng gampang dianggo. Kalawan...
Unduh
Unduh MakeMKV

MakeMKV

Upami anjeun hoyong tiasa ngarobih Blu-Ray, DVD, ISO sareng HD kana format MKV kalayan gampang...
Unduh
Unduh Aegisub

Aegisub

Aegisub mangrupikeun pangropéa subtitle anu fungsional sareng gampang dianggo. Éta tiasa nyiptakeun...
Unduh
Unduh Video Rotator

Video Rotator

Video Rotator mangrupikeun program anu ngamungkinkeun anjeun pikeun muterkeun pidéo 90 atanapi 180...
Unduh
Unduh Light Alloy

Light Alloy

Light Alloy mangrupikeun pamuter kompak, gancang sareng merenah anu ngadukung format audio sareng...
Unduh

Paling Undeuran